@RoderickVeuger
- Chausson Sport Line S514
- 2025
- Ford
- Buscamper
mooie plek in de haven, op loopafstand van het gezellige stadje.
wat een mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad Utrecht en dan ook nog vriendelijk en gastvrij ontvangst
Prima camperplaats om Nordhorn te bezoeken
Mooie rustige plek voor een bezoek aan Bielefeld. Alleen de terugweg op een vouwfiets zonder ondersteuning is niet te doen maar de uber rijdt hier ook.
Top gedaan door de gemeente.
Prima camperplaats voor een bezoek aan deze mooie stad!
fantastische plaatst 💚
Sitecode: 72087
Prima camperplaats om dit stadje te bezoeken
Aan de vorige recensies valt helemaal niks toe te voegen, wat een plek, wat een gastvrijheid. Het was ruim 30* maar onder de bomen aan de rivier was daar niks van te merken. En dan ook nog vriendelijke bediening en heerlijk eten. Klein verbeterpuntje, het sanitairgebouw kan wel een upgrade gebruiken.
De plek is heel goed, je hebt van het bijhorende terras uitzicht op de brug. Je bent binnen 2 minuten bij de brug. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Het is best duur, €60.= maar goed je betaalt geen parkeerkosten . Het enige nadeel is dat de hele plek is volgestouwd, in noodgevallen kom je met de camper niet weg.
Mooie plek voor dagje zwemmen.
Prima plek, maar dan best prijzig voor boschnische begrippen
Niks toe te voegen aan de vorige reviews. deze plek is fantastisch
Hier een weekend gestaan met de kleinkinderen. Perfecte plaats in de haven, gezellige en vriendelijke havenmeester. De leuke speeltuin is vlakbij de haven, evenals de snackbar, de grillroom en de supermarkt.
Wat een gastvrijheid! Afgelopen weekend hier geweest met mijn schoonouders, wij in de camper en hun in een van de appartementen. We mochten met de camper naast het appartement staan zodat we het hele weekend met ons vieren bij elkaar konden zijn. Het appartement is heel mooi en praktisch ingericht en op het terras heb je een fantastisch uitzicht terwijl je droog en uit de wind zit. Deze CP is zeker een aanrader voor een familie uitje
Goede camperplaats, bedankt hier voor!
Om te zien een bijzondere camperplaats, maar het is allemaal goed voor elkaar. Vriendelijke beheerder.
Rustige plek achter het hotel, supermarkt vlakbij.
Heerlijke rustige plek om te overnachten, in het dorp is niks te doen.
Rustige plek om de nacht door te brengen. Heel leuk om de toren inclusief glijbaan te bezoeken. Ook zijn hier 2 imbissen en 2 restaurants.
Hier 2 nachten gestaan, mooie uitvalsbasis om Goslar te verkennen. Ik vraag me alleen af hoe lang dit nog beschikbaar blijft voor campers. Er mogen officieel 10 campers staan maar er stonden er wel zeker 60.
Prima parkeerplaats voor campers stond wel overvol, ook op plekken waar alleen auto’s mogen staan. Geen betaalmogelijkheid gezien.
Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Rotterdam
Mooie en netjes verzorgde camping, ook zeer vriendelijk ontvangst.
Mooie plaats op loopafstand van het gezellige centrum.
Prima plek om op fiets Köln te bezoeken. Goed ontvangen door de beheerder, alleen jammer dat je de wc buiten het terrein moet lozen.
Een mooie rustige plaats, wel even moeten zoeken naar de receptie. Het beste de camper eerst neer te zetten op de grote parkeerplaats (foto 1). Dan naar gebouw aan de overkant lopen (foto 2), linksachter zit de receptie (foto 3)
Goede camperplek op loopafstand van het centrum. Geen last van verkeer gehad, lekker rustig.
Bedankt voor deze service 🙏
Hek was dicht en niemand aanwezig 🤔
Mooie locatie voor een bezoek aan Meisen.
Is de plek niet goedkoop? ja, €20,48 voor 2 personen zonder voorzieningen. Zijn de plaatsen krap? ja, je staat deur aan deur. Maar je staat wel op een plaats dichtbij het centrum dus het is het waard.
Een leuke en rustige camperplaats op loopafstand van het centrum en Familiepark Nienoord. Ook hebben we heerlijke pannenkoeken gegeten bij de pannenkoekenburcht.
Nette en gezellige camping en een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Ameland.
Afgelopen weekend hier uitgenodigd om een bierproeverij van Bierbrouwerij Maallust te geven. Wat een fantastische locatie om dat hier te mogen doen, dit is toch een van de mooiste CP’s waar we gestaan hebben. Jan & Sandra bedankt voor de gastvrijheid 🍻
Een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Hamburg
Een mooie plaats om te staan, vooral de foodtrucks en de daarbij horende reuring maakt het compleet.
