@RodeMaan
- 2021
- Ford Challenger
- 2021
- Ford
36€ voor “grote” plaats. Dichtbij centrum. Broodjes aan de camper gebracht rond 8u. Een ster minder voor het koude sanitair gebouw.
Eerst kregen we een plekje met mini opening in een hoek, daarna een modderige plaats om uiteindelijk een normale plaats te krijgen. Niet verhard want dit staat wel in de omschrijving bij het boeken. Gemeld aan de receptie waarop ze antwoorden dat de verharde plaatsen volzet zijn. En dit alles voor 36€ 🫣
Goed gelegen, dicht bij centrum. Toiletten en douches zeer netjes. Best beetje vooraan staan want anders is het moeilijk met de satelliet. Mons is zeker de moeite waard.
Vrijdagavond aangekomen en mevrouw heeft ons uit de nood geholpen met een heel mooi en rustig plekje. Bushalte dichtbij naar Brugge en Blankenberge. Mooi domein Polderwind naast de deur. Op deze camperplaats voel je je direct thuis en veilig.
ideale ligging, bushalte voor de deur en een kwartier naar het drukke La Cotiniere. Foodtrucks zijn lachwekkend, niet lekker. De foodtruck met frietjes en burger was een ramp maar wel 30€ betaald.
Te voet doenbaar naar centrum. Goed voor een nacht, niet veel soeps. Op app staat stroom betaald maar was totaal niet aanwezig.
rustig gelegen, te voet doenbaar naar de liftjes. Heel oud sanitair maar was netjes. 30,80€ betaald voor 1 nacht 2 personen met electriciteit. Plaats zelf te kiezen, ruim.
normaal staan we op de camping zelf maar wegens volboekt de camperplaats geprobeerd. Ondervonden dat het veel luidruchtiger is dan op de camping. Glasbak, verkeer, feestje in zaal ernaast.
vandaag opgereden (11€) betaald en een half uur later weggegaan. Overal bomen (= geen satelliet) en electriciteit een ramp. Ze zouden beter een voorbeeld nemen aan camping car park. Niet meer voor ons.
Nette camping. Info boekje gekregen. Julianadorp is een leuk groot dorp op wandelafstand. Wel aan de dure kant.
Sitecode: 19601
Zeer rustig gelegen. Warme douches, netjes. Wel aan de dure kant, 64€ voor 2 nachten met 6 amp. Wel het gevoel dat het enkel om de inkomsten draait :(
Propere camping met ideale ligging. Een minpunt is dat het niet verwarmd is om te douchen, is toch maar koud.
Heel dicht bij centrum. Wel jammer dat er niet overal stroom op zit.
Is een simpele overnachtingsplaats. Ikzelf vond het er wel veilig staan. De auto’s hoor je inderdaad maar niet om van wakker te liggen. Niet van camperpark gekomen omdat het al laat was.
Rustig gelegen bij de wijnvelden. Naar mijn mening te rustig, niets rond binnen de 5 km. Dichtste bus is ook rap 4 km. Sanitair proper maar hopeloos verouderd. Wegen in erbarmelijke staat. Eigenaar precies niet veel ambitie.
Mooie camping. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Sanitair is minder, oud en koud (7/11/24). De supermarkt en het restaurant was gesloten wat jammer is voor een camping die gans jaar open is. Ideaal gelegen bushaltes. Wij hadden geen satelliet bereik.
Mooi gelegen vlak voor zee. ‘S nachts breekt de hel los. Muziek van dichtbij gelegen disco. Als de disco sluit gaat het feest door op de parkeerplaats.
14 plaatsen met electriciteit. Camping car pass. Goed voor 1 nacht op doorreis.
Mooie camping met ruime plaatsen. Pluspunt is de visvijver. De aangename eigenaar doet de moeite om ‘‘s avonds zijn toer te doen om hallo te zeggen. Eenmaal het sanitair in orde is het zeker 5 sterren.
Een verzorgde plaats, mooie wandel- en fietsomgeving. Jammer dat de aankomst tijd 12u is, ikzelf vind dit veel te laat.
Alles heel netjes onderhouden. Duidelijke uitleg bij aankomst.
Lang op voorhand gereserveerd maar toen we aankwamen een plaats naast een muur waar de luifel niet open kon en dat voor een comfort plus plaats. Te kleine toiletten en douches met spinnenwebben. Het restaurant, tja goed om de honger te stillen en daarmee is het ook gezegd. Voor die prijs verwacht ik toch een ander niveau. Het enige pluspunt is La Flotte op wandelafstand.
Goed gelegen voor slaapplaats op doorreis. 2 nachten geboekt maar dat was te lang want er valt hier niet zoveel te beleven. Sanitair was zeer proper, netjes gepoetst. Foodtruck was niet gekomen, tegenvaller want we hadden niets voorzien van avondeten.
Mooie en gezellige camperplaats. Gemakkelijk te reserveren, duidelijke kiosk. Ik had meer verwacht van Sas van Gent. Is nogal vuil en verloederd.
