• Camperlocaties

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld—20 dagen geleden

Prima plek naast het Johannisbad. Aanmelden bij de automaat, stroom en campervoorzieningen aanwezig. De camper-app navigeert u niet geheel juist. Als u voor de ingang van het zwembad staat, is de ingang direct rechts. Centrum is 10 minuutjes lopen.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

In feite een serviceplek met twee stroompunten. Je kunt hier dus met twee kleine campers overnachten. Trino is een leuk stadje met voldoende horeca. Restaurants Capricorno en la Perla di Trino zijn zeer aan te bevelen. Dank aan de gemeente Trino!

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Prachtige camperplaats op 1300 meter hoogte. Koelt wel af na zonsondergang. De beheerder komt 's avonds €8,50 ophalen. Stroom, wc, drink- en grijswater inclusief. In het dorpje ernaast is niets te beleven.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Wij verblijven al 25 jaar regelmatig op de camping, en dat naar volle tevredenheid. Ja, afhankelijk van het aantal personen en de tijd van het jaar, kan de prijs even schrikken zijn, maar die is wel inclusief een plons in de zwembaden. Het personeel is vriendelijk en het restaurant is goed en betaalbaar. 's Morgens haal je verse broodjes in de winkel. Oké, minpuntjes zijn het slechte internet en de betaalde wifi. Ons totaaloordeel: duim omhoog!

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Volgens de nieuw geplaatste borden mag je hier nog slechts maximaal 90 minuten parkeren, maar er zijn nog altijd campers die er overnachten. Blijkbaar wordt er niet (altijd?) gehandhaafd. Als je het aandurft is het een prima overnachtingsplaats.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Wij kwamen hier op een regenachtige dag. Uiteraard is het dan modderig, maar los daarvan vonden wij de plaatsjes nogal krap en zag het geheel er chaotisch uit. Wij zijn niet gebleven.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Camperplaats voor (volgens het mededelingenbord) 10 campers. Deze moeten niet al te groot zijn, want dan wordt het moeilijk manoeuvreren. Het bord meldt een prijs van €8, maar de automaat is nog op €6 afgesteld. Bad Zwesten is een klein dorp met levensmiddelen op loopafstand, een groot kuurpark en opvallend veel Italiaanse horeca. Niets mis mee.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Even een nuancering over de camperplaats in Bemmel. De gemeente heeft inderdaad onlangs het maximaal aantal campers op 5 gesteld, keurig in vakken en met duidelijke spelregels. Dankzij het niet zo sociale gedrag van een aantal camperaars was dat blijkbaar nodig. Ja, de vakken zijn smal, maar het is ook slechts bedoeld als overnachtingsplaats en geheel gratis. Wil je privacy, voorzieningen en een zitje, zoek dan een andere (betaalde) plek op.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Veel ruimte op een groene (beschutte) plek even buiten het centrum van Pinerolo. Er is een aantal stroomzuilen aanwezig, maar toen wij er waren zaten daar vooral langblijvers (Italianen) op aangesloten. Drinkwater aanwezig, evenals afvoer voor grijs water en cassettetoilet. Prima plek om te overnachten en een bezoekje aan Pinerolo. Aldi op loopafstand.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

De camperplaats is geheel vernieuwd. Er zijn ongeveer 10 plekken met stroom. Je kunt drinkwater tappen en grijs water en chemisch toilet legen. Vooralsnog is het allemaal gratis. Er zijn plannen voor toiletten en douches, maar dat zal nog even duren. Equi Terme krijgt een nieuwe spa, heeft bezoekwaardige grotten en een goed restaurant. Al met al, een bezoekje zeker waard.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Als je voor het edelsteenmuseum komt, is het een prima parkeerplaats. overnachten is geen probleem, want de hoofdstraat is weliswaar dichtbij, maar geeft 's avonds laat geen geluidsoverlast. Service is er niet meer, slechts afvoer van grijs water. De prijs van een dagkaart is nu €15. In het Brauhaus kun je goed eten en drinken. Slecht 1 minuut lopen. Er is meer horeca, voor het overige biedt Idar-Oberstein niets bijzonders.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Fijne plek voor kort verblijf. Wij komen hier regelmatig en willen dat nog lang blijven doen, maar ... er komt een appartementencomplex naast de camperplaats, dus ik vrees dat dit het laatste jaar is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima CP. Betalen kan bij het benzinestation of, als daar geen bemensing is, aan een persoon die het op komt halen. Leuk ommuurd stadje met de nodige horeca. Netto en Aldi op loopafstand