Een grote parkeerplaats die volstaat met campers. Leuk voor dag en nacht.
Tot nader order gesloten.
We stonden 2 nachten op de camperplaats zonder stroom. Totaal €50 inclusief €9 voor de hond. Voor de rest is het een mooie uitvalsbasis voor de rest van de omgeving.
Omdat we geen keuringsrapport van onze gasinstallatie bij ons hadden waren we hier niet welkom!
mooie plek bij het meer.
Een leuke CP, uiteraard waren de mooiste plekken al bezet maar het was dan ook Hemelvaartwedkend.
Prima camping, ruim opgezet en vriendelijke beheerders
Ook bij ons waren de officiële plaatsen bezet, maar er was genoeg plaats op de rest van de parkeerplaatsen. Ideale plek voor een bezoek aan Münster, bushalte ligt naast de CP
Goed ontvangen door de beheerder, zelfs nog uit de modder getrokken omdat ik verkeerd had ingeparkeerd. Nogmaals dank daar voor
Voor een bezoek aan Antwerpen is het een mooie locatie, voor de rest niks bijzonders
goede plek om de mooie stad te bezoeken
Mooie en rustige plek.
Een hele goede maar vooral veilige uitvalsbasis voor een bezoek aan Palermo. Het terrein is de hele dag bewaakt! Centrum is een kwartier lopen.
prima plek voor een nachtje, dichtbij het centrum. veel plekken bezet door niet bewoonde caravans/campers. zeer vriendelijke beheerster
Een mooie plek aan zee en je loopt zo via het strand naar de Turkse trappen.
Hier op zaterdag 30 december overnacht, heerlijk rustig.
De afvoer van het chemisch toilet is nog steeds vol maar er kon nog wel wat bij. Water lozen en vullen gaat prima.
goede plek voor een overnachting, te ver van het centrum. Wel veel troep en onverzorgd.
Nieuw! van 01 oktober tot 01 april een hele etage voor campers. Aan het strand. Geen voorzieningen. wel een openbaar toilet. officiële wijziging geven we door aan NKC.
Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de verassend mooie stad, Buslijn D stopt om de 50 minuten voor de camping.
Een nette en veilige uitvalsbasis voor een bezoek aan Messina. Goed contact met de gastheer via de telefoon en de app. Alle voorzieningen all in.
Ideale camperplaats voor een bezoek aan de mooie historische stad. Op honderd meter zit een parkeergarage waar met in totaal drie liften naar boven kunt.
een 5 voor de locatie, een 4 voor de vriendelijke service, een 3 voor de ondergelopen camperplaatsen en een 1 voor het verouderde sanitair.
Sitecode: 19117
prima overnachtingsplek voor een tussenstop
ideale plek voor overnachting na een bezoek aan de kerk en het restaurant, waar we lekker gegeten hebben.
Goede CP, we moesten wel eerst het pasje kopen maar dat kan in de toekomst altijd handig zijn
een mooie, rustige plek aan het water
helaas konden we vanwege een communicatiefout op de zuil geen water innemen
prachtige plek
prima en rustige camperplaats bij het voetbalveld.
Mooie en nette camping op fietsafstand van de Efteling. Vriendelijk ontvangst, alles is schoon en netjes onderhouden.
Ontvangst was prima, het huisje waar mijn schoonouders in zaten kan wel wat schoner, veel spinnenwebben en dat was in de sanitaire ruimte ook zo. De afstand naar het mooie Dokkum maakt veel goed. Voetbal en het feestje daarna was wel luidruchtig maar daar kan de camping niks aan doen, wij hebben ons daar niet aan geërgerd net als aan de kerkdienst.
Wat een fantastische camping, vlakbij het strandje en op fietsafstand van Drachten. De prijs van €18,50 is inclusief gebruik van wc en douche. Voor stroom betaal je €3 extra.
Goede plek voor een bezoek aan Bad Bentheim
Een mooie en goed verzorgde campercamping. Door de bomen is de hele dag een beetje met stoelen schuiven om in de zon te zitten maar dat heeft dan ook wel weer zijn charme. Een klein minpuntje waar het Toppark niks aan kan doen, er mogen in deze periode geen honden mee naar het strand/zonneweide. Groot voordeel, betalen naar gebruik.
Rustige plek tussen de sportvelden, ‘s nachts heerlijk rustig. Mooi wandelen bij hondenlosloopgebied en lekker gegeten bij Pronto
mooie plek aan het vaarwater. Hengelo en Enschede op fietsafstand
Sitecode: 19299
Een goede plek om Appingedam te bezoeken, hier kunnen veel dorpen/steden een voorbeeld aan nemen.
super dat dit hier kan
Rustige camperplaats op 10 minuten lopen van het gezellige centrum. Maar voor dit geld zou het wel mooi zijn wanneer je hier je toilet zou kunnen legen
Prima camperplaats voor een bezoek aan Enschede.