Keuze uit de camperplaats (weide) aan 14€ of op de camping aan 23,50€/2. Douches en toiletten volledig nieuw. Op wandelafstand van Audresselles en Ambleteuse. Carrefour Market op 2km. ‘ s Avonds en ‘‘s middags in het weekend frituur open. Ook een huisje met automaten (vlees, eitjes, …).
Mooi plaatsje, dichtbij centrum. Wel te klein om nog luifel open te zetten :(. Ander minpunt is dat het aan de frisse kant is om te douchen in een niet verwarmde ruimte. Zou voor die prijs mogen verwarmd zijn.
Super vriendelijke uitbaters. Proper sanitair. Heel rustig. Wel aan de dure kant maar dat hebben we ervoor over. Je staat ook op verharde plaatsen. 3,3 km naar Bernkastel Kues. We hebben de Fiat gehuurd, we hebben heel veel gezien.
Mooie cp. De lijnbus nr 45 naar het centrum valt weg 06/01/24. Ter info: wij gingen te voet door en keerden met de taxi wegens laat uur terug. Prijs 17€.
De streek zelf vond ik niet zo indrukwekkend, de camperplaats en de beheerders daarentegen zijn TOP.
Ideaal om St Malo te voet te bezoeken. Alles aanwezig wat je nodig hebt. Zelfs een festival 😁. Sanitair oud maar netjes.
Mooie ligging, daarmee is het belangrijkste gezegd. Douches klein en niet al te proper. 30€ betaald per nacht
Ik begrijp sommige reviews niet. Voor ons is dit een top plaatsje. Streng misschien maar daardoor super rustig. Ook een veilig gevoel met de gesloten poort en deur. Proper terrein, nette sanitair.
Netjes verzorgd, helaas veel te dicht opeen waardoor geen privacy.
Zeer netjes onderhouden. Eten was lekker, prijs-kwaliteit.
Wat een vuile bedoening is dat?
Dichtbij de MSM, kan te voet of met gratis bus. Duur verblijf met extra betaling voor code. Ook niet binnen de 10 km een slager of supermarkt waardoor je daar een bom geld kwijt bent aan eten. De MSM is cliché maar toch zo mooi, moet je gezien hebben in je leven.
Zo zouden er meer moeten zijn!
Ruime plaatsen. Ingang door slagboom met nummerplaat herkenning. Er mag ook gebruik gemaakt worden van de douches en toiletten op de camping. Heel vriendelijk onthaal.
Goed gelegen; ongeveer 3,5 km tot hartje Maastricht. Jammer dat het aan-uit systeem veel stress teweeg brengt.
Doorreis camping, toch 3 nachten gebleven. Proper sanitair, foodtruck op zaterdag, vriendelijke ontvangst, brood service. Mooi om te fietsen. Ook hotel Dieu in Beaune moet je bezocht hebben.
Boek geen grand comfort plaatsen want dan sta je in de vlakke zon. Zwembad veel te druk, vol gierende kinderen. Voor de rest alles ok, proper sanitair, auto te huur, elke avond een andere foodtruck. Wel veel last gegaan bijen en tijgermug.
Qua ligging 5/5, +- 2 km van Dinant. Verder niet veel positiefs. Uitpuilende containers, straat lawaai tot ‘s nachts. Van de treinen persoonlijk geen last gehad. En de gerant, tja we gaan zeggen dat hij al bij al meevalt. Toont de plaats, doet paar keren per dag controle, ziet na op lawaai na 22u. Wij gebruiken het sanitair in de mobilhome, kan hierover niet oordelen.
Grote nette plaats voor de camper. Voorzien van Kraantje en houten vuilbak. Geen onkruid te bespeuren, nette hagen. Douches mooi warm en proper. Honfleur best te doen via fietsroute (rechter kant camping afrijden, route 14). Deauville ongeveer 15 km.
Ligging is perfect en voor 18,70€ sta je er een nacht veilig.
mooi gelegen maar ‘s nachts was de rust voorbij. Tussen 2 en 4 uur jongeren met gierende banden en house muziek. Niet aangenaam als je er maar met 2 staat.
Heel propere plaats. Groot contrast met het drukke/vuil/gevaarlijk Doornik .
Een mooie rustige plaats in mooie natuur.
Top, deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. wel jammer van het lawaai van tractors en camions in de vroege morgen.
Een camperplaats naar ons hart. Proficiat!
Sitecode: 21944
We waren al bang om te gaan na het lezen van de reviews maar is heel goed meegevallen. We denken wel dat het er heel druk kan zijn. Mooi om te wandelen en te fietsen.
Zeer mooie camperplaats met goed onderhouden tuin . Ontbijt service aanbieden zou een groot pluspunt zijn.
Mooie plaats met lekker ontbijt en maaltijden aan democratische prijzen. Een min puntje was het geluid van de landbouwmachines in de vroege ochtend. Hulst op fietsafstand langs mooie fietsroute.
Mooie ruime plaatsen. Nette douches. Restaurant is prijs-kwaliteit een aanrader.
Heel mooie plaatsen aan de Vienne. Netjes onderhouden. Maar 1 nacht gebleven, want er valt daar niet veel te beleven in de omgeving.
Prima ligging, wandelafstand van Bergerac. Zeker prijs-kwaliteit aanrader.