@Rodekroot
- Benimar Tessoro 481
- 2022
- Ford
Mei 2026
alle lof voor deze schitterende camperplaats. ruim opgezet, hard en vlak staan en gras naast de camper. prachtig en net sanitair. een voorbeeldige plek 👍
prima plekken in het bos op gras. schaduw en zon. groot verzorgd vakantiepark met veel voorzieningen. prachtig schoon sanitair. mooi wandelen direct vanaf de plek. ook fietsen in omgeving is mooi
Sitecode: 195237
verharde ruime plekken met gras naast de camper. gloednieuw, sanitair nog in aanbouw. geen schaduw. vriendelijke ontvangst. mooie omgeving.
Maart 2026
1 ster voor de ruime plaatsen aan de rand van het Wildpark en bos. 1 ster voor de ligging naast restaurant. Geen korting op het staanplaatstarief van €9 sls je het Wildpark hebt bezocht (€10pp). voor alleen stroom is het dan te duur. gemiste kans om csmperaars aan te trekken
Februari 2026
grote parkeerplaats op zand tussen dorp en Ebro. vrij rustig. mooi fietsen in de delta, bijv naar El Poble Nou. Deltebre heeft supermarkt maar is verder niet bijzonder.
Slagboom te bedienen met Tripstop app. in de app moet paspoort/ID gescand worden. prima plek. fietsend naar Reus. lopend dorp in voor bar, bakker en supermarkt. ‘s avonds soms wat muziekgeluid van auto’s op naastgelegen parkeerplaats
toch gek want de beheerder was kortaf, de wc smoezelig en het was ons veel te druk en krap. alleen wasmachine was ok. een nacht was genoeg voor ons. wel prima: het goede restaurant La Horta in het dorp.
fijne plek in het groen aan de rand van dorp. plekken verhard en op gras. modern sanitair met goede hete douche, zelfs in de winter.
automaat haperde maar werd gereset na een belletje. eerst plek uitzoeken dan plaatsnr ingeven op automaat voor stroom. water is nu gratis dus niet voor gaan betalen. harde ondergrond, ruime plekken. 15min lopen naar oude centrum. 10 min naar winkelmall
zeer grote camping met ruime plaatsen op fijn grind/zand onder de bomen. sanitair eenvoudig maar goede warme douche. dorpje op loopafstand. geen winkel gezien.