@Rocla
- 2016
- Carthago Chic c-line
- 2025
- Mercedes
Perfect gelegen camping voor een bezoek aan Mont Saint-Michel. Goede nutsvoorzieningen en afvalverwerkingsfaciliteiten zijn aanwezig. Winkels zijn op loopafstand.
Ideaal gelegen camping voor sightseeing. Zeer goede infrastructuur. Enkele zeer smalle plaatsen voor campers. Er is wat straatlawaai, maar 's nachts relatief rustig.
Zeer rustige plek, ideaal voor een overnachting. De eigenaren zijn erg behulpzaam. Veel dieren op de boerderij.
Sitecode: 20222
Gunstig gelegen parkeerplaats voor de fabrieksrondleiding. Lidl en de stad zijn op korte fietsafstand. We voelden ons hier zeer op ons gemak. Bedankt Carthago!
Prachtig gelegen camping, omringd door indrukwekkende bergen. Zeer vriendelijke beheerder en behulpzaam personeel. Het sanitair is misschien wat verouderd, maar het is altijd erg schoon. We komen terug!
Sitecode: 19027
Nou ja, ruim.... Sanitair schoon, douchewater koud en zeer lastig in te stellen. LET OP: bij het bestellen van een taxi is het pure afzetterij, er wordt vier keer zoveel gerekend om de stad in te komen. Loop terug naar de straat en houd zelf een taxi aan (kost ongeveer 40 DH naar de blauwe poort)
Sitecode: 19374
Oneffen plekken met veel bomen die gekapt moeten worden zodat de parkeerplaatsen gebruikt kunnen worden. Prima voor één nacht.
Een behoorlijk grote CP. Water en elektriciteit ter plaatse. Veel bomen, sommige op het perceel. Winkels ter plaatse of op ongeveer 500 meter afstand. De zee ligt op ongeveer 600 meter afstand.
Zeer mooie SP net buiten Castell de Ferro. Grote aan- en afvoer. Het werkt voor grotere campers, maar is wat smal (vanaf 8 meter).
Een prachtige SP direct aan de kust voor zelfvoorzienende camperaars. Winkels en restaurants in de buurt. Als we weer in het wandelgebied zijn, komen we zeker terug. In het hoogseizoen is het echter waarschijnlijk druk.
Prachtig gelegen SP in een citroenplantage. Zeer vriendelijke ontvangst. Elektriciteit is bij de prijs inbegrepen, maar we hebben het niet nodig. Wij komen graag nog eens langs. Let op: de ingang is wat smal voor zeer brede campers.
Mooie SP met grote ruimtes. Dank aan de gemeenschap!
prachtig gelegen camping. Je kunt wat lawaai horen van de nabijgelegen snelweg, maar het is absoluut draaglijk. Let op: de toegang vanuit Frankrijk wordt verkeerd weergegeven op het navigatiesysteem en Google/Maps. Deze voeren je over een verlaten Romeinse weg. Zeer vriendelijke en behulpzame terreinwachter. Eén ster minder vanwege het ontbreken van grijswaterafvoer.
Eigenlijk een leuke CP. De 600 plaatsen zijn erg luidruchtig omdat de straat langs de plaats loopt. Voor de forse prijs moet alles bijbetaald worden, zoals de trampoline. Wij komen hier zeker niet meer met onze kleinkinderen.
Zeer mooie parkeerplaats aan de rivier. Restaurant in de buurt. De navigatie waarschuwde voor een maximale breedte van 2,2 m, maar dit is nooit gebeurd. Het is eigenlijk een bug in het navigatiesysteem. Schoon sanitair. Er kunnen zeer mooie fietstochten gemaakt worden.
Prachtig gelegen plek. We werden persoonlijk begroet op een tafel, iets wat we nog nooit eerder hebben meegemaakt. Tonny heeft het gras kort gemaaid en liet ons daarna naar de aangewezen plek gaan. Hier kunt u prachtige fietstochten maken. Wij voelen ons er gewoon meteen thuis en komen hier zeker nog eens terug als we weer in de buurt zijn.
Eigenlijk een leuke SP. Afvoer van grijs water is niet mogelijk. Aardig personeel.
