@Rocky-Futzi
Kan iemand mij uitleggen waarom je na 21.00 uur niet meer bij de kassa terecht kunt?
De parkeerplaats is zeer mooi aangelegd Maar dan is het wel erg overdreven om 46€ per dag te vragen (staanplaats + elektriciteit, verder niets) Zoet water kost nog eens een euro
Facturering is gebaseerd op de lengte van het voertuig Prijzen vanaf 18 euro zouden correct zijn! Voertuigen tot 8,49 miljoen betalen dus € 28 Vooral omdat een parkeerplaats een parkeerplaats is In de beschrijving staat dat er niet voor elektriciteit betaald zou worden aangezien dit 6 euro zou kosten. En bovendien is er een zeer drukke straat. De plaats ligt dicht bij de stad en de operator is vriendelijk!
Wij komen ook graag terug Als de aanwijzingen iets beter waren
Sitecode: 81998
Wij reden verder De gerechtskosten bedragen nu € 30 26 € was al omvangrijk
Op het veld lijkt het op de maan. Met redelijk schone schoenen is de camperplaats niet te bereiken. Dat wordt tijd dat we het in handen krijgen!!!!!!!
In de avond aangekomen en voor de slagboom gestaan. De machine werkte niet met een van onze kaarten. Service gebeld en geen hulp gekregen zou pas maandag kunnen
Zijn momenteel hier en zijn verbaasd over de prijzen in september 40,40 € per dag voor 2 personen en een hond erg trots! Grijswaterafvoer en vers water voor campers van 8 meter lang zijn omslachtig en moeilijk te bereiken Een no go voor een camping
De plaatsen zijn erg zacht en modderig. De stroomaansluiting is erg zwak. De lont is de koelkast en het Nespresso-apparaat gaat niet omhoog en springt eruit.
Plaats zo ver als alles goed is. Prijs opnieuw Grenzwertig. Hunde sloeg opnieuw met drie euro om te boeken, vooral omdat we op een worp en geen CP zitten. Zal het ooit in het mooie Holland tijden donker of nacht, op het plein de hand in gedachten hebben Niet zien. Dus sluipt de man met flitslicht over het plein
Met de camper op de binnenplaats. Ze zijn allemaal heel dicht bij elkaar, voor 12 euro nog steeds ok, maar die per hond komt er weer 3 euro op, dan was het te veel voor een parkeerplaats.
Het is erg duur voor wat de plaats te bieden heeft. Als men dan met zijn hond netjes will wandelen aan de kade, wordt vanuit de auto door gemeente ambtenaren verteld hoe men zich met de honden moet gedragen in Warnemünde. We hebben al meer dan 30 jaar honden en weten hoe we ons moeten gedragen als een gast in een vreemd land. We kunnen ons geld ook ergens anders besteden.
Helaas, kun je geen vuilwater en chemisch toilet lozen. Sanitairgebouw erg ver verwijderd.
's Avonds tot 21.30 uur werden nieuw gelegde stenen nog afgetrild. De hele dag lawaai.