@RodeMaan
- 2021
- Ford
Augustus 2026
2 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Mooie plaats met zicht op de bootjes. Er was veel gesloten in Gravelines zelf (verlof), daarom te voet langs water naar Petit Fort Philippe geweest. ‘‘s avonds lekker gegeten bij l’eclusier. Zeker voor herhaling vatbaar. Een ster minder omdat er geen lozing water of wc ter plaatse.
Juli 2026
Mooi gelegen en veel rustiger dan La Flotte waar we eerst stonden. 64€ per nacht betaald, camper met 2 personen wat veel te duur is aangezien de toiletten zonder bril en papier, de douches met spinnenwebben en veel onkruid.
op het scherm nog twee plaatsen maar volgens de opzichter volzet? Misschien omdat we geen Franse nummerplaat hebben want leek me niet oprecht 🫣
Sitecode: 194995
gewoon gestopt om te overnachten, niet rondgelopen. Nette en rustige plaats.
Mei 2026
Mooie en nette camping. Warme en propere douches. Je loopt zo Vianden binnen. Een sterretje minder voor het zicht op de Our die zicht op struiken was maar dit komt volgens de eigenaar in orde. Plaats om nog eens terug te keren.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Aanrader. we hadden te laat geboekt voor de plaatsen aan zee maar achteraf waren we tevreden wegens veel wind op die plaatsen. Verwarmd douchegebouw. Zeer netjes allemaal. Foodtrucks.
Januari 2026
36€ voor “grote” plaats. Dichtbij centrum. Broodjes aan de camper gebracht rond 8u. Een ster minder voor het koude sanitair gebouw.
Eerst kregen we een plekje met mini opening in een hoek, daarna een modderige plaats om uiteindelijk een normale plaats te krijgen. Niet verhard want dit staat wel in de omschrijving bij het boeken. Gemeld aan de receptie waarop ze antwoorden dat de verharde plaatsen volzet zijn. En dit alles voor 36€ 🫣