@Roel964
- 2020
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Wat een vreedzaam plekje! De twee officielle camperplaatsen waren bezet maar wij hebben heerlijk ontspannen kunnen lunchen bij de picknicktafels.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Een foto toegevoegd aan een locatie · 24 dagen geleden

Juni 2026
Zeer tevreden over de royale plaatsen en de gratis elektriciteit. Het was bloedheet toen wij er waren dus wilden wij graag wat schaduw. Dat lukte omdat er slechts 2 andere campers waren. Verder alles top1
Bij aankomst gingen wij meteen water tanken, en zwart en grijs water legen. Allemaal gratis; gemeente bedankt! Helaas kwam intussen een camper de vierde en laatste plek innemen. Wij moesten dus verder rijden maar het leek ons een prima plaats.
Er zijn drie royale plaatsen voorzien waar je ook bij nat weer zonder risico kunt parkeren. Daarnaast zijn er veel plaatsen in het gras, sommige met schaduw. Jammer dat je het verkeerslawaai van de snelweg constant hoort; misschien heb je er minder last van als je achteraan op het gras staat.
Wij twijfelden tussen 3 en 4 sterren. Is uiteindelijk 3 sterren geworden omdat de Moezel aan ons oog onttrokken werd door de boten die -blijkbaar permanent- aangemeerd liggen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Mei 2026
Inderdaad een mooie locatie en inderdaad meer campers dan elektrische aansluitingen. Jammer!
Sitecode: 195416
Er is maar één waterpunt voor het spoelen van een toiletcassette en voor water tanken dus dat is niet zo hygiënisch. De toiletcassette moet geleegd worden in een ondiepe en te kleine afvoer dus veel risico op vervuiling. Het grijze water kan achterin, bij de hogedrukreiniger geloosd worden. Ondanks deze minpuntjes toch bedankt voor het creëren van deze gratis faciliteiten!