@RocketVan
Mooie plaatsen op grind op de parking van het zwembad (vijver) zeer leuk zwemmen alles is nog wat nostalgisch voor de rest heel rustig. Wij stonden hier 1 nacht bij 35 graden.
Goeie plaats om de stad te bezoeken denk ik. Wij hebben hier maar 1 nacht gestaan omdat we naar de engel rockbar gingen die avond. Het was juist kermis dus heel veel volk maar best gezellig. ‘‘s nachts wel veel lawaai omdat het goed weer was bleef iedereen aan het water zitten maar daar zijn oordoppen dan weer handig voor.
Ik weet niet wat je meer verwacht van een camperplaats!! Super goed en proper sanitair. Ruime plaatsen. Mooie winkel en ideaal om Yerseke en Wemeldinge te bezoeken. Wij komen zeker terug!!!
Prima cp met genoeg plaats. Wij zijn hier nu 2 dagen-in hoogseizoen-en er is hier altijd al plaats geweest. Als jong koppel hebben wij geen last van het verkeerslawaai. Je weet dat je tegen een baan staat en niet in een bos. Spijtig genoeg geen sanitaire blok. Wij hebben enkel een toilet en geen douche. Netjes opgelost door lekker te gaan zwemmen in het nabij gelegen openluchtzwembad en daar uitgebreid te douchen nadien. Centrum op wandelafstand.
Zeer goede locatie. Dichtbij centrum. Super douchefaciliteit!