@RoelHessels
- 1986
- Burstner Nexxo Semi integraal 690 jubilee
- 2018
Wat een verrassing zo’n mooie CP en alles gratis. de plaatsen zijn ook nog eens groot en gescheiden door heggen. Hulde aan de gemeente en wat fijn ook dat er een informatie bord staat waar je brood kunt kopen. Goede bakker! Wel moet je er tegen kunnen om tegen een begraafplaats aan te staan. Nogmaals onze dank en hoop dat iedereen netjes met deze CP omgaat.
Dank voor de ontvangst ! met gratis wijnproeverij. Goede wijnen en mooie uitleg door de eigenaar. Natuurlijk 2 dozen gekocht. Geen voorzieningen maar wel dichtbij de sluizen.
Klantvriendelijkheid: 5 Schoonmaak:2 voor in de slechts 3 toiletten en 3 douches die open zijn. Te weinig voor de hele camping. Buitenom erg vies en slecht onderhouden terrein. Bij de afwas geen warm water. 1 goed werkende wasmachine maar de droger is stuk. De weg naar de camping toe is een drama … we dachten echt dat er niet goed waren. Dit is niet meer van deze tijd. Restaurant bij de camping : 5 qua eten, gezelligheid en service.
Mooie CP van Camping Car Park en wat een ligging namelijk tegenover de vele boten van Le Boat die in - en uitvaren. Kortom veel bedrijvigheid en via de loopbrug kom je in het dorpje met veel keuze in goede restaurants en kun je bij het Wijnhuis ook nog de Informatie vinden. Je staat pal aan het Kanaal en fietst een mooie route naar Puicheric.
We hebben hier alleen geparkeerd. Groot terrein en gemakkelijk bereikbaar en te parkeren met er. camper. Via een boulevard loop je zo de stad in met de grote Cathédrale echt de moeite waard.
Rustige plaats dichtbij wandel - en fietspaden. Via een speciaal aangelegd pad loop je zo het historische centrum in. Hier voldoende eetgelegenheden zoals pizzeria etc. Geweldig dat een gemeente deze mooie plek heeft aangelegd. Dank hiervoor!
CP achter het pand met uitzicht over de landerijen. De eigenaren zijn enthousiast over hun concept France-passion. Er worden geen kosten gevraagd. Je bent meer dan welkom! Bij binnenkomst ontvingen we een biertje uit de eigen brouwerij. ‘‘s avonds hebben we nog lekker kunnen eten heel gezellig! Enthousiaste ondernemers met het hart op de goede plaats. Wij komen zeker weer. Succes.
Camping met mooie plaatsen aan de Loire. Toiletruimte etc superschoon en het personeel geeft je een welkom gevoel. Wij komen zeker terug.
Sitecode: 19063
Goede CP met alles erop en eraan wat je nodig hebt. Ruim opgezet met heggen als afscheiding. Op loopafstand van het historische centrum. Geschikte wandelpaden voor de hond. Mensen gebruik de poepzak zodat een ander geen last heeft van jouw huisdier! Wat fijn dat deze CP er is! Dank.
Gratis CP met alles aanwezig inclusief pick nick tafel.Op een mooie plaats in het dorp. Supermarkt dichtbij Hulde voor deze gemeente!
Rustige CP met op loopafstand het historische stadje. Lekkere koffie bij de bakker. Toiletgebruik gratis in het dorp.
Geweldige en gezellige CP want werkelijk overal aan gedacht en super schoon. Komkommers en tomaten uit de tuin met een leuke dierenweide erbij. Fietsroutes en wandelroutes voorradig. Hondje heeft ook genoten. Wij wensen deze jonge ondernemers veel succes!!! Dit gaat zeker lukken met hun instelling.
Sitecode: 1926
Hier kun je prima staan voor een nachtje. S Nachts is het rustig. Prachtig middeleeuws stadje waar je zeker even door moet wandelen. Wij hebben 32 km gefietst richting Fumel over het groene fietspad. Dit pad staat goed aangewezen onderweg en is mooi dwars door de wijnvelden van de Cahors.
Goede camping met alle voorzieningen. wij verbleven hier 3 nachten in oktober voor 17 Euro. Vriendelijk personeel die ook Engels verstaan. We begrijpen daarom niet dat mensen kiezen voor de CP. Hier plaatsen aan de met prachtig uitzicht. Mooi dorp met bezienswaardigheden als klooster en de kathedraal. Beiden zijn de moeite van het bezichtigen waard. Fietsen over de ‘groene paden’ .

