@RoelDuursma
- 2010
- Hymer B544
- 2000
- Integraal
leuke plek voor een doorreis, alleen de plekken zijn niet gemarkeerd waardoor er in plaats van 30 maar 18 campers kunnen staan omdat veel mensen denken dat ze recht hebben op meer dan 1 ruime plaats en veel camperaars geen plekje wordt gegund. Stroom kost €1,00 per ?kw Alleen betalingen met €1.00 munten
Wij zijn hier al een aantal keren geweest maar nu voor het eerst met de camper in februari op pad en het is hier altijd heerlijk tot rust komen en alles wat je maar wensen kunt is hier dik voor elkaar. Gefeliciteerd met het eerste lustrum, 5 jaar🎂 Echt een camperplaats om trots op te mogen zijn. vriendelijke groet, Roel en Rinkje
Een fijne camperplek met bijna alle voorzieningen, die keurig zijn, naast het stadje waar allerlei winkels zijn. En er zijn fijne fietspaden. Helaas op de camperplek zelf geen Wifi En betalen kan alleen maar met een creditcard
Mooie plek voor een overnachting maar erg jammer dat er ‘s morgens om 7 uur een stuk of 10 luidruchtige bierdrinkende vissers de rust verstoren, wellicht hier controle op houden.
Een heerlijke camper plek aan het Lymfjord. Alleen jammer dat er een auto met caravan op de camperplaats staat, er zijn in principe maar 4 plaatsen, alleen voor campers
Mooi uitzicht over het fjord en de brug. Klein strandje. gratis stroom. Prijs is nu 140 dkk
Een prachtige camperplaats met ongelofelijk veel voorzieningen. Er is een complete keuken met oven, magnetron, vaatwasser, compleet servies,pannen, kookplaat, wasmachine, droger, wc, douche. Dit natuurlijk niet gratis maar hoeveel kun je je wensen. Daarom is het erg jammer dat er toch veel camperaars te beroerd zijn om te betalen, zelfs niet voor alleen staan want je hoeft niet te betalen voor wat je verder gebruikt.
Een mooi centrum. Erg veel lawaai van verkeerd. Parkeerplaats loopt erg schuin af, dus blokken nodig

Een prachtig uitzicht, de haven is duidelijk in gebruik door de locals maar dat is natuurlijk logisch. Verder geen voorzieningen maar dat is ook wel aangegeven in de app. Dus wie van de natuur houdt is hier goed op z’n plek 🤗 Een prachtige plek om te bekijken en voor een overnachting.
Leuke camperplek met uitzicht op de haven. Het betalen bij de automaat is iets omslachtig. Automaat: gegevens invullen Email, telefoonnummer en kenteken. DAN IETS NAAR BENEDEN SCROLLEN en daarna betalen. Dan komt er een sms met pincode (voor stroom) Bij de stroompaal: Eerst de pincode van de sms indrukken op de toetsen, dan gaan de beschikbare aansluitingen knipperen. Dan een keuze maken, bijvoorbeeld nr 5 En als laatste de stekker erin doen
Een fijne camperplek met alle voorzieningen en op loop afstand van het prachtige centrum en de boulevard langs de seine. We komen hier zeker nog een keer. Erg vriendelijke beheerder.
Zeer aardige eigenaren die je het verblijf zo aangenaam mogelijk willen maken. Mooie camper/ caravan plekken Keurig en schoon sanitair Fijne knooppunt routes om op de fiets de Betuwe te ontdekken. We komen zeker terug want in een paar dagen kun je lang alles niet zien.
Leuke plaats om een keer te staan. Het sanitair gebouw was nog afgesloten. We moesten €13,10. betalen en daar kwam nog 3x €1,00 bij voor stroom per dag. Je moet 1 euro munten bij je hebben, die moet je in de stroompaal doen. Het was handiger geweest om dit in de prijs per nacht mee te nemen met de keus of je wel of niet stroom wilt want tegenwoordig heb je vaak niet veel contant geld op zak.
Mooie plaats vlakbij de kust met strandjes. Wij zijn hier gekomen nadat we een plaats gereserveerd hadden want we kwamen eerst voor een volle camperplaats. Je moet een kaart kopen voor €5 en die kun je opwaarderen, beide kunnen bij de automaat. Als je wilt reserveren dan moet je eerst nog €29,50 betalen. We hebben dit gedaan omdat het eaarschijnlijk mede door corona vreselijk druk is
Super mooie plaats aan een meer met strandjes en snack-tentjes. Je kunt zelf een plaats uit kiezen rond het meer. Mooie plek om te hardlopen, wandelen en te fietsen. Ook zijn er speeltoestellen en een waterski-baan met een kabel, die je door het water trekt