@RoelieHarry
We hebben hier 3 nachten gestaan. Om positief te beginnen! Camping ligt in een prachtige omgeving dichtbij mooie fietsroutes. Wij stonden op een schaduwrijke plaats. Triest dat de uitwerpselen van honden tussen de staanplaatsen liggen. Dat zegt veel over de baasjes van de honden. De douches zijn klein en vies! Gelukkig was er gloeiend heet water anders was het nog meer treurnis. De toiletten ook niet lekker schoon en zonder bril. Jammer Jammer!
Echte doorreis camping met een stevige prijs. Douches en toiletten zijn schoon. de douchekop was wel een dingetje met een beetje waterdruk vloog ie letterlijk door de douche heen. Als eigenaar zou ik daar wat aan doen.
Prachtige camping! Midden tussen de heuvels! We werden heel gastvrij ontvangen door Simone! Top sanitair! Een nacht is eigenlijk te kort!!
Camping waar we heel ver van het sanitair af stonden! We stonden direct aan de rivier de Weser. We waren dichter bij de supermarkt dan bij de douches! Alles was schoon! Wel zou zo hier en daar wat onderhoud gepleegd mogen worden! Camping is goedkoop!
Goed onderhouden camping met ruime plaatsen! Vriendelijke ontvangst! Mooie ruime en schone douches en toiletten. De omgeving is prachtig! Je kunt er fantastisch fietsen en wandelen. Een wasje draaien is best duur €11.—!!
Gedateerde camping! Slechte ondergrond waardoor je bij regenachtig weer in de modder staat! Toiletten en douches waren schoon maar klein! Bij de mannen douches waren er twee van de vijf stuk en na 4 overnachtingen nog steeds. Qua ligging prima! Op de fiets ben je zo in Berlijn.
Sitecode: 72006
Prima camping die direct aan de rivier de Fulda ligt! Schone toiletten en douches! Ruime plaatsen en je zit zo op de snelweg. Prachtige fietsroutes in de omgeving en je bent in twintig minuten in het hartje van de stad. Het pasjes systeem werkt prima na het douchen zie je direct wat je saldo nog is. Minpuntje is de beperkte openingstijden van de receptie in het hoogseizoen. Tja, en de meneer van de Foodtruck zou wat meer mogen lachen!
Mooie rustige camping! Beetje rommelige ontvangst!! prachtige douches die ook nog een superschoon zijn! Mooie omgeving om te fietsen en het station is dichtbij. Je bent in 33 minuten met de trein in Leipzig. Kortom een aanrader.