@RobinB.
Veel speeltoestellen voor kinderen, maar helaas veel geluidsoverlast van druk verkeer. Donderdagochtend werden de vuilcontainers geleegd om 06.30 met een hoop lawaai.Ga zo veel mogelijk van de ingang staan....
Sitecode: 92080
Wij waren hier op 24 maart. Er was niemand aanwezig. Gebeld naar nummer dat was aangegeven op een papiertje. Ons werd verteld dat de eigenaar ziek was en ze hadden liever niet dat we op de camping kwamen staan. Hierover stond niets vermeldt op de website. Tot zover het welkomscomité. Gemiste kans....
Goed restaurant aan het meer. Wandel en fietspaden. Alleen betaalautomaat is waardeloos. Er moet voor 2 nachten twintig euro aan muntgeld in. Wie heeft dat nog bij zich. De parkingapps geven aan: niet beschikbaar in dit land. Zucht.......
Sitecode: 22015
Prima camping in rustige omgeving en schoon sanitair. Met warm weer voor ons het zwembad, voor de hond zwemmen in de rivier Aanrader: de afhaalkorting met gegrilde aardappels op de dinsdag.
Zijn op de camping gaan staan. De camperplaatsen zijn langs de soms stoffige zandweg. Camping is netjes en alles aanwezig incl. zwembad. Helaas is de stroom duur en de douche kaart loopt sneller dan de gasmeter thuis. Per nacht met 2 personen kom je dan al gauw op 33 euro met acsi korting. Men verhuurt ook hottube,s op het campingveld, met als resultaat een uur in de houtrook van een ander.... Momenteel veel teken in het bos.
Graag meer van deze fijne camperplekken.... Restaurant viel wat tegen naar onze mening. Karige portie,s en lang wachten ivm drukte. Reserveren aanbevolen.
Wil je hier staan in het weekend, dan reserveren.!! Veel bochtenwerk om er te komen. Met grotere campers kan het lastig zijn. Mooie omgeving, maar basic camperplaats.
Nieuw sanitairgebouw. Lekker en goedkoop eten bij het restaurant. Veel wandelpaden en mountainbike paden. Asci prijs 27 euro incl. goed internet. Rustige omgeving. Vriendelijke receptie.
acsi card:24,32 incl. stroom en citytax. Vriendelijke receptioniste, mooie omgeving met wandel en fietsmogelijkheden. Prima in voor en naseizoen. In hoogseizoen zal het hutjemutje worden met veel lokaal seizoensvolk. De plekken zijn niet allemaal even groot, dus dan lastiger voor grotere campers. .
Rustige plek naast een plateauparkje met veel vogels. Je kan er prima met de hond los lopen.. Met veel nattigheid oppassen waar je gaat staan. Voor boodschappen e.d. kan je prima terecht in het stadje. Er is een museum, maar deze niet bezocht.
Prima voor een paar nachtjes. Schoon sanitair. Veel paden voor wandelen met de hond. Behalve dorp niet veel te doen in de omgeving.Buurtwinkeltje in dorp met vers brood. Ook op zondagochtend.
Goed voor 1 nachtje op doorreis. Het is te druk met de weg en vliegveld voor langer verblijf. Speeltuin voor kleine kinderen. Schone en nette wasruimte,s. 20,60 ascii met 1 hond.
Mooi uitzicht.In de winter geen water. Net naast de weg, had iets verder gemogen
Gratis stroom en voorzieningen! Wij waren de vijfde camper en daarna ging verplaatsbare hek ervoor. Bij het bijencentrum was het terrein afgesloten.
Leuk fietsen en wandelen. Restaurant is prima en nieuw sanitair. Wel slechte WiFi en tussen 07.00 en 22.00 met tussenpozen langscherende vliegtuigen vanuit Eindhoven airport.
In het weekend niet echt rustig te noemen. (mijn ervaring)Zaterdagavond muziekfestival tot 23.30 en in de ochtend om 05.30 kwam er een luchtballon over die de branders flink opentrok. Mooie fietsroutes en omgeving. Kosten per nacht met 2 personen komen met apart afrekenen elektra en douche op 24 euro, wat ik persoonlijk te duur vond voor deze plek.
Het Tropisch zwembad in Veendam is een aanrader!
Prima camperplaats met aardige eigenaren. Mooie omgeving om te fietsen. Pizza,s van Antonio pizzeria zijn aan te bevelen.
Veel goede wandel en fietsmogelijkheden. Mooi uitzicht op de oude maas. Voor de prijs van 30 euro! per nacht mag er wel een betere en gratis WiFi voorziening komen. Sanitairgebouw was netjes en schoon, maar wat meer waterdruk op de douche,s zou geen overbodige luxe zijn.
Nette en schone camperplaats. Goede uitvalbasis om te fietsen. Vanwege het drukke verkeer rondom zijn de wandelmogelijkheden, zeker met een hond, niet ideaal. Helaas ligt de camperplaats aan een drukke doorgaande weg naast industriegebied. Om te overnachten en Kinderdijk te bezoeken oké, om rustig buiten te zitten bij de camper, nee.