@RobvanderPoel
- 2021
- Knaus Sky Ti
- 2016
Sitecode: 195221
Prima stop om naar Skopje te gaan met de bus vanaf de camping. Eigenaar zeer klantvriendelijk en begaan (17 jaar en toppertje)) plekken prima, stroom aanwezig en een prima restaurant aan het water. Wandeling naar de matka kloof 40 min. lopend

Sitecode: 197824
Een heerlijk gastvrij plekje, pas geopend! Vantevoren contact opnemen via mail of telefoon. Beetje alternatief, basic voorzieningen. Naar Prestina kan je met bus 3, halte op 10 minuten loopafstand. Wij betaalden 15 euro
Sitecode: 102064
Prima plek onder de zonnepanelen en een fantastisch uitzicht. Restaurant is prima en beheerder spreekt prima Engels en heel vriendelijk.

Sitecode: 19675
Het hotel heeft een paar camper plekken, let wel op als je parkeer op de takken van de bomen. De bus naar Tirana is tegenover het hotel bij de supermarkt en kost 40 lek, prima verbinding naar de binnen stad. Je kan s’morgens ontbijten in het hotel en afrekenen in €. Douches zijn beschikbaar en prima, toilet kan aan de achterkant van het hotel geleegd worden. Waterslang is beschikbaar het is alleen geen drinkwater. In de avond is het rustig.

AANRADER……..Ontvangst van Mikel was heel prettig en hij was super behulpzaam prijs was 25 € per nacht incl stroom. Zeer rustige camping, alle voorzieningen zijn gratis behalve was/en droogmachine. Glooiend terrein en je kunt wandelingen maken vanaf de camping. 🏕️ Restaurant op deze camping aanwezig. Heel het jaar geopend.
een cadeautje om hier te staan, prima plek met alle voorzieningen gefaciliteerd door deze gemeente, wij komen hier zeker terug als we op doorreis zijn 👍👍
uitstekende CP met prima voorzieningen . zeer ruime plaatsen met uitstekende wifi en stroom. aanrader om hier te staan.