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

De camping heeft de coronacrisis niet overleefd en is al twee jaar dicht. Wij hebben hier een aantal jaren met veel plezier gestaan. Jammer, jammer.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Naast de koeienstal geweldige camperplekken met alles erop en eraan. Ook veel fietsmogelijkheden. Dank aan de vriendelijke beheerders.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

De 2 camperplaatsen liggen links van de weg voordat je rechtsaf naar het museum gaat. Het bordje staat een beetje verscholen in het gras. Er kunnen natuurlijk ook inwoners geparkeerd staan. Je staat aflopend op fijn grind. Krap voor 2 campers, maar zoals eerder gezegd: prima voor een overnachting. Het museum is alleen in juli en augustus open.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Dit is een voorbeeld van hoe meer en meer nieuwe camperplaatsen eruit gaan zien. De term "campercamping" past beter, met de bijhorende prijs. Werkelijk prachtig, maar over te top voor de ouderwetse camperaar.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Rustige plek in centrum. Stroom is voorhanden. Je moet dan de sleutel van de stroomkast bij het toeristenburo afhalen (borg €50 en kosten €3)

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Nu de meeste nieuwe camperplaatsen hun best doen meer op campings te lijken, zouden we haast vergeten dat de ouderwetse camperplaats een parkeerplaats is waar stroom, drinkwater en afvoer voor toilet en grijs water het enige is dat je nodig hebt. De resteer heb je immers zelf aan boord. De eigenaren van deze camperplaats hebben dat begrepen. Lekker rustig, met de koeien naast je op stal. Hulde en houwen zo!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Wij waren hier op 7 oktober en overnachtten er in ons eentje. Een Franse camperaar heeft zijn tuin beschikbaar gesteld aan camperaars. De grond is ongelijk en je hoort de weg erlangs, maar dat laatste valt 's nachts wel mee. Je mag voor €7 overnachten, drinkwater innemen, en grijs water en toilet legen. Prima, niets mis mee.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Het juiste adres is: Piazzale Battaglione Saluzzo. Hier is een halfverharde plaats met een waterkraan en vuilbakken. Op donderdag is er markt, dus dan zal tot drie uur iedere plek bezet zijn. In Demonte kun je boodschappen doen, er is een bar en je kunt er tanken. Prima voor een overnachting.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

We waren hier in juni en oktober en beide keer was het prettig vertoeven op de camping. De receptie is vriendelijk, het sanitair is prima en de plekjes zijn groot genoeg. Vizille is een beetje vergane glorie maar het chateau en de enorme tuin zijn een bezoek zeker waard.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Het bereiken van de cp is wel een gedoe door de smalle straatjes, maar als je het eenmaal gevonden hebt, sta je er prima. Alles op loopafstand bereikbaar. Overnachten is goed te doen, want het is 's nachts rustig (in oktober)

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Sinds we hier voor het laatst waren is er het nodige veranderd: een nieuwe betaalautomaat, een nieuwe werkende serviceplek, twee nieuwe stroompalen (8 aansluitingen) en is er een duidelijke markering aangebracht. Sjapoo! Wat ik alleen niet begrijp is waarom het toiletgebouwtje continu gesloten is, terwijl het wel schoongemaakt wordt. Maar sanitair heeft de camperaar zelf dus ... prima plek om te overnachten.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Langwerpige camping met prima zwembad. Vriendelijke beheerders. Alle plekkjes liggen deels onder bomen. Dorpje is ongeveer halfuurtje lopen en is een aanrader.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Leuke kleinschalige camping met vriendelijke beheerders. Meeste plekken hebben enige beschutting. Wandelen naar dorpje is grotendeels via binnendoorweggetjes. Dorpje is toeristisch met een aantal kunstgaleries. Als het echt warm is, is de weg terug een beproeving want je moet flink klimmen. Aanvoerweg naar camping (D13) is smal en kronkelig.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Camping vinden wij zeer geschikt in voor-en naseizoen. In hoogseizoen zal het hier krioelen van de gele kentekens van gezinnen met jonge kinderen. Nu, in de eerste helft van juni, was het zwembad nog voor ons alleen en was het 's avonds heerlijk stil. We bleven twee nachten voor de ACSI-prijs van €16 per nacht. Je kunt op de camping goed eten. Het dorpje (ca 4 km) biedt veel horeca en een supermarkt. Fietsen kan, maar het is heuvelachtig.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Leuke camping met het bekende veroudere sanitair. Maar alles is keurig schoon. Omgeving is leuk: barretjes en restaurantjes en wij bezochten ook het plaatselijke museum. Supermarkten op loopafstand. Heuvelachtig gebied, voor fietsen minder geschikt.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

De officiële plekjes zijn snel gevuld maar je mag ook op de aangelegen parkeerplaats staan. 's Nachts rustig. Ik heb niemand ontmoet die geld kwam collecteren. Supermarkt in de buurt en het dorpje kent een restaurant. Goed voor een overnachting.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Direct aan de Maas. Ondergrond verstevigd voor campers. Heerlijke overnachtingsplek met bakker (ruim assortiment) op loopafstand. Haybes kent niet veel leven, je kunt in het centrum iets lezen over de historie van mijnbouw. Er stopt een regionale trein voor uitstapjes naar Revin of Charleville M. Fietsen is goed te doen. Geen grote restaurants.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

De camperplaats ligt direct aan zee en in een druk en populair uitgaansgebied. Er zijn veel meningen over de beheerder, de staat van het terrein, de prijs en de smoezelige chemische afwatering. Dat moet je allemaal op de koop toenemen voor dit plekje aan de Côte d'Azur. Mijn advies is: kom niet in het weekend want dan produceert de naastgelegen discotheek knetterharde muziek tot drie uur 's nachts, tenzij je daar uiteraard van houdt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

De service is een bouwput. Niet echt uitnodigend, wel heel rustig medio september. Voor overnachten geschikt. Edeka op loopafstand

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

In voor- of naseizoen prima plek om te verblijven. Het sanitair is ietwat gedateerd maar de eerste camping in Italië waar dat niet zo is moet ik nog tegenkomen. Het dorp Cervarezza stelt niets voor, toen wij er begin september waren was de horeca zo goed als dicht. Het restaurant op de camping bleek echter verrassend goed met de nodige vis- en wildgerechten. Aanrader op 1065 meter hoogte.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Eens met alle vorige beoordelingen, behalve dat het hier rustig is. Deze avond staan we met pakweg 18 campers waar plek is voor 12. Werkelijk overal staan ze. Maar prima, toch een rustige avond gehad.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Prachtige plek waar helemaal niets aan mankeert. Ondanks dat je zo'n beetje in het centrum van Zwolle staat, is het rustig. Niet zeuren over de extra stroomkosten, kleine douches en ander geneuzel, dan ga je maar op een camping staan. Petje af voor eigenaar!

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Prima plek in het centrum van Duiven. Geen voorzieningen, maar die gaan ongetwijfeld nog komen.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Op CP is niets aan te merken, in één woord prima. Maar wat jammer dat er ook een groepsaccomodatie verhuurd wordt die tot laat in de avond de nodige herrie oplevert, en niet alleen van de kinderen. Erg vervelend als je als camperaar een beetje rust zoekt en de volgende ochtend weer vroeg op pad wilt. Anderhalve ster in mindering.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Rustige plek met een toiletgebouwtje waar ook gedouchet kan worden. Het dorpje heeft een supermarkt die op loopafstand te bereiken is. Het naastgelegen kasteeltje is een bezoek waard en daar is diverse horeca actief. Als het druk is kun je het gehele parkeerterrein gebruiken. Er kunnen dan ongeveer 15 campers staan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Altijd rustige (onderschatte) cp. Prachtig kuurpark met imposante gradierwerken, een leuke therme en een gezellig dorp met voldoende horeca. Goed voor een overnachting.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Zeer mooi aangelegde cp aan de Werra. Ruime plekken, 's morgens broodjesservice en een betaalbare Therme op loopafstand. Mooie fietsroutes langs de Werra.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Wij komen ieder jaar graag terug op deze prachtige locatie. Inmiddels €17,50 per dag inclusief stroom , Wi-Fi en Konuskaart (gratis met ov door Zwarte Woud). Overnacht je 3 keer dan mag je met je partner gratis naar de Therme. 's Nachts heel rustig, geen hinder van de weg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

De cp is in orde, grote plekken met hier en daar beschutting. Prijs van €13 is prima. Er zijn veel mooie fietsroutes langs de Frans-Duitse grens. Saarbrücken is met de fiets goed te doen. Nadeel is dat het 'resort' is gegroeid met een restaurant, kegelbaan en iets dat op een biertent lijkt, dit geeft tot 22:00 uur wel enig geluidsoverlast (in het weekend tot 23:00 uur).

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Sitecode: 19697

Nette CP bij therme waar ook de aanmelding is. Prijs is €17 per nacht (als je met twee personen reist) je betaalt namelijk €12 voor de overnachting plus €2,50 kurtaxe p.p. Hiervoor krijg je wel een stroommuntje van 2 kw. Plaatsje is leuk om doorheen te wandelen. Therme is niet al te groot, maar dat geldt ook voor Bad Frankenhausen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Deze mix-parking is een goede overnachtingsplek die snel vanaf de snelweg te bereiken is. Er zijn 8 ruime officiële camperplekken met een stroomaansluiting, maar in feite mag je de hele parkeerplaats gebruiken. Er is een schoon openbaar toilet aanwezig (€0,50) en je kunt grijs water legen en schoon water tanken. Landsberg is een mooi stadje waar je veel horeca treft. Niets op aan te merken.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Wij waren hier begin juni 2018. Dit is een geweldige locatie met stroom, schoon water en afvoer voor chemisch toilet. De plek is schoon en ligt zowat direct aan zee, dus een beetje zand en stof is onvermijdelijk. € 20 euro per dag is voor een locatie aan de Cote d'Azur echt een spotprijs. Bakker, slager en horeca op loopafstand aanwezig. In voor- en naseizoen goed te doen. In hoogseizoen erg druk.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

We hebben hier begin juni 2018 overnacht. Er staan stroompalen die na aanmelding in het gemeentehuis stroom leveren. Dat is niet zo handig en of je ervoor moet betalen, weet ik niet. De waterkraan gaf schoon water en in de grijswaterput mag je ook het chemisch toilet legen. In het dorp kun je vers brood en andere kleine boodschappen doen. Er is een bar voor koffie of een ijsje. 's Nachts rustig.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

We hebben op deze keurige camperplaats de zaterdag vooraf aan Pinksteren overnacht. De grote CP's in de Noord-Eifel stonden vol, deze niet. Zeer rustige nacht, geen last van hiervoor genoemd clubgebouw. Het dorpje heeft een bakker en horeca. De supermarkt ligt een flink stuk hoger en kun je beter met de camper bezoeken, voordat je gaat parkeren. Fiets- of wandelpad door het bos is mooi aangelegd.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

We staan op 1e Pinksterdag als enige op de drie beschikbare camperparkeerplaatsen. Dat zegt veel over de amusementswaarde van het toch niet onaardige Kirn. Parkeren is in het weekend en doordeweeks tussen 7:00 en 19:00 uur gratis, daarbuiten geldt het dagtarief van ongeveer € 1,25.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Goede CP aan de rand van een prachtig plaatsje, direct aan de therme. Nadeel is dat de CP op een belangrijke doorgangsroute ligt, waardoor het nooit rustig is. Camperaars, desperaat op zoek naar een parkeerplaats, blijven tot in de late avonduren, af en aan rijden. de meest stugge volhouders gebruiken iedere beschikbare vierkante centimeter. Niet iedereen ervaart dat gedrag als prettig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Veel ruimte beschikbaar voor de camper in een schilderachtige dorpje. Je kunt vers water innemen en grijs water lozen, toilet legen kan ook maar is geen frisse aangelegenheid. Streep de povere voorzieningen weg tegen een bezoek aan de grot, een duik in het natuurbad en een etentje in het restaurant. Voor een paar dagen een prima plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Alles ruikt hier nog nieuw. Mooie plek met ruime plaatsen en alles erop en eraan. De therme is niet al te groot maar lekker genoeg om een paar uurtjes te weken. Bad Waldsee is een mooi stadje. Het meertje nodigt uit om er omheen te lopen en de terrasjes verleiden u even te gaan zitten voor een borrel en een hapje. Niets mis met deze omgeving.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Grote camperplaats met voldoende plekken van ruime omvang. De therme heeft diverse zoutwater baden en krijgt een dikke voldoende. Het stadje is via het kuurpark te bereiken, er is niet veel te beleven maar het is leuk om er even doorheen te lopen. Ik heb Topplatzen van mindere kwaliteit gezien, dus wat mij betreft mogen ze de vermelding krijgen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Leuke camperplaats direct aan de stadsmuren van het gezellige Ebern. De beheerder doet zijn best de gasten van dienst te zijn en te vermaken. Je kunt hier wandelen en fietsen maar voor dat laatste is het wel heuvelachtig. Bakker, winkels en horeca op loopafstand. Prima plek!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Grote en druk bezochte camperplaats direct aan de Frankentherme. De brede plekken zijn verdeeld over 3 parkings waar altijd een gezellige drukte heerst. De therme is betaalbaar en voldoet prima. 's Avonds verschijnt een servicebusje en als je een beetje panne met de camper hebt, wordt dat vakkundig verholpen. Dankzij deze service werd onze onwillge dompelpomp vervangen. Geweldig toch!