SP nabij het centrum. Gelegen nabij de Rijn. Prachtig fietspad langs de Rijn naar het stadscentrum en de Dom van Keulen. Let op: bij de automaat kunt u alleen met contant geld betalen.
Let op: als SP vol is, is het sinds 20 maart 2024 niet meer toegestaan om gebruik te maken van de twee parkeerplaatsen! Besluit van de burgemeester.
Goede SP op weg van of naar Spanje. Deze plek wordt veel gebruikt en staat behoorlijk vol richting Sbend. Ga meteen naar het winkelcentrum.
Zeer mooie en goed verzorgde camping met zeer schoon sanitair. De bovenste plaatsen zijn zeer ruim, met aan- en afvoer plus elektriciteit. Het restaurant is mooi en biedt kleine maaltijden. Alcalà is te voet of met de fiets snel te bereiken en biedt goede winkelmogelijkheden. Als de situatie zich voordoet, zouden we opnieuw naar deze CP gaan.
perfecte parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. Als we weer naar Bremen gaan, komen we hier zeker weer. Fijn dat je met de veerboot, die op loopafstand ligt, snel in de oude stad kunt komen.
Vlak terrein met zeer schoon sanitair, keuken en afwasgelegenheid.
Iets buiten de gebaande paden met banken en tafels, een kleine keuken en een abeash-optie. We waren hier alleen en brachten een rustige nacht door.
Redelijk overzichtelijke CP met toiletten en afwasgelegenheid. Oké voor één nacht op doorreis. Prijs is per persoon.
Goede SP voor één nacht. Treinstation tegenover de SP en daardoor rumoerig tussendoor, al hebben wij hier geen last van omdat de trein radch doorrijdt.
Prima plek, ook voor grote stacaravans, al is de ingang wat smal vanwege het dak. Goede winkelmogelijkheden op loopafstand in de buurt. Er zijn geen sanitaire ruimtes, maar daar heb je geen last van, want alles zit in de stacaravan. Als we weer tegen Hannover aan gaan, komen we hier zeker terug.
Sitecode: 12029
mooi aangelegde parkeerplaats. Goed uitgerust met elektriciteit en water. In de omgeving kun je mooie fietstochten maken. En dan de heerlijke taarten, gewoon fantastisch! We komen graag terug.
centraal gelegen SP met alles wat het nodig heeft. Zeer vriendelijk personeel. Veel bezienswaardigheden zijn in de buurt. Je voelt je hier heel veilig.
Een geweldige gastvrouw! Een beetje omslachtig om zwart en grijs water af te voeren, maar het werkt. De kookkunsten van Mamma Colette zijn een genot. we bleven langer dan we eigenlijk wilden en zouden op elk moment terugkomen!
Redelijk rustige SP met gratis stroom nabij diverse outlet winkels. Men is snel bij de veerboot in Genua.
perfect gelegen SP op de heenreis naar Italië. In een rustige buurt. De afvoer is zeer goed gedaan (inlaat onderaan). We komen graag terug!
we komen hier altijd graag terug. Je moet relatief vroeg komen, want de plaats is erg populair. Geweldige winkelmogelijkheden op loopafstand. Leuk stadscentrum.
heel vertrouwd, goede camping/parkeerplaats. De operators proberen echt aan alle wensen te voldoen. Dus we konden 7 dagen blijven ondanks het ontbreken van een reservering (in het hoofdreisseizoen). Sanitaire voorzieningen zeer schoon (een beetje onhandig, de douches zijn tussen 5-7 uur gesloten voor schoonmaak). Het enige dat verbeterd kan worden, is het wifi-netwerk. CP organiseert af en toe dansavonden, activiteiten voor kinderen, ze roken vis….
Geweldige CP en SP met super leuke crew. Mooie ligging aan het meer. Fijne vis uit de rokerij. we zijn hier voor de 2e keer. Altijd mooi.
Top parkeerplaats aan de Peene. Zeer vriendelijke en behulpzame tuinman. De stad is te voet of met de fiets te bereiken. Winkel ongeveer 1000 meter. Waren blij dat we de plaats hadden gevonden omdat Usedom overvol is.
prachtig gelegen SP direct aan zee. Restaurants in de buurt. zou hier keer op keer terugkomen.
eigenlijk goed gelegen plek vlakbij het strand. Zeer luidruchtig en nauwelijks ruimte voor gasten, aangezien het meeste wordt ingenomen door vaste kampeerders. Sanitaire voorzieningen zijn prima. Moest twee nachten blijven of we zouden zijn afgewezen.
