@RobvanZee
- Knauss Van Ti 550 Half integraal
- 2008
September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Blijft een heerlijke camping en betaalbaar. Mooi zwembad, prima restuurautomaat, moi en schoon sanitair. Op 2 km afstand van Vallon. Gewoon top.
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Prima plek, weinig schaduw. Een bakker is een gemis. Het gedoe bij het inchecken ( wordt mijn bankpas wel of niet geaccepteerd?) en geld vragen voor drinkwater maakt dat het geen dikke tien is. Maar het strand en prachtige omgeving maakt veel goed.
Mei 2026
Het spijt me, maar als ik bijna € 30 moet neertellen om dan als eerste te lezen "Het zwembad is niet toegankelijk voor Camper gasten", dan zakt mijn broek af. Dan gaan bij mij direct alarmbellen af, "zakkenvullers?". Matige plaats, direct langs de snelweg A2, lozen is zo goed als onmogelijk, alleen de ligging dicht bij Maastricht is een pré. De 2e ster was voor de heerlijke douche, eerlijk is eerlijk.
prima basic cp, mooie terrassen met leuk uitzicht. Wandeling van en naar het dorp ongeveer 5 km. Zell is een aardige plaats. Enige minpuntje is voor ons toch wel het verkeersgeluid, zowel vanaf de brug, als doorgaande verkeer en stadsbussen. Maar het is wel een leuke uitvalsbasis basis voor wandel en fietstochten.
ook na 1 oktober nog geopend. op gras is natuurlijk op eigen risico. prima rustige plek. aardig dorpje, met allerlei nuttige winkels. helemaal top.
prima voor een nacht. We staan alleen. helaas is alles even scheef, zowel verhard, als op het gras.
Mooie omgeving, heel vriendelijk onhaal. Onze mooie plek heeft een leuk uitzicht over de vallei richting Oudenaarde. Op advies van de eigenaar een mooie wandeling gemaakt door de omgeving. zonder stroom slechts €10. Ons ziet u zeker terug . Hartelijk dank.
inmiddels onderdeel van Camping CarPark. Dus prima geregeld. Douche en toilet heb ik aan board, daarom noemen ze het een CAMPER!!!
spannende afdaling met meerdere haarspeldbochten door het dorpje. Voor lange Campers misschien iets te? mixed parking zeer idyllisch gelegen, langs een prachtig fietspad langs de Doub.