@Roel01
- 2016
Juni 2026
Nw Camperplaats. Sanitair is super. Plekken op grind. Super aardig ontvangst (Indien receptie afwezig, even bellen, geen probleem). Begroeing heeft nog tijd nodig. Mooi uitzicht en heerlijk rustig. Hum op fietsafstand. Heerlijk eten in Rocka Konoba, op 800m. Als je reuring zoekt, dan moet je hier niet zijn. Als je je niet meteen laat afschrikken door een stille plek of minder schaduw dan is dit echt een leuk plek voor 1 of meer dagen.
Perfect aangelegd én onderhouden park(je). Hoofdgebouw met alle faciliteiten stralen van luxe. Zitjes bij de bar aan het kleine knusse zwembad zijn heerlijk. 5 sterren sanitair (tip: we missen nog ‘n aflegplankje en evt bankje/krukje). Krakend schoon, hele dag door! Plaatsen zijn riant en vlak als een biljart. Prachtig!! Vlakbij Labin en niet ver vd kust. Mooi fietsen, mits ebike of goed getraind (en dikke banden voor de gravel paden).
Na Valkanela, toevallig deze camping ‘gevonden’. Ook hier niet de vraag of de camping goed is, want dat is (ook) deze meer dan! Gevarieerd terrein (laantjes, maar ook ‘ga maar staan waar je wilt’). Vraag is, wil je deze prijs betalen? In ACSI tarief wederom een prijs-kwaliteit verhouding die je zelden treft. Op de fiets naar Rovinj, geheel langs de kust, is 1 vd leukste fiets paadjes waar ik ooit was (ook al is dat maar ca 8km).
Het gaat er hier niet meer om of de camping goed is, want dat is het zonder enige twijfel zeker! Indrukwekkende camping, alles is er, overal kun je het water in, top aan gelegd én onderhouden! Enorme plaatsen etc etc. Iedereen even aardig. Op je plek heb je geen last dat het zo groot is. Vraag is, of je de prijs er voor over hebt. In ACSI tarief is er geen twijfel en vind je maar zelden deze prijs-kwaliteit verhouding.
Er valt eigenlijk niks aan te merken op deze knusse camping (ca 200 pl + deel vast). Aan kleine baai gelegen, veel schaduw, net sanitair (ik denk voldoende, begin juni camping 90% vol, geen wacht rij gezien), keurige super en eten in restaurant is zeker voldoende voor op een camping. Bakkerskraam. Hele aardige dame in de receptie, maar ook de heren in de super zijn heel attent (ik weet, het zijn moment opname)
Lang gerekte camping. beperkte periode ACSI, daarom 55eu p/n begin juni. De Parenza fiets route loopt over de camping, leuk! Maar met hele kleine kinderen oppassen. Restaurant, snack & ijs wagen aanwezig. Supermarkt prima voor de basis. Geen strand maar betonnen ligkade met nette trapjes. Sanitair niet nieuw, maar alles ruim (en schoon) aanwezig. Prima ligging. Je hoort muziek idd, maar vond dat niet storend.
5 sterren omdat de camping hele jaar open is. Deze camperplek ligt direct naast de Tourist info en restaurantje, maar hoort bij de camping. Prachtig nieuw sanitair. Stroom met euro’s. Direct aan de spectaculaire wandelroute B2, (en tig andere wandelroutes), leuke geocaches, speeltuin, superm op 600m, super stil ‘s nachts. Zeer betaalbaar. Dat het hier niet altijd vol staat… Wat mij betreft meer dan dikke aanrader.
5 sterren omdat de camping open is in de winter. Keurig nette ontvangst, receptie dag. open. Mooie camperplekken verhard met gras. Sanitair open en verwarmd. Op de fiets 2,5km naar La Roche, super leuk.
Sitecode: 20141
5 sterren omdat camping open is in de winter. Camping en camperplek. Camperplek is keurig, verharde plekken incl gras (stroom, tv, water en afvoer bij elke plek, water nu afgesloten). Prachtig sanitair. Wandelen va de camping. Paar leuke geocaches! Gekke plek eigenlijk zo langs de grote weg (waar je geen last van hebt!). Alles goed voor elkaar hier, aanrader!
5 sterren voor het feit dat deze camping open is in de winter. Even bellen bij de slagboom. Keurig sanitair incl afwas. Camper op het gras werd afgeraden, we mochten op het pad staan. Wandelen va de camping. Superm op 600m Centrum stadje iets verder weg.