Mooie overnachtingsplek en lekker gegeten bij het restaurant.
Nette parkeerplaats tegenover Buschenschank Schweiger. Hier kun je alleen eten en drinken wat ze zelf maken en/of verbouwen. Gezellig gezeten tussen de locals en lekker gegeten en gedronken.
fantastisch mooie plek aan het kiezelstrand, goed restaurant
Jammer dat dit project mislukt is. Het ziet er allemaal professioneel uit. Waarom het mislukt is blijft gissen: Te duur?, te ver van het centrum(3 km), teveel omgevingslawaai? Wij hebben er in elk geval goed geslapen.
camping kan wel wat onderhoud gebruiken
vriendelijk ontvangst, vriendelijk receptie. dorpje met restaurant en winkeltje op loopafstand. Alleen de plaatsen waren zanderig oneffen met best wel wat kuilen. Moesten €30 betalen voor 1 nacht met 2 personen. wel alles inclusief
Sitecode: 11935
Zeer vriendelijk ontvangen door gastheer Leo met een wijntje en een potje bier. ‘s avonds met ons drieën wat gegeten en gedronken in het dorp. Het dorp zelf heeft 2 cafés, 2 mini supermarkten en een eetgelegenheid, overal kun met pin betalen. Bij Leo moet je wel met contant geld betalen, dat mag met Forinten of Euro’s
prima als doorreis plek, was wel heel vol
Mooie en nette camperplaats. Bij aankomst ontvangen met een kop koffie. Centrum op loopafstand.
Een leuke, gezellig en gastvrije camping, met privé zwemwater op loopafstand
Hier op 4 en 5 juni overnacht om het concert van The Rolling Stones te bezoeken, een ideale uitvalsbasis hier voor.
prima plek voor een overnachting, je kunt er waterskiën en zitten drie horeca zaken
Een mooie locatie maar wel aan de prijzige kant. Een bezoek aan Bad Tölzi is zeker de moeite waard
Matige CP. En dan voornamelijk voor de prijs. De plekken zijn op eigen inzicht, stroompalen aanwezig. Voor een overnachting prima. Service aanwezig, maar geen gebruik van gemaakt, dus geen idee hoe en wat. De eerdere recensies met foto’s kloppen nog, niets veranderd.
Mooie camperplaats/parking. Ruim opgezet. Alle voorzieningen aanwezig. stroom bij de plaatsen. Vlakke ondergrond met steentjes. Semi uitzicht op Grüntensee. Mooie prijs in vergelijking met de omgeving. Afhankelijk van je wensen is er niets op aan te merken.
Een lekker rustig plekje zonder voorzieningen en wanneer het zwembad open is kun je daar ook lekker en zeer betaalbaar eten.
Om te overnachten een prima locaties, niet goedkoop maar zeker goedkoper dan de omliggende campings. En als je even lekker wilt eten ga dan naar het havenrestaurant bij de Bodensee, heerlijk eten voor een mooie prijs.
Net gebeld en is nog gewoon. geopend, helaas wel vol.
gratis en handige plek
mooie en nette camping met schoon sanitair
Een mooi onderhouden en ruime camperplaats op een heerlijke plek. Supermarkten, horeca en centrum op loopafstand.
Onze complimenten voor de gemeente Hardenberg. Mooie camperplaats bij het park en de Vecht. Voor een nette prijs op loopafstand van het gezellige centrum. Betalen kan met kleingeld of via parkmobile.
een parkeerplaats langs een drukke weg, mooi voor als je op doorreis bent.
prima camperplaats met tegen betaling alle voorzieningen
Een goede plek voor een rustige overnachting. Goede uitvalsbasis om te wandelen en ze hebben een eigen skipiste. Het eten in het restaurant is traditioneel Duits en erg goed. prijs is nu €13
Vriendelijk ontvangst door de eigenaar en heerlijk rustig de jaarwisseling uitgezeten
rustige camperplaats achter de Lidl en de REWE. En op een kwartier lopen van de kasteelruïne
een mooie en nette camperplaats op loopafstand van het mooie centrum
Ideale plek voor een bezoek aan de mooie stad en/of au-park. Hapje en drankje zo’n beetje naast de camper.
wat een leuke typisch Slowaakse camping. zeer gastvrij ontvangst door het Engels sprekend echtpaar. Je kunt er gezellig wat drinken en eten van een kleine kaart. op 150 meter is een leuke zwemplas.