Kamperen dicht bij de stad. Wifi is niet goed. Sanitair oké. Afval moet vaker worden geleegd.
Prachtig gelegen staanplaats nabij het meer. Helaas werkt de douche momenteel niet. De toiletten zijn erg schoon. Het afvoeren van grijs water is moeilijk omdat er een speciale imbussleutel moet worden gebruikt. We hadden het geluk om te genieten van een karaoke-avond.
goede SP nabij het centrum. zou terugkomen
mooi gelegen camping. Sanitaire voorzieningen verouderd en niet erg schoon. Afvoer van grijs water is niet beschikbaar.
prachtig gelegen CP, maar wel erg gehorig met de nabij gelegen weg. zijn blij dat we na een nacht verder gaan.
mooie staanplaats, een echte aanrader. We verbleven 3 nachten en bezochten het militair museum, gingen vissen en genoten van het uitzicht op het Vätternmeer.
mooie, rustige plek. Standplaats vergoeding nieuw 200 sec.
wij waren half mei op de mooie camping Bolmen. Super aardige eigenaresse die uitstekend Duits spreekt. douche en toilet zeer goed. Mooie ligging direct aan het meer. We komen graag terug. Groeten uit Zwitserland Claudia en Roger
Sitecode: 51955
Geweldige SP met alles wat nodig is. Stroomvoorziening met 6 ampère is nogal zwak. De zekering was constant doorgebrand. Fijn dat er bij elke overnachting ook een toegang is tot de thermale baden. Zal zeker weer komen.
perfecte plek om de regio rond de Chiemsee te zien. zeer vriendelijke en behulpzame tuinman. als het gebeurt, komen we graag terug.
mooie en rustige plek. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbater. Het sanitair is eenvoudig maar zeer schoon. We blijven twee nachten en genieten van de rust en het aanbod in de omgeving.
Goede V/E, maar totaal bezet. Zwemmeer vlakbij. Machtszuilen slechts op een klein deel van het plein. Als tussenstop, oké. Gedeeltelijk moerassig terrein.
Leuke plek vlakbij de afrit van de snelweg. Weg dichtbij is hoorbaar, maar stoort ons niet. Eigenlijk is alles aanwezig wat je nodig hebt.
OK voor een nacht tijdens het passeren, niets meer.
Sitecode: 72006
Leuke CP met alles wat je nodig hebt. Sanitair is ondergebracht in containers maar is schoon. Heel vriendelijk personeel. Relatief dicht bij het stadscentrum. Zou weer komen bij het passeren.
Goed gelegen parkeerplaats nabij de Salzgittersee. V / E is aanwezig, maar een douche hebben we niet gevonden. Ideaal voor een nacht op doorreis. WiFi is gratis beschikbaar. Zou weer komen.
Centraal gelegen parkeerplaats nabij het oude stadscentrum, dat gemakkelijk te voet bereikbaar is. Het kleine stadje heeft veel te bieden, het is er gemakkelijk vertoeven. Toiletten zijn een beetje verwijderd en schoon. We komen graag terug.
Mooie kleine CP, heel stil. We zouden hier keer op keer terugkomen. Alles wat het hart van een kampeerder verlangt, is aanwezig. Strand is heel dichtbij.
Geweldige plek, parkeerbeheerders Fred en Manuel super aardig en behulpzaam. Sanitair wat oud, MAAR erg schoon. Broodjesservice aanwezig, restaurant (2) op loopafstand, aan- en afvoer aanwezig. Prachtig strand en je kunt zwemmen zonder eerst 200 meter door enkeldiep water te waden. We komen graag terug. Claudia uit Zwitserland
Relatief modern sanitair. Enorme ruimte, soms met nauwelijks zon. Alles ziet er ruim uit. De douches bevinden zich op ongeveer 7 minuten lopen. Het strand is erg ondiep, je loopt ongeveer 500 m tot je echt kunt zwemmen, maar ideaal voor kinderen. We zouden niet meer gaan.
