@RoeRie
- 2024
- Ander
- Buscamper
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Prima basic camperplek, geen faciliteiten, maar ook niet nodig. Aan de rand van het dorp met uitzicht op het prachtige kerkje. Bakker in het dorp.
Zo hoort een camperplaats te zijn. Reserveren niet mogelijk, gelukkig maar. Geen wc en douche, hebben we zelf. Verder alles aanwezig. Mooie plekken, mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Natuurlijk is het ook leuk om naar de zweefvliegtuigen te kijken. We komen zeker nog eens terug.
2023
10 mooie plekken. Alleen toegankelijk met pas. Deze koop je bij een zuil naast de slagboom. keurige harde en vlakke plekken. € 12,40 incl water, stroom, ledigen wc en lozen grijs water. € 5 voor de kaart.
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Vanaf de openbare weg geen aanduiding naar de camping. Wij zijn er zelf een paar keer langs gereden, toen naar gebeld. Maar achter de boerderijwinkel ligt deze prachtige mini camping met goede voorzieningen.
2022
geweldige camping met prima douches (gratis), wc enz. een aanrader
2 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

parkeren langs de rand van een weiland achter lage heggetjes met mooi uitzicht. wc’s en drinkwater aanwezig. boerin komt s avonds stageld ophalen, contant. voor ons prima.
Geen fysieke beheerders aanwezig, inchecken/boeken alleen via website met card. douches contant 50 penny. het legen van het chemisch toilet koste ons even zoeken, maar 10 meter naast het toiletgebouw voorbij het aanrecht aan de rand van het kampeerterrein is de loosplaats.