@RoelandTaams
Rui plaatsen met heel veel schaduw.

Sitecode: 19280
Alle voorzieningen aanwezig. Ook 2 mooie zwembaden. Helaas nergens uitzicht door hele hoge struiken die overal staan.

Mooie locatie aan de rivier op enkele minuten van het dorp met vele terrasjes en restaurants. Het hoger gelegen sanitair is via een vrij hoge trap bereikbaar.
Mooie grote en ruime naturistencamping. Het strand is schitterend. Het terrein zelf heeft behoorlijk hoogteverschil. Geen mobiel internet en dure wifi is niet veel beter. Helaas was er geen mogelijkheid voor massages, omdat er een wachtlijst was van 2 weken.

Zeer ruime, rustige en gratis camperplaats. Op de naastgelegen parkeerplaats kan je in het restaurant voor €25 drie gangen van het menu kiezen, plus een glas wijn. Wat wil je nog meer op doorreis?

Zeer grote naturisten camping. Ik adviseer een premium of deluxe plaats dicht bij de zee. Ruime keuze aan restaurants en 2 winkels met levensmiddelen. Thaise massages zijn super.

Uitstekende doorrijplaats. Op slechts 1km van de afrit van de snelweg. Aparte vlakke parkeerplaats voor campers met meerdere stroompunten. Prima restaurant met heerlijke vegetarische lasagne.
Heerlijk rustige natuurcamping in het binnenland van Istrië. Veel ruimte, ook voor Campers. Reserveren is niet nodig. Geen elektriciteit aanwezig. Alles draait op zonne-energie.
Terrassencamping met anderaan een klein aantal plekken voor recreanten. Bovenaan is meer plaats. Tussenin alleen maar vaste plekken. De enige reden om hier vrijwillig te verblijven is een bezoek aan de Modrič Cave (aanrader). Wij lieten de camper op de camping staan en liepen in 10 naar het verzampunt. Toen we begin van de middag terug kwamen zijn we direct doorgereisd.

Heerlijk rustige kampeerplek bij een wijnboer met prachtig uitzicht, elektra , gebruik van toiletten en een buiten-douche! Koop meteen een fles witte of rode wijn. Prima gegeten bij het naastgelegen restaurant voor slechts 20 Euro p.p. inclusief wijn.

Rustige, sfeervolle camping. Mooi aangelegd op de punt van een bergrug. Veel naturistische wandelmogelijkheden. In 10 minuten loop je naar het meer waar je heerlijk kan zwemmen, kanoën, etc. Prima zwembad. Uitstekend restaurant. De nog jonge eigenaresse is zeer betrokken.

Drukke en luidruchtige camping met veel gezinnen en jaarlijks terugkerende groepen. Circa 25 camperplaatsen met stoom op grote, maar veel te sterk hellende plaatsen. Let op! Wat de website vergeet te vermelden is er nergens WIFI is en het mobiele bereik varieert van zeer slecht tot helemaal geen mobiel internet.
Zeer rustige camperplaats op een half uur rijden van de extreme drukte rond Gorge du Verdon. Bij de betaalautomaat betaal je 6 euro vooe parkeren, 1 euro voor 100 liter water en zo nodig 1 euro voor 1 uur stroom. Midden in het hoogseizoen stonden wij met 7 andere campers. Er is plek voor 40 campers.
De kamping ligt op een helling en heeft ruime kavels met veel zon. Het is helaas geen terrassencamping. Vanwege de begroeiing heb je op geen enkele locatie uitzicht. Het nieuwe sanitairgebouw is stijlvol met donkere reliëf tegels en bruine houten deuren. Het komt wat onhygiënisch over. Geen Wifi en zeer slecht mobiel bereik.

Hele mooie en sfeervolle terrassencamping direct aan het meer met schitterend uitzicht op de bergen. Het sanitair is prima. Prima restaurant. Verhuur mogelijkheden zijn 100 meter verderop.
Zeer mooie camping met hele grote plaatsen. De meeste plaatsen hebben behalve stroon ook eigen watertoevoer en waterafvoer. Wij hadden liever gezien dat er WIFI was. De mobiele ontvangtst is er zeer slecht. Het restaurant is niet bijzonder. Probeer de afhaal.