Prachtig gelegen. Aanmelden is alleen mogelijk van 8.00 uur tot 10.00 uur en van 17.00 uur tot 20.00 uur. Sanitaire voorzieningen zijn zeer eenvoudig en, afhankelijk van de locatie, gemakkelijk te bereiken. Mogelijkheid om heel dichtbij te zwemmen.
Hele mooie plek met schoon sanitair. Gelegen aan het meer met zwemgelegenheid. Goed restaurant.
Sitecode: 19359
Zeer vriendelijke beheerde, geweldige SchniPoSa in het kleine restaurant. WC, douches schoon en eenvoudig. Verwijdering beschikbaar, maar geen water om te spoelen. Prijs / prestatie klopt
Standplaats met grind, zonder bomen, direct aan de straat. WC en douche op loopafstand ca. 750 m. Geen V / E.
Mooi gelegen plek direct aan het meer. Sanitair wat verouderd maar redelijk schoon. Ruimte kan alleen contant worden betaald. We moesten eerst contant geld halen. Zou op elk moment terugkomen.
Mooi gelegen plek onder bomen. Parkeerplaats gras. Omdat het twee dagen onafgebroken had geregend, zonk WoMo bijna. Vriendelijk personeel. Vrij duur, zelfs naar Zwitserse maatstaven.
Vriendelijke beheerder. In het laagseizoen is het niet de moeite waard om hier te zijn, omdat bijvoorbeeld de kabelbanen gesloten zijn.
Zeer mooie plek met enkele plaatsen direct aan het meer. Sanitaire voorzieningen zijn in orde. Met elektriciteit Fr. 43,00. graag weer
Goede plek voor doorvoer. Een beetje luidruchtig vanaf de straat. Schoon sanitair en redelijk royale percelen.
Prachtige plek. Met zwembad en meer. Er is ook een bistro aan het meer. Sterk aanbevolen. Absoluut stil. Toegang een beetje steil maar haalbaar.
Schoon sanitair. Staanplaatsen, indien gratis, zijn op zijn zachtst gezegd een schandaal voor deze prijs. Meestal permanente kampeerders, de slechte rust ontvangt de "rijdende mensen". Voor campers vanaf 7 meter zeer sportief om het voertuig acceptabel te maken. Ontvangst is alleen mogelijk vanaf 12:00 uur. Personeel nogal onvriendelijk.
Prachtige plek met uitzicht op het stuwmeer. Gedeeltelijk niet vrij vlakke plaatsen. Sanitaire voorzieningen zijn in orde. Over het algemeen ten zeerste aanbevolen, al vanwege het Aussicht😎
Perfect veld met een prachtige en behulpzame Stellplatzbezreiber. Had een lekke band, die binnen 20 minuten was gerepareerd. Uitzicht is onvergelijkbaar😎 Hier zouden we opnieuw en opnieuw komen!
Dichtbij het centrum (ongeveer 2 km of met bus nr. 4 voor 1 € per enkele reis). Zeer smalle toegang tot de kleine percelen. Sanitaire voorzieningen zijn in orde.
Super parkeerplaats direct aan de haven. Zeer vriendelijk personeel. Perfecte faciliteiten, schone sanitaire voorzieningen. Zou op elk moment terugkomen, ondanks de vrij hoge prijs van € 28
Zeer mooie plek direct aan zee. Zeer schone toiletten. Restaurant op het plein met goedkope menu's. Het heeft veel vaste kampeerders. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Zeer mooie plek met een direct uitzicht op de zee. Toegang tot de plaats is relatief smal.
Is een beetje uit het centrum Vielha. Te voet ongeveer 1 km. Plaats heeft een toilet me september douche, wat u betaalt voor 2 €. Als passerende plaats zeer geschikt. Zeer vriendelijke groundkeeper. 'S Nachts is de plaats afgesloten met een slagboom en kan alleen worden geopend met code.
Goed gelegen plaats. Van 12-15 uur is rust en dus geen oprit. Camperplaatsen echt alleen voor een nacht aan te raden, aangezien nauwelijks mogelijke stoelen ed voor de WoMo staan.