Een mooie en nette camperplaats in de boomgaard. Vriendelijke beheerders en geven veel info over wat te doen in de omgeving.
Bij aankomst werden weg gestuurd. closed, closed zei een man. volgens de Locals is deze definitief dicht
Vandaag wezen kijken maar wij raden deze plek niet aan. Het is een soort van combinatie tussen dagstrand en camping. bij de ingang zeggen ze, zoek maar een plekje op. Gelukkig zijn we er heen gelopen en niet meteen met de camper heen gereden. alles was zo’n beetje al bezet en plekken zijn heel schuin, de plekken die recht zijn staan vol met auto’s, tentjes en caravans. we zijn doorgereden.
Mooie camperplaats met nette en schone douches, alle voorzieningen aanwezig
Een goede camperplaats met alle voorzieningen alles inclusief voor €15.60 behalve stroom en douchen. Vriendelijke en goed Engels sprekende receptionistes
ingang is verplaatst maar niet aangegeven( ik heb de goede coördinaten doorgeven). Ik weet niet wat het is maar een camping kun je het niet noemen. geen stroom te vinden (hebben we ook niet nodig) geen vers water tap te vinden, geen chemisch toilet stort te vinden en geen vuilwater stort te vinden. prijs is €10 voor de camper, €5 pp en €4 voor de hond. waar de prijs op gebaseerd is weet ik niet want je krijgt er bijna helemaal niks voor.
heerlijke plek, maar denk er om: dit is geen officiële camperplaats
wat een mooie plaats aan de rivier!
prima plaats
een goede plek, op loopafstand van het gezellige centrum. vriendelijk ontvangst en beheerders
goede camperplaats, alleen is het centrum wel wat verder weg dan gemeld
goede camperplaats in een mooie omgeving
Mooie en nette camping met zeer gastvrije beheerders met als extra lekkere Friese speciaalbiertjes op het terras.
wat een heerlijk rustige plek met gastvrije beheerders.
mooie camperplaats vlakbij het centrum en het water
rustige en nette plaats
mooie gratis plek vlakbij het gezellige centrum
Fijne camperplaats voor een dagje water, ook leuke horeca bij het strand
Een mooie camperplaats, een goed voorbeeld voor Nederland en inderdaad hangjongeren en rijdende auto’s maar dat is op de parkeerplaats hier naast, we hebben goed geslapen.
Vriendelijk ontvangst, een mooi plekje op de camping en vlakbij het strand. Het toiletgebouw hebben we geen gebruik van gemaakt.
Goede camperplaats op loopafstand van het mooie stadje.
Een mooie camperplaats, zwemwater en genoeg ruimte om met de honden te lopen
Mooie en nette camping met vriendelijk ontvangst.
Een goede plek en dat voor niets, een klein leuk centrum op loopafstand
Een nette en verzorgde camperplaats met alle voorzieningen aanwezig
We stonden op de plekken zonder stroom en wat voor plek, mooi in het gras aan het water.
Mooie plek voor een dagje Helmond, dit zouden meer steden moeten doen
Een hele mooie camping met vriendelijk en gastvrij ontvangst en op loopafstand ven het centrum
Nette en uitgebreide camperplaats, wel aardig aan de prijs maar de voorzieningen waren goed en netjes. Alleen jammer dat we €5 voor de hond moesten betalen daarom een 8 ipv een 9
Hier 2 nachten op het overloopveld gestaan, voor ons meer dan goed. We stonden daar mooi op het gras en waren geen voorzieningen nodig. Het Veerse meer is vanaf de camperplaats makkelijk bereikbaar en het is goed vertoeven daar.
Sitecode: 20384
Mooie en rustige camperplaats op loopafstand van het gezellige centrum
Fijne camperplaats met vriendelijke beheerders, heerlijk gegeten bij het restaurant in de jachthaven
Mooie plek met fantastisch uitzicht
Fijne plaats bij de haven. Marinemuseum en reddingsmuseum vlakbij.
Mooie plek aan het water, op loopafstand van de haven.
Afgelopen weekend hier gestaan, heerlijke plek ook voor de honden.
Prima camperplaats voor weekendje zwolle
Top service
Nette camperplaats op een mooi rustige plaats. Het leuke centrum is op 5 minuten lopen.
Een goed voorbeeld voor andere steden, rustige plek op loopafstand van het mooie en gezellige centrum en dat met alle voorzieningen voor maar €8
Mooi plekje
Mooie plaats bij het water met veel zitjes en op loopafstand van het centrum. De voorzieningen zijn afgesloten in deze periode maar we mochten er wel staan.
Een handige camperplek voor een bezoek aan CentrO en de bijhorende kerstmarkt.
