@RoelPot
- sunlight T68 7.40m
- 2018
September 2026
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Wat een geweldige plek op het karrewiel. We zijn hier vier dagen geweest en echt een heerlijke rustige plek. Ontvangst door Annelies voelde een beetje thuis komen. Samen een kopje thee of koffie drinken bij de picknick bank echt top. We zijn drie dagen wezen fietsen in de omgeving, Elburg, Nunspeet. Ook een super WiFi download 349 Mbps en upload 225 Mbps. Goed onderhouden, erg schoon toilet. Nu nog een douche Roel en Aukje uit Drachten
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 81992
Wat een hartelijke ontvangst op deze prachtige plek. Rustig en keurig verzorgd. Wij hebben gefietst naar Billund, een mooie route door de bossen en langs de bloeiende heide. Een aanrader!
Juli 2026
Prima camping. Alles ziet er netjes en schoon uit. Vriendelijke eigenaar. Wel raar dat wij voor 3 nachten en 2 personen met camper en stroom €89,00 moeten betalen.
Prima plek en op 3.5 Km afstand ben je in hartje Maastricht. Wat ik nadelig vind is dat de plekken niet echt groot zijn. Een luifel uit kan maar net maar dichtbij je buurman. Persoonlijk vind ik dat dit niet echt brandveilig is. Ook de stroomvoorziening is prima maar 0,84 ct per Kw is aan de prijzige kant. Toch blijft het een prima camper plek.
op de plek zelf niks verkeerds te melden dus prima. opmerking: 1. hondenpoep op het veld omdat de hond van eigenaar daar los loopt. 2. 15,00 voor de plek prima 7,00 voor stroom (1 nacht) veel te duur. 3. toilet, douche niet gezien. 4. zwembad aanwezig maar voor privé. 5. entree is niet goed te vinden, toevallig deed de eigenaresse het hek open anders niet gevonden. 6. stroom op 1 plek de aansluitingen dus heeeeel lang snoer mee nemen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

at een nette en rustige plek om je camper neer te zetten. de beheerder komt langs om het stageld te innen. 300 sek met stroom. 250 sek zonder stroom. ligging is naast een soort dorpshuis in een prachtig park en een zwemgelegenheid in het meer. Een ijsje kopen bij de zwemplaats. kortom een prachtige plek. ook een ICA en Coop super op loopafstand. we zijn hier drie nachten gebleven. groetjes Roel en Aukje. en nu richting Kalmar.
nette en mooie plek deze camping, hoewel er erg veel vaste plekken zijn. 47,85 euro voor 1 nacht is wel erg duur, maar Noorwegen is helemaal duur geworden. De campingwinkel is voor het grote deel snoep gericht. De camper/caravan plekken zijn wel er netjes dat dus wel weer.
7 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden