@RoelandTaams
Juli 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Sitecode: 19280
Alle voorzieningen aanwezig. Ook 2 mooie zwembaden. Helaas nergens uitzicht door hele hoge struiken die overal staan.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Mooie locatie aan de rivier op enkele minuten van het dorp met vele terrasjes en restaurants. Het hoger gelegen sanitair is via een vrij hoge trap bereikbaar.
Mooie grote en ruime naturistencamping. Het strand is schitterend. Het terrein zelf heeft behoorlijk hoogteverschil. Geen mobiel internet en dure wifi is niet veel beter. Helaas was er geen mogelijkheid voor massages, omdat er een wachtlijst was van 2 weken.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Zeer ruime, rustige en gratis camperplaats. Op de naastgelegen parkeerplaats kan je in het restaurant voor €25 drie gangen van het menu kiezen, plus een glas wijn. Wat wil je nog meer op doorreis?
2023
5 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

Zeer grote naturisten camping. Ik adviseer een premium of deluxe plaats dicht bij de zee. Ruime keuze aan restaurants en 2 winkels met levensmiddelen. Thaise massages zijn super.
Uitstekende doorrijplaats. Op slechts 1km van de afrit van de snelweg. Aparte vlakke parkeerplaats voor campers met meerdere stroompunten. Prima restaurant met heerlijke vegetarische lasagne.