De herinrichting is klaar
Goede camperplek op vlakbij bij het centrum
Goede gratis camperplek, alle voorzieningen tegen betaling aanwezig. Helaas werkte de waterkraan niet en heb dat doorgegeven aan een gemeentewerker.
Mooie camperplek naast de Weser, snackbar en viskraam met terras op een mooie plek aan de rivier.
Mooie plek voor een strandbezoek (met de honden). We moesten €10 betalen.
Wij hebben ook op de landtong gestaan, dus niet bij Micky’s. Een mooie plek, met de hele dag wat te zien.
Wat een heerlijke plek.
Prima camperplek
Vriendelijk ontvangst van de Engels sprekende eigenaar, ook zijn collega’s van de horeca spreken Engels. Heerlijk gegeten en gedronken, lekker rustig geslapen. Er is een nieuw toiletgebouw. Zorg wel dat aan de goede kant van het meer rijdt, de andere kant heeft een dichte slagboom en hoort niet de CP.
Een hele leuke, drukke maar gezellige camping aan een klein meertje die helemaal is ingesteld op mountainbikers. Er zijn diverse bars en eettentjes, uiteraard eten en drinken we daar ook wat want voor het geld hoef je het niet te laten. De camping kost 130 CZK en voor twee hoofdgerechten inclusief twee drankjes betalen we 360 CZK.
Het is geen mooie plek maar je bent met een half uurtje lopen in de prachtige binnenstad, echt een aanrader. wij betaalden 70 kronen
Nette en rustige parkeerplaats aan de voet van het kasteel, koste slechts 50 cent
Prima gestaan voor de nacht, centrum is wel verder weg dan 600 meter, ik denk rond de 1,5 km. We moesten 300 kronen betalen voor ongeveer 12 uur.
Een mooie en nette camping, zeer schoon sanitair, vriendelijk ontvangst en een gezellige ruimte waar je goedkoop een biertje kunt kopen en drinken.
Heerlijke camperplaats met vriendelijke beheerder. Bij het opstappunt van het pontje kun je aan het water zitten voor een ijsje en kop koffie.
Ik vind het niet goedkoop voor een plek zonder voorzieningen maar de locatie maakt het wel de moeite waard. Betalen met pinpas, zowel ING als Rabobank, werkte niet.
Omdat vrienden hier een seizoensplek hebben mochten we hier zonder voorzieningen staan ondanks dat het gesloten was. Het is een mooie uitvalsbasis voor wandel en fietstochten
Een mooie en rustige plaats op loopafstand van het gezellige centum. Een camperplek zoals wij het graag willen: een vast bedrag voor het staan en betalen voor de extra dingen die je nodig hebt.
Afgelopen zaterdag hier overnacht en kwamen er pas de volgende dag achter dat die officieel dicht was. Leuke en rustige plek op loopafstand van het gezellige centrum
Mooie rustige plek voor een overnachting, heerlijke pizza’s gehaald bij Cucina Susanna
Mooi plek achter de dijk, centrum op loopafstand. We hebben bij de Griek gegeten en was zeer goed.
Een grote camping met toegang naar het ondergelegen strand. Heel veel schaduwplekken en kastanje bomen. Het bijhorende restaurant met bar was dicht. Ontzettend smerig sanitair, daar is al lange tijd niet schoon gemaakt en je moet voor die smerigheid ook nog 2 zl voor 5 minuten douchen betalen. We betaalden 50 zl voor 2 personen zonder stroom.
Hier overnacht voor een bezoek aan het museum, heerlijk rustig en op 5 minuten lopen van het museum. 20zl betaald. Inname water 10 zl.
Hier gestaan om te parkeren, een prima plek daar voor op loopafstand van het centrum. Kost 5 zl per uur
Mooie uitvalsbasis voor wandelingen maar dat was het dan ook wel. Het is een groot veld waar je een plek mag uitzoeken in het hoge gras of onder de bomen tussen de troep van een ander. Sanitair sterk verouderd. Inchecken bij de receptie van het hotel, wij 35 zl voor een nacht, 2 personen, zonder stroom. Iets verderop zit een leuk en druk restaurant.
Heerlijke rustige plaats bij de duinen. Mooi om te wandelen. Geen voorzieningen alleen prullenbak.
Een mooie camping met aandacht voor de camperaars, de gastvrouw spreekt goed Engels en zeer behulpzaam. Hele nette douches en wc’s en zeer schoon. Wasmachine aanwezig, ze heeft onze was bij haar binnen opgehangen zodat het de volgende dag droog zo zijn
Een vreemd uitziende plek om te staan, na gevraagd te hebben aan twee mannen die daar rond liepen toch maar gedaan en geen spijt van gehad.
Sitecode: 19114
Verouderde maar goede camping. Gastvrouw is zeer behulpzaam. Wasmachine en fietsverhuur is niet meer.