Omdat de naastgelegen camping vol was reden we 100 meter door en kwamen we op deze ruime camperplaats met 4 andere campers. Officiële camperplaats voor max. 72 uur. Met een beetje fantasie kan je hier met gemak 30 campers kwijt. Altijd plaats dus.
Grote schaduwrijke camping met weinig faciliteiten. In het winkeltje kun je broodjes en beleg kopen, maar voor de andere levensmiddelen moet je naar de supermarkt 7 km verderop. Gelegen aan 5 km naturistenstrand met verschillende andere campings en resorts. Receptie is gesloten tussen 12:00 en 14:00 uur.
Sfeervolle camping midden op Corsica. De douches variëren in kwaliteit. Bij sommige is er helemaal geen waterdruk. De pizzeria gaat pas om half acht open en zit dan direct vol. Wij waren vooraf op het terras een wijntje gaan drinken en konden als eerste bestellen. Misschien wel de beste pizzas van Corsica!
Dit is geen camperplaats. Er zijn alleen parkeerplaatsen voor autos. Onmogelijk om een camper te parkeren. Camperen is bovendien verbiden. We zijn weer 500 meter terug gereden waar we de camper in een van de grote parkeerhavens langs de weg konden zetten.
De camping heeft 60 plaatsen waarvan 15 geschikt voor campers. Het terrein is ruim opgezet, maar in slechte staat van onderhoud. Bovendien is er een mierenplaag. Het zwembad en sanitair is schoon en heel goed. DE reden om deze camping te bezoeken is wandeling (naakt) naar de waterval. Prima camping voor 2 nachten.
Heerlijke locatie. Op de parkeerplaats is een apart gedeelte voor 30 campers. Ongeveer 15 bleven overnachten. De weg naar het stand is deels onverhard, maar PRIMA te doen met een camper. Vrijwel overal breed genoeg om elkaar te passeren. Laat je niet afschrikken door de onzin verhalen. Loop richting het hotel voor de kortste route van de parkeerplaats naar het naturistenstrand.
De plaatsen zijn zeer schaduwrijk en het sanitair is mooi en ruim en wordt regelmatig schoon gemaakt. Minpunten zijn de ligging van de camping, waardoor je ongeveer een uur bezig bent om in de stad te kommen met de bus + metro. Terug 's avonds is nog lastiger omdat de bus voor de camping dan niet meer rijdt. Er verblijven veel luidruchtige jongeren op de camping en de bar is tot 12 uur open.
Nette camperplaats / camping met veel (Nederlandse) doorreizigers. De Schnitzelpfanne in het restaurant is een aanrader.
Zeer grote camping die verdeeld is in verschillende zones met elk eigen sanitaire voorzieningen en verschillende stranden. Alles is netjes en geordend. Hierdoor is de kamping heel rustig en voelt niet zo groot aan. Naturisme is OVERAL toegestaan (verplicht), maar In de winkel, supermarkt en terrassen zijn alleen de echte naturisten bloot.
Hele basic camping met circa 80 plaatsen. Soms op grote afstand van de weinige stroompalen. Geen watertappunten. Geen wifi. Te weinig douches (7) en toiletten (8) beschikbaar. Pluspunt: Rond 08:30 uur kwam een man langs die broodjes verkocht. Als je bij de bistro iets koopt kan je daar 2 uur gratis Wifi krijgen. Circa 35 euro voor camper met 2 personen is VEEL te duur.
Het resort bestaat uit een klein hotel met enkele kamers, 2 vakantiehuisjes en 5 camperplaatsen. Er zijn 2 zwembaden en alle campervoorzieningen. Alles is nog zeer nieuw en proper. Veel aandacht voor details. Telefonisch reserveren is een must, want er zijn zeer weinig alternativen in centraal Istrië. Jammer, want er is van alles te zien en te doen voor wie niet alleen op een strand wil liggen.
Zeer mooie terrassencamping voor naturisten met mooi strand. Toiletten en douches zijn volop en worden de hele dag door schoongemaakt. Boek absoluut een duurdere "Comfort Mare" plaats. Enig minpunt is de horeca en het winkeltje midden op het strand waar naturisten NIET welkom zijn. Dus broek aan als je een bierje of broodje wil halen. Bizar!
Mooie camping met veel te weinig douches en toiletten. Alleen bij de ingang is een sanitair gebouw, waardoor je een enorm eind moet lopen als je achter in staat. Bovendien was er geen warm water.
Dit is geen officiële camperplaats, maar gedoogd wildcamperen. De mooiste plaatsen zijn voor wie vroeg arriveert. Bij het restaurant kan je het wifi wachtwoord krijgen. Het wifi bereik is uitstekend. Mooie plek om te gaan hardlopen.
Prima voor als je op doorreis bent. Mooie vlakke en ruime staanplaatsen met goed onderhouden gras, verdeeld in een aantal cul-de-sac die worden afgescheiden met veel groen. De sanitaire voorzieningen worden erg slecht schoongehouden.
Hele mooie camping met veel begroeiing. Nieuw sanitair. Sympathiek eigenaren. Goed internet bij de receptie. We hebben er 3 dagen gestaan. In de omgeving is niet heel veel te beleven.
Leuke kleine camping waar we 3 dagen hebben gestaan. Mooie omgeving. De meeste plaatsen zijn helaas op grind. Internet was zeer matig.
Zeer ongelijk en onverhard terrein zonder faciliteiten. Het is volkomen onduidelijk waarom je hiervoor moet betalen. Gelegen op 15 minuten van de veerpond van Marstrand. Leuk uitzicht vanaf veel plaatsen. Marstrand is niet interessant genoeg om hier te gaan staan.
Zeer mooie camperplaatsen met stroom, water, wifi, douche, toilet, chemisch toilet, vuil water, schitterend uitzicht, parkje met picknicktafels, vuurplaats, zwemwater, nabij pizzeria, café en supermarkt. Rond 8 uur 's avonds komt iemand langs om SEK 150 te incasseren. Dan krijg je de code voor toilet + douche en wifi. Mogelijk is dit de beste camperplaats die er bestaat.
Mooie camping met zeer ruime plaatsen. Het is een van de weinige campings in een bos. De bodem is voornamelijk zand. We zijn na 1 dag weggegaan, omdat het internet zeer slecht was. Wel nog een zeer mooie wandeling van 8 km door het bos over de heuvels naar een meertje gemaakt.
Hele mooie en ruime camping met geheel vernieuwd sanitair. Gelegen nabij Ransäter en de Klarälvsbanan fietsroute.
Handige lokatie als je laat aankomt met de veerboot, of weer vroeg vertrekt met de veerboot. Ook het centrum van Visby is nabij. De parkeerplaatsen zijn verhard en vlak. Verder geen faciliteiten.