@Roediedeul
- LMC
- 2023
- Huren
Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen door gastheer Benny die ons alles uitlegde en alles liet zien. Deze camperplaats heeft keurige sanitaire ruimte en het park is perfect onderhouden. Vanuit de camperplek is het mooi fietsen naar Doesburg maar ook andere routes zijn goed aangegeven. Deze camperplaats is zeker een aanrader!
We hadden 3 nachten geboekt om een aantal routes door dit mooie gebied te wandelen. Bij aankomst zijn we vriendelijk ontvangen en een keurige plek toegewezen gekregen. Sanitair was goed voor mekaar, keurig schoon en ook de afwasruimte was prima. Later nog 2 nachten aan vastgeplakt om nog een route extra te kunnen lopen en een dagje Trier mee te pikken. Trier is prima te doen met de bus. Minpuntje is, geen douchetegoed retour! Bistro is top!!
We zijn vriendelijk ontvangen en hadden een ruime plek op het speelveld. Sanitair was voldoende en schoon en afwaswater was goed heet. Locatie van de camping was uitstekend voor de start van een klompenpad maar ook mooie fietsroutes.