@RockyBalboa
Lid van Campercontact sinds 2020
Super leuke plek met een geweldige speeltuin, rustige en ontspannen sfeer en een zeer persoonlijke operator. We komen zeker terug!
Fantastische locatie! Ongecompliceerde factureringsmethode met geld in een envelop. Verbinding met het aan- en afvoerstation wat lastig. Maar het landschap maakt het gemakkelijk nat.
Super vriendelijke ontvangst, prima parkeerplaats, naast een lokale weg maar dat stoort helemaal niet. Vers water, afvoer van grijs water, afvoer van toilet beschikbaar. We komen graag terug!
Sitecode: 12035
We gebruikten deze camperplaats om te overnachten om de dag erna naar Hamburg te gaan. Het was er erg druk, voor kampeerders die van grote ruimtes houden, is het absoluut iets geweldigs - voor ons is het duidelijk te groot. De plaats was schoon en netjes, elektriciteit, water en afvoer natuurlijk allemaal in orde.
Heerlijk rustig gelegen, mooie boulevard, ook met de fiets naar beneden naar Müritz met een mooie bank en 's avonds een gezellige sfeer. Over het algemeen hele leuke camperplaatsen met verharde oppervlakken. Heel vriendelijk personeel. Praktische broodjesservice. We komen graag terug.