@RodneyBos
Check onze instagram > bourgondiers_op_wielen (BOW)
- 2025
- Adria Matrix Sc670
- 2016
Fijne minicamping met goede camperplekken. Nieuw en St mooi sanitair, verder van alle gemakken voorzien. Vriendelijke eigenaren. Ook handig, het welness arrangement bij Thermen Bussloo wat je via de site kan boeken.
inchecken met qr code werkt prima. sanitair is geweldig. je loopt zo het oude dorp in. fijne plekken. wel havengeluiden, maar dat weet je. echter ook in de winter randdebielen met racende autos en piepende banden. schijnbaar iets wat veel vaker gebeurt zo lees ik in de reviews.
aan de rand van de golfbaan. we waren de enige deze maandagavond, mooie ruime plekken (niet verhard), alle faciliteiten schoon en netjes. prima informatie voor en tijdens je verblijf.
heerlijke plek. in april dit jaar met met de tent en nu met de camper. prima voorzieningen, je staat in de stad en kan wel wat lawaai zijn.
wat een heerlijke plek op de Veluwe. ruime plaatsen met stroom. sanitair schoon, zelf toiletrol meenemen.
een typische Huttopia camping. in de natuur, zwembad, broodjes, pizza en een relaxte vibe. 3 nachten gestaan en zeer goed bevallen (net zoals andere Huttopia campings).
mooie schone camping in een fantastisch natuurgebied. wel eigen wc rol meer naar toilet. sanitair is netjes en schoon, kan wel upgrade gebruiken. prijs is bijzonder laag.
een ruime en mooie camperplaats met uitzicht over de weilanden bij dit boerenbedrijf. Klein sanitairgebouw aanwezig, maar van alle gemakken voorzien.
nette en schone camping op loopafstand van centrum Woerden. Niet de goedkoopste, wel goede camperplekken.