CP met een prachtig uitzicht op het kleine stadje. Aardige ontvangst en dichtbij het dorpje Castelnau. Alles aanwezig en dat voor 10 Euro! Dank voor de gastvrijheid.

prachtige CP maar in het naseizoen geen restaurants wel een bakker.
Mooie, rustige plaats aan de rand van de bosrand. vriendelijke beheerders die ook een super goed restaurant hebben. Mooi verblijf met heerlijk eten. Mooie fiets - en wandelroutes in de buurt aan het Dwingelderveld.

Mooie plaatsen aan een kleine rivier. Goede gastvrouw en alles erg schoon. WiFi goed. Diemel fietspad bij de camping en gemakkelijk te fietsen naar Bad Karlshafen.
Mooie locatie aan de zee met een restaurant die een extra ster verdiend! Vriendelijke ontvangst waarbij de eigenaar zich laat zien als een duizendpoot nl goede gastheer en horecaman. Goede wasmachines en drogers tegen betaling te gebruiken. Wij komen graag terug!
Sitecode: 20452
Mooie camperplaats midden in een echte Spaanse plaats. Je staat op het asfalt op een goede, veilige plaats! Openbaar toilet zelfs in de buurt. Alles schoon. Top plaats vonden we dit en alles gratis! Leuke restaurantjes en koffie/wijn bar. Zelfs op maandagavond hebben we voor weinig kunnen eten bij Café Express. Vriendelijke bediening! Trouwens opvallend hoe vriendelijk je hier wordt ontvangen.

Vriendelijke ontvangst op de camping! Prachtige plaats voor een camping dichtbij een rivier die uitmondt in de zee. Mooi om te kijken naar de golfslag. Wij vonden het sprookjesachtig en dus op zoek naar de sporen van de dino’s. Restaurants dichtbij en ook op de camping kun je iets te eten bestellen. Schoonmaak sanitair TOP!

Goede plaats bij het strand en de zee. prachtige boulevard waar langs je kunt lopen naar het centrum van de stad. Voelt veilig.
Geweldig wat deze gemeente doet voor camperaars! Gratis plaats en fietsroutes te verkrijgen bij het gemeentehuis. Winkels, restaurants in de buurt en op een mooie plaats in een park. Goed te fietsen naar O.a. Lippstadt.
Wat een prachtige camping! Ruime plaatsen en sanitair erg schoon. De receptie wordt bemand door geweldige mensen die je echt met van alles willen helpen. Heerlijke lunch en goed restaurant voor de avond op 1 km afstand in Duitsland. We komen terug!
Twee nachten gestaan. Toegangskaart gebruiken voor alle faciliteiten. Extra betalen Geen persoonlijk contact. Dichtbij een gezellig stadje. Grieks restaurant in het oude station is een aanrader.
Geweldige CP. Alles superschoon en wat een uitzicht ! Restaurant bij de CP is echt een aanrader.
Grote plaatsen met uitkijk over de zee met de grote schepen. Schoon en veilig. Dichtbij de CP een verse vierkamp waar je bent ook warme vis kunt eten in ieder geval op de donderdag en de vrijdag. Wij komen zeker terug.