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Dit is een prima overnachtingsplaats met schoon sanitair. Let wel: als je in het weekend wilt overnachten, loop je het risico dat in het nabijgelegen zaaltje een bruiloft wordt gevierd. In dat geval lopen alle parkeerplaatsen 's avonds helemaal vol. Je kunt dan niet meer buiten zitten en de muziek die tot in de voege ochtend doorgaat, zul je mogelijk als hinderlijk ervaren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Er kunnen ongeveer 15 tot 18 campers staan waarvan 8 met een stroomaansluiting. De plekjes zijn niet al te groot maar daar is de prijs ook naar. Bad Bergzabern is een gezellig plaatsje met veel horeca, een kleine thermen en veel winkeltjes. Leuk voor een overnachting.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Er zijn 5 parkeerplaatsen (waaronder een hondenvrije en een voor groepen). Het is hier altijd druk en gezellig. Ik vond de dichtbijgelegen autoweg tot 's avonds laat wel erg aanwezig. Het grote kuurpark is mooi aangelegd (grotendeels hondenvrij!). De thermen zijn geweldig. Bij de receptie kun je fietsen huren. Bad Dürrheim heeft voldoende gelegenheid voor horeca en boodschappen. Topplatz!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Prachtige locatie waar het bijna altijd lekker weer is. De vriendelijke beheerder heeft alle geduld voor zijn gasten. De omgeving leent zich voor wandelen of fietsen en als je iets verder wilt kun je in Bad Krozingen op de trein stappen naar Freiburg of andere mooie plekken in het Zwarte Woud. Wij komen hier graag terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Begin juni was dit nog een bouwput. Het sanitairgebouw stond eind augustus 2015 op het punt geopend te worden, maar ook zonder dat is het Topplatz waardig. Grote afgebakende plekken, winkels en horeca niet ver weg en de mobiele bakker komt iedere ochtend langs. De beheerder hebben we gemist, omdat we in de heerlijke Saarland Thermen lagen, dus het geld hebben we in de bus gedeponeerd.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Slechte ervaring. 24 uur per dag rijdt er van alles in en uit dus de kans is groot dat 's nachts nog iemand je plekje met je komt delen. Kijk dus uit als je 's morgens je deur opendoet! De beheerder reageert bot als ik hem hierop aanspreek. Ondertussen incasseert hij voor 1 plek tweemaal het tarief van €15. Overige service is oké, maar het slechte beheer maakt deze plek Topplatz onwaardig.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Mooi in een hoefijzer opgezette camperplaats direct naast het kuurbad en kuurpark. In het dorp kun je op verschillende plekken lekker eten en 's morgens verse broodjes halen.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Geweldig mooie camperplaats op een dito ligging. Er is op iedere plek een aansluiting voor kabel-tv of schotel. Grote plaatsen. Stijlvol kuurbad waar je ook heerlijk kunt eten.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Schitterend aangelegd. Prachtig kuurbad op tweehonderd meter afstand. Dorpje ligt aan meertje waar je gemakkelijk omheen kunt lopen. Genoeg mogelijkheden om lekker te eten en te drinken. Kortom: heerlijk!

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Leuke plek aan een meertje. In de zomer direct naast een Biergarten. Boodschappen en lekker eten op loopafstand. Lekker rustig voor een overnachting.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Wij hebben deze plek op een warme junidag bezocht, er stond 1 eenzame camper op deze grote onbeschutte bakplaat waar nog volop gewerkt wordt. Dit gaat ongetwijfeld een prachtige plek worden op een schitterende locatie, maar het is naar mijn mening nu nog even te vroeg om Topplatz genoemd te worden. We komen hier in augustus terug, ben benieuwd hoe het er dan uitziet.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 11 jaar geleden

Nette plekken met water en stroom. Vriendelijke beheerders bieden de faciliteiten van de naastgelegen camping.Goed dat er meer van dit soort camperplaatsen bijkomen in Nederland!