@RoelSchaart
- Elnagh Magnum 30
- 2011
- Integraal
Sitecode: 19125
wat een geweldige plek. heel stoffige weg ernaartoe, maar prima te rijden. aan het stuwmeer
geweldige locatie. toegangsweg was wel even oppassen. je kan vanuit het zuiden (steile bochtige weg) maar met onze 7.5 mtr x2.35 toch wel te doen je moet alleen voorzichtig zijn met afdaling vanuit het noorden gaat t waarschijnlijk beter. s morgens komt een mannetje 10 euro ophalen, je kan pinnen strand 50 mtr wel donker zand maar erg rustig je afval meenemen naar eerstvolgende gelegenheid want dat is op sardinie wel een dingetje
mooie camperplaats met alle service. naast het zwartwater afvoer kan je ook het grijze water hier kwijt en schoon water innemen. elke dag 10 euro contant betalen aan de bar. er komen hier veel surfers. wij hebben hier heerlijk gestaan. in de bar zijn eenvoudige gerechten te krijgen maar ze gaan om 20.00 uur dicht.
geweldige camperplaats. Alles is gratis zelfs de stroom. op ongeveer 5 minuten lopen zit pizzeria Flavio. Ĥeerlijke pizza gegeten
prachtige camping met goede voorzieningen. in tegenstelling wat is gezegd vonden wij de sanitaire voorzieningen zeer schoon en netjes. toiletrol houders zijn nu cassettes geworden. zwembad zou over een week open gaan. grote plaatsen met prachtig uitzicht. acsi tarief 27 euro maar daar komt nog belasting bij. dus met 2 personen rond 30 euro
mooie en goed uitgeruste camping op 10 km fietsen vanaf de kust. hier is voldoende plaats in deze tijd. lekker rustig gelegen. heel klein zwembad, geweldig sanitair
Fijne plek voor een paar nachten. hier en daar is het wat rommelig maar de eigenaar die hier net is begonnen werkt er hard aan om alles netjes te maken. maakt graag een praatje. Op de fiets naar Lorca goed te doen zo'n 15 km en mooie wandelingen in de omgeving
wij hebben hier 1 nacht gestaan en moesten 45 euro betalen. omdat we niet verder wilden zoeken en stroom voor de airco ook welkom was want het was drukkend warm hebben we dit geaccepteerd. absoluut niet waard! en veel te ver lopen voor de douche.
je staat hier wel op de toegangsweg van de oude stenen Romeinse brug maar het is een prima plek om te overnachten voor 350 TL. Vriendelijke beheerder die goed Duits kan praten. Hij regelt dat je met een busje naar boven gebracht wordt om de beelden te bekijken. Stroom, toilet en douche zijn beschikbaar.
We hebben hier 3 nachten gestaan. Op oudejaarsavond organiseerde Alex voor iedereen een geweldige maaltijd met heerlijke gerechten en veel wijn. Topavond met gezellige mede camperaars. extra dag gebleven. De honing is heerlijk , aanrader. Strand en fietsroutes door de sinasappels is erg leuk. Dank je wel Alex.
Sitecode: 19289
geweldig mooie camping waar gewoon alles kloot. deze camping steekt met kop en schouders boven veel andere campings uit. het sanitair is schitterend. wij betalen nu 37 euro voor 2 personen, hond,elektra en dat is zonder acsi korting. veel geld maar afgezet t.o.v. wat je ervoor krijgt echt niet te veel. dus ik raad deze camping echt aan ook omdat hij het hele jaar open is

wij hebben hier 1 nacht gestaan, we zouden 2 nachten maar vanwege het verkeerslawaai na 1 nacht weggegaan. het enige dat goed was was het zwembad. prijs voor 1 nacht met 2 personen plus hond op 14 8 2023 was 66 euro. absurd hoog.
leuke municipal camping. We waren net op tijd voor half 8 in de avond voordat de poort dicht was. Vriendelijke ontvangst en prima sanitair. ligt wel aan de doorgaande weg in het dorp.
prachtige locatie. er zijn 4 plaatsen met elektra en nog 8 mooie plaatsen die verhard zijn maar geen stroom aansluiting hebben. het geluid van de bruisende rivier is gratis