Onze honderdste beoordeling. Mooie plek voor overnachting. 80 zloty inclusief entree (2 personen). Vriendelijk ontvangst. Restaurants en wc bij de ingang.
Goede plek voor een overnachting, het uiterste punt ligt op loopafstand. Alles aanwezig zelfs een plek on je eigen vis schoon te maken.
Sitecode: 20170
Nette maar hele drukke camping met minimale of geen mooie staanplaatsen. Sanitair is super netjes.
Mooie en rustige plek voor maar €5, die moet je betalen bij het sport en recreatiecentrum in Wolin.
Op doorreis naar, heerlijke rustige overnachtingsplaats met aan de andere kant van de straat de Lidl.
Mooie, rustige en goed onderhouden plek.
De mooiste plekken zijn snel bezet dus dan sta je op het minder mooie beton. Voor de rest prima en nette camperplaats.
Wanneer je van rust houd is dit een mooie plek, ongeveer 20 minuten lopen van het mini strandje. De plaatsen zelf zijn niet echt goed onderhouden maar het is natuurlijk wel gratis.
Nette maar hele drukke camperplaats, alles prima voor elkaar.
Hier ‘s avonds laat aangekomen en de volgende morgen op tijd weer weggegaan, geen gebruik gemaakt van de voorzieningen maar macht wel het volle pond betalen. Leuke en rustige camperplek.
Goede plaats voor overnachting en bezoek van het stadje. Bij aankomst stonden er al meer dan 8 campers, we zijn er gewoon bij gaan staan. Afval moet je gescheiden inleveren.
Rustige maar drukke plek, €15 vind ik wat aan de dure kant.
Goede plek, dichtbij het mooie stadje. Geen last van verkeerslawaai.
Heerlijke rustige camperplek, zo’n beetje naast de burcht.
Mooie en rustige camperplaats met alle voorzieningen, op loopafstand van het historische centrum.
Mooie en rustige plaats op loopafstand van de Altstadt
Wij vonden het een goede plek, mooi aan de Tauber en lekker dichtbij de Altstadt. Er was wel jeugd bij de skatebaan en bij het water maar die maakten niet meer lawaai dan normaal. Ook viel ons het lawaai van de brug mee, we hebben heerlijk geslapen. De prijs is nu €5 voor 24 uur. Water en toilet legen is gratis, water vullen kost een euro, er is geen stroom.
Leuke plek bij de rivier. Beheerder komt wat nors over maar is een aardige man die wat moeilijk te verstaan is. Lekker gegeten in het bijhorende restaurant. We betaalden €18,50 voor 1 overnachting met 2 honden zonder stroom, wc’s, douchen, lozen chemisch toilet en water tanken kost niks. Geen mogelijkheid om vuil water tank te lozen.
Mooie camperplek aan het water met mooi uitzicht op de passerende boten. Puntjes van kritiek.
Prima plaats om Hillegom te bezoeken, lekker rustig!
Heerlijke plek.
Een van onze favoriete plekken.
Prima plek om het leuke stadje te bezoeken.
Hier ondanks dat het dicht was met toestemming gestaan. Goed verharde plekken vlakbij het strandje en een restaurant.
Goede en rustige plek bij het voetbalveld op loopafstand van het historisch stadje. De prijs is €8 incl. 1 muntje twv €2 voor stroom of water. Wel even opletten voor welk nummer je stroom betaalt. De nummers 1 t/m 10 staan aangegeven op het paaltje daarna blijven er nog 3 (6 stroompunten) ongenummerde paaltjes over maar je hebt de keuze uit nummer 11 t/m 20 voor de muntinworp.
Prachtig mooie plek bij een strandje aan de Douro. Wc en douches aanwezig maar toen wij er waren was dat dicht.
Rustige plek bij een aanlegplaats voor de vele cruiseschepen die daar aanmeren. Het mooie stadje, horeca en de rondvaartboten liggen op loopafstand. Tip om te eten, bij het eerste restaurantje aan de linkerkant.
Mooie plaats bij de jachthaven, Terras van de jachthaven op 100 meter, voldoende horeca in de omtrek.
Mooie en nette camping met vriendelijke beheerders. Ideaal om met het OV of op de fiets Arnhem te bezoeken.
Een prima plek voor een tussenstop, dichtbij de snelweg. De plaatselijke Carrefour bestaat niet meer.
Een heerlijk rustige plek met vriendelijke beheerder, restaurant met heerlijk eten zonder menukaart en zwemwater op loopafstand. Een echte aanrader!
Goede camping/camperplaats met strandje en restaurant op loopafstand. Beheerder spreekt goed Engels. Nette sanitaire voorzieningen.
Prima overnachtingsplaats om dit leuke stadje te bezoeken. 'S avonds staan hier wel jongeren met auto's maar daar hadden we geen last van.
Geen bijzondere camping maar wel alles aanwezig wat je nodig hebt. Genoeg horeca op loopafstand. Tip; we hebben heerlijk gegeten bij het Braziliaans restaurant, na ongeveer 200 meter aan de linkerkant
Leuke camping in mooi gebied. Natuurlijk zwemwatertje erbij. Vriendelijke receptioniste. Dorpje op loopafstand. Net sanitair, wasmachine en droger aanwezig.
Mooie terrassencamping met prachtig uitzicht over het dorp, Schoon en zeer net sanitair. We betaalden voor 2 personen en 2 honden €14. stroom is wel aan de prijzige kant, €4. Een klein minpuntje, je staat wel erg scheef.
Mooie, rustige en nette camping aan de oever van de Duero. Het sanitaire gedeelte is modern en schoon. Wasmachine (€3,50) en droger aanwezig en lekker gegeten in het restaurant. Zwembad was dicht.
Handige plek naast de Duero en op loopafstand van het leuke stadje. Lozen vuilwatertank en wc is gratis, schoon water moet je voor betalen maar dit werkte niet. Minpuntje is wel alle troep in de berm.
Een rustige plek bij het voetbalstadion en universiteit, alhoewel de parking bijna helemaal leeg was gaf ons deze CP een goed gevoel. Het leuke centrum is op loopafstand. Ik moet er wel bij vertellen dat er geen enkel bord staat dat aangeeft dat het hier een camperplaats is, dus weet niet of het wel mag.
Gestaan voor de nacht, prima te doen
Sitecode: 19651
Sombere plek bij de vrachtwagens maar prima voor een overnachting, voelt wel veilig. Dorpje stelt niet zo heel veel voor
Een mooie plek in de haven €15 excl. €2 stroom. Ook is er een wasserette aanwezig. Het gezellige dorpje met leuke horeca en winkeltjes op loopafstand. Mogelijkheid om bootjes te huren en een leuk en gezellig terras/restaurant naast de receptie.
Een hele mooie camperplaats met alle voorziening, er is zelfs een apart toiletgebouw voor de camperaars. Het hondenstrand is op loopafstand.
Mooie camperplek,
Sitecode: 42050
Topplaats
Mooie plek maar niet goedkoop. Alles aanwezig en grot op loopafstand
Lelijke camperplaats maar wel op loopafstand (20 minuten) van het centrum. Chinees om de hoek
Een plek zonder voorziening op loopafstand van het mooie centrum, wel wat lawaaierig door het verkeer.
Wat een mooie plek, midden tussen de weilanden en visvijvers. Heerlijk gegeten en zeker niet duur, ook nog mogelijkheid tot ontbijten wat zeer goed was. overnachting hoefden we niet te betalen.
Leuke camping aan het meer, alle voorzieningen aanwezig ook was- en droogmachine.
Goede overnachtingsplaats vlakbij het centrum. Alle voorzieningen aanwezig. 's avonds heerlijk gegeten bij de plaatselijke gostilna. En toen we voor de camper aan het uitbuiken waren kwam de plaatselijke beveiliging nog even vragen of alles goed was.
Een goede camping om Bled en het meer te bezoeken. Geen mooie camping wel schoon sanitair, wifi en een goed restaurant
Zoek maar een plek aan het water, nou dat kon dus niet meer. Had het idee dat ze gewoon iedereen maar binnen laten, geld=geld. We stonden nog wel dicht bij het water maar daar was ook alles mee gezegd. Het restaurant heeft een kleine kaart maar het eten was goed en 's morgens kun je er broodjes halen .
Niet schrikken wanneer je de oprit naar de camping ziet, het ziet er nog al smal uit en aan de linkerkant zit een grote rotswand, maar we hadden geen problemen om de camping te bereiken. De camping is netjes, de meeste gasten zijn buitensportliefhebbers. In het restaurant kun je gezellig en goed eten.
Hier overnacht op doorreis naar Slovenië. De enige voorziening is een klein afvalbakje, niks mis mee en gratis.
Gastvrij ontvangst en we stonden op een mooie plaats aan het water.
We kwamen hier vrij laat aan en er stonden zeker 20 campers. We zijn er gewoon bij gaan staan.
Leuke plek, wel prijzig.
Leuke plek, we zijn even een dagje met de familie wezen recreëren. Alleen heel erg vreemd dat om 13.00 uur het toiletgebouw werd afgesloten.
Hier alleen geparkeerd vanwege bezoek aan het leuke stadje. Zag er leuk uit met veel schaduwplekken onder de olijfbomen. Ook zaten er diverse mensen met tafels en stoelen buiten dus blijkbaar word campinggedrag wel gedoogd.