Goede ontvangst en info bij de receptie. Even wennen aan het plekje maar deze is voor een stadscamping normaal. Sanitair keurige staat evenals de wasmachineruimte met super machine en droger ! Zwembad is ook prachtig maar in november niet gebruikt. Prina WiFi! Goed te fietsen over naar Valencia langs de zee. Het wijst zich vanzelf.
Camping waar je je direct welkom voelt met een goede ontvangst door de beheerder. Sanitair wordt goed schoon gemaakt. WiFi heel goed. Prima restaurant met goed klaar gemaakt vlees en heerlijke pizza's. Ook hier vriendelijke bediening. Op de Via Verda kun je mooi fietsen beide kanten op. soms even oppassen bij de donkere tunnels. Wij zijn komen aanrijden via de TV 3301 met een camper van 7 m lang. Ik raad dit iedereen af want de weg is erg smal.
Camping waar het in de maand oktober gemoedelijk toegaat. Wij betaalden 18 euro pn voor een camper met 2 personen. WiFi kost 2 euro extra. Op de camping was alles gesloten. In het dorp boodschappen bij de Tabac en bij de slager ook brood. In het naburige dorp Vilajuiga eenvoudig, lekker menu voor 11 Euro bij El Cau. De bediening is daar ook super goed. In de buurt wandelen en fietsen.

Prima locatie. Behalve elektriciteit alles gratis aanwezig. Supermarkt ook links om de hoek. Inderdaad een erg gezellig dorp. Toen wij er waren in okt 2019 was er feest met vuurwerk. Leuk om het dorpje in te lopen en mee te doen oo het terras.
Goede plek om het historische dorp te bezoeken. Dit is echt de moeite waard maar toeristisch! Gemakkelijk te vinden. Smalle vaste plaatsen. Overnachting €6,-
Geweldige plek met een gastvrije ontvangst. De eigenaren proberen je het naar de zin te maken met een wijnproeverij en vertellen hierbij alles over de productie van wijnen. Het is duidelijk dat liefde voor hun vak een belangrijke rol speelt om dit over te brengen.In de tijd dat wij er waren mochten we zelfs gebruik maken van een douche en wc. Komen zeker terug.Ga NIET over het 1e steile pad!!
Prima camping met goede WiFi en douches. Schone camping en vriendelijke mensen bij de receptie. We hebben genoten van het brede strand.
Mooi overzichtelijke en ruime camperplaatsen. Douches en toiletten aanwezig echter worden niet dagelijks schoon gemaakt. Prachtige fietsroutes.
Mooie plaatsen achter de dijk. Heerlijk dicht bij de haven en de restaurants. Jammer dat er nog geen toiletten en douches zijn. Ontzettende aardige beheerder!
Geweldige goede CP!!!! Alles aanwezig en aardige eigenaar. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten van de camping. Verder goede, schone plaatsen met stroom. Wat wil een mens nog meer. Dus niet letten op de eerdere slechte beoordeling klopt niet!!!
Sitecode: 19681
Zelfden zo’n schone camping gehad in Zweden! Heerlijke douches, schoon sanitair en keuken. Vriendelijk personeel. Top camping aan een prachtig groot meer. Wij zijn op de fiets naar het dorp gegaan en hebben hier heerlijk gegeten bij de Thai
Geweldige plaats aan het water. Wij stonden helemaal achteraan en dan moet je een stukje lopen. Alles nieuw en een gezellig cafeetje/receptie/vvv waar je zeer vriendelijk te woord wordt gestaan!
We waren op doorreis en de camperplaats bekeken. Prachtige ligging dicht bij een wandelpad. Ziet er keurig en verzorgd uit. De ondergrond is de verharde weg. Er achter kun je nog zitten in het gras.
Even moeite om erop te komen ivm betalen maar iedereen is zeer behulpzaam. Vlak aan zee met prachtige wandelmogelijkheden en ook kun je op de fiets naar het dorp. Helaas hadden wij niet van dat mooie weer maar de locatie is leuk.