Zeer mooie plaats met zeer schone sanitaire voorzieningen. Bestelde broodjes worden 's morgens rechtstreeks aan het voertuig geleverd! Zou hier terug komen.
Leuke plek met alles wat nodig is. Dicht bij de stad en het meer. Keer op keer, wanneer we in het gebied zijn.
Zeer centraal. S-Bahnstation in de buurt. Zeer luidruchtig door S-Bahn viaduct en wegen. Sanitaire voorzieningen zijn OK Voor een nacht en voor het verkennen van de stad wordt aanbevolen.
Zeer mooie camperplaats. Sanitaire voorzieningen behoren tot de haven. Zou er altijd weer een nacht doorbrengen.
Geasfalteerde plaats met elektriciteitskolommen. Sanitaire voorzieningen beschikbaar, maar eerder verwaarloosd. Dicht bij de haven van de boot en winkelen. Fietstochten naar de nabijgelegen kust zijn erg leuk. Absoluut een aanrader voor een nacht.
Geweldige locatie. Dicht bij de prachtige stad, op loopafstand. Winkels in de buurt.
Prachtig aangelegde staanplaats met zeer moderne sanitaire voorzieningen. Dichtbij het strand, ook mogelijk met een stacaravan. Altijd blij om hier te zijn.
Leuke plek op het meer. Met de fiets in ongeveer 15 minuten in het stadscentrum. Met de trein ben je in ongeveer 20 minuten in Kopenhagen. Sanitaire voorzieningen zijn modern en schoon. Elektriciteit is volledig overbetaald. Ook moet je ervoor zorgen dat de douche niet te lang is, het kost extra!
Goed gelegen parkeerplaats met schoon sanitair. Zeer goed voor een nacht. Relatief duur.
Goede plek met grote parkvelden. Gelegen in de buurt van de zeer mooie stad, dus het is op loopafstand. Broodjesservice wordt verzorgd door bakkers en komt zo rond 08:00 uur. Het kan leuke fietstochten worden gemaakt. V / E en elektriciteit beschikbaar.
Prachtige plek direct achter de duinen. Zeer vriendelijke eigenaar, die ook het restaurant leidt. Restaurant wordt sterk aanbevolen. Als we weer in het gebied zijn, zullen we zeker terugkomen. Fantastische Wandrr- en fietsmogelijkheden.
Mooie locatie met goede faciliteiten. De tijden van Receptie zijn nogal wennen, omdat er geen toegang is tot 14 uur en 's morgens moet je wachten tot 09.00 uur (alleen op vrijdag) of 10.00 uur. Anders aanbevolen waarde.
Super centraal gelegen parkeerplaats met elektriciteit, aanvoer en afvoer. Liever geprijsd in de bovenste categorie, maar ontbijt en sanitair zijn inbegrepen. Voor een bezoek aan de stad absoluut een aanrader. 'S nachts nogal een beetje luid.
Ongeveer 5 km van het stadscentrum, ideaal voor een bezoek aan de stad. Sanitaire voorzieningen zijn in orde. Royale plots. Jammer genoeg nogal luidruchtig, aangezien vliegtuigen dichterbij komen en de snelweg in de buurt is. Voor een overnachting maar absoluut aan te bevelen.
Zeer mooie plek. Nabijheid van het meer. Niet verkaveld, wat erg prettig is. Zeer vriendelijk personeel. Sanitaire voorzieningen zijn op orde en worden schoongehouden. We zouden op elk moment terugkomen.
Zeer mooie parkeerplaats met eenvoudig maar schoon sanitair. Vriendelijke en Duitstalige eigenaar. De plaats grootte is toereikend. In de ochtend broodservice, inkoopmogelijkheden in de buurt. Slechts ongeveer 6 km van het park. Als u wilt, wordt u tegen een kleine vergoeding door een minibus naar het park gebracht.
Leuke plek. Sanitaire voorzieningen worden oud (gebouwd in 1998). Dichtbij de stad Cres. Goed uitgeruste voedselmarkt.
Sitecode: 19235
Zeer mooie, beheersbare plek onder bomen. Schone sanitaire voorzieningen. Te voet langs het strand in ongeveer 20 minuten in het pittoreske Novigrad.