Een van mijn favoriete Nederlandse camperplaatsen, mooi aan het water en het gezellige Burgum op loopafstand.
Cp voor de camping met voorzieningen, bij een groot meer en leuk dorp.
Een hele grote ongezellige camperparking maar het plaatsje is wel erg leuk.
Leuke camping met mooi uitzicht over de zee en leuk om even te wandelen naar een oude aanlegplek voor boten voor het laden van kolen. Ontvangst op de camping is goed en het eten in het restaurant was ook in orde.
Prima camperplek met voorzieningen (geen stroom) en dichtbij het strand en leuke boulevard met veel restaurants. Betaalautomaat was kapot dus gratis ;-)
Mooie en rustige camping met vriendelijke eigenaars. Op gezette tijden rijd er een bus naar Lourdes.
Een goede plaats om het stadje te bezoeken, plaats stelt niet veel voor maar wel met voorzieningen en op loopafstand van het centrum
Het restaurant is gesloten maar we mochten van iemand die daar binnen liep wel staan en ook water lozen en tanken. Vanwege de gebrekkige communicatie is me het niet duidelijk geworden of de camperplaats blijft bestaan.
Grote camperparking vlakbij het strand met een leuk strandpaviljoen voor een hapje en drankje.
Kwamen hier laat aan en hebben de camper naast wat andere campers neergezet die volgens ons niet op de officiële CP stonden. Hebben er alleen overnacht en goed geslapen.
We staan hier vandaag [22 mei 2015] en het is een komen en gaan van grote boten die hier voor aanmeren om de auto's aan wal te takelen en om te tanken. Leuke locatie. Prijs €7,50 + €1 pp toeristenbelasting. Stroom kost €1,-/kWh
Een dure plek, ik denk zo'n €25 per 24 uur en voorzieningen komen daar nog over heen maar het strand is op kruipafstand met een leuk paviljoen erbij
1 nachtje gestaan omdat we dachten dat het een leuk plekje was maar het is een hele grote camperparking, wel met alle voorzieningen en kost €9.
Ziet er wat verwaarloosd uit maar staat wel rustig. Diverse eetgelegenheden, strand en wat "zwarte markt achtige" winkels op loopafstand.
Een goede camping met aan de overkant van de weg een bijbehorend strandje aan het stuwmeer. We hebben €16 betaald voor 1 nacht met ASCI korting.We hebben er geen stroom bij gekocht. Wc's,douche's en WIFI zijn gratis en er is een wasmachine aanwezig, wat afhankelijk van het gekozen programma tussen de €2 en €4 kost. En als ik voor het restaurant een cijfer mocht geven dan werd het een dikke 9.
Prima plek bij leuk plaatsje. Staan en lozen is gratis, water en stroom tegen betaling.
Sitecode: 19052
Leuk, rustig plekje met mooi uitzicht en een picknickbank om gezellig te zitten. Op een prullenbak na geen voorzieningen. 3 km noordelijker zit een Kro met een Nederlandse eigenaresse.
We waren hier op 23 februari omdat we naar een concert in het ziggo-dome gingen. Het is een goede en veilige uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam, want wanneer je een beetje doorloopt ben je met 10 minuten bij het gratis pontje en 12 minuten later ben je aan de overkant van het IJ achter het centraal station en daar ligt Amsterdam aan je voeten. Uitzicht op het IJ is er eigenlijk niet.
Een leuke plaats op loopafstand v/h centrum, wel prijzig!
Leuke plek op loopafstand van het mooie Lemmer. Ook genoeg mooie plaatsjes in de buurt om op de fiets naar toe te gaan.
Idee een 10, uitvoering een 0. De gedachte is natuurlijk goed, een CP op loopafstand v/h centrum/boulevard. Nu was het nog een aardige wandeling maar is wel te doen. Maar de gekozen plek is toch merkwaardig?? Een redelijke drukke weg, een spoorweg met een een duidelijke hoorbare overgang, 2 sportvelden (1 voetbal, 1 hockey), een skatebaan en de daarbij horende hangjeugd. (maar geen last van gehad)
Een dikke 10 voor deze unieke en gratis service!
Leuke plek met mooi uitzicht, alleen jammer dat er geen honden op het strand mogen komen
Leuke plek met mooi uitzicht, strand is een beste wandeling en tijdens vloed is er geen strand.
Handig plekje voor een bezoek aan Oldenburg, wij zijn hier geweest voor de kertsmarkt, leuke en gezellige kerstmarkt en dat geld ook voor het centrum.
leuke plek en vriendelijke mensen. in het weekend bbq voor €12,50 wel jammer dat op de vrijdagavond de muziek heel erg hars aan ging. voor ons geen probleem maar er stonden ook 2 campers met kleine kinderen