@RoelofBoerman
- 2016
- DETHLEFFS Esprit 701c
- 2010
De prijs die Camper contact opgeeft klopt van geen kant want met ACSI kaart betaal ik voor een camper met 2 personen eind september €30,- inclusief alle toeslagen. Toiletten en douches zijn er voldoende en mooi schoon, personeel en camping is niks mis mee maar voor de meeste camperaars (uiteraard bepaalt iedereen dat zelf) zal de prijs zeker in het hoogseizoen een reden kunnen zijn om door te rijden. Drieën halve ster.
De naam van deze camperplaats dekt de lading. Sanitair blinkend schoon, stroom aanwezig, er staat elke dag koffie en zelf gemaakt gebak klaar. Er is stroom, honden zijn welkom en de omgeving is prachtig. En de uitbaters zijn super.
Mooie gezellige camping met grote plaatsen, gratis koffie en een hele spontane eigenaresse die alles voor de kampeerders wil doen. De prijs inclusief alle heffingen en stroom en gratis douchen en gratis water bedraagt voor een camper met 2 personen rond de 25 euro. Honden zijn welkom.
Een prachtige camperplaats met een vriendelijke en welwillende beheerder, sanitair is netjes en schoon. Goede wifi, hele ruime plaatsen en horeca en winkels heel dichtbij. Hier is alles wat een camperaar zou mogen wensen
Het blijft een mooie uitvalsbasis voor Maastricht maar met 100 echt kleine plekken 3 douches waarvoor ook weer betaald moet worden en 3 toiletten is de prijs van 22 euro voor 1 nacht exclusief 85 cent per kWh voor de stroom goed aan de prijs. Maar blijkbaar hebben we het er voor over want er rijden dagelijks tientallen mensen teleurgesteld weer weg omdat het vol is. En uiteraard is het vrije wil of we er wel of niet gaan staan
Jachthaven, camperplaats en toiletten zijn over de datum. Er wordt geen enkel onderhoud meer verricht, wc en douche (een hok waar een pot staat en een hok waar een sproeier aan de muur hangt) wordt wel 1 keer in de week schoongemaakt. €14,50 incl. alles is niet duur maar het is ook niks. Hele kleine plekken op de straat. geen ruimte om de luifel uit te zetten.
Alle verhalen hieronder van mensen die 5 sterren hebben gegeven zijn meer dan waar. Ik ben persoonlijk niet zo van 5 sterren omdat ik een kritische camperaar ben en vind dat het altijd nog wel iets beter kan. Deze plaats mag van mij 6 sterren. ECHT SUPER.
Is vast een mooie camping geweest maar wordt inmiddels ontmanteld. Er zijn nog een paar plekken tussen enigszins gedateerde stacaravans maar ook daar schijnt de stroom en het water medio november 2022 voor goed te worden afgesloten. Wel nog een mooi zwembad en op 150 meter een keurig toiletgebouw met douches. Geen plek meer om vakantie te vieren. Hooguit voor 1 of 2 nachten.
Mooie camping met veel vaste/seizoenplaatsen. Aardige beheerder, prima schoon en modern sanitair. Op de camping een mooie zwemplas. Prima omgeving om te fietsen of te wandelen. De doorsnee camperaar zal de prijs echter te hoog vinden . Per nacht €20,= excl. douchen , warm water en wifi. De wifi komt op plm. €3,= per dag. Er is ook een veld zonder voorzieningen. Geen idee wat daar de prijs is.
Super aardig beheerdersechtpaar. Mooie ruime verharde camperplaatsen (graskeien) op de camping. Heel mooi en heel schoon sanitair. ACSI-tarief inclusief alle bijkomende kosten € 18,=. Prima wifi en bij elke 2 plaatsen een kraan. Mooie omgeving om te fietsen en/of te geocachen. Bathmen met voldoende eetgelegenheden en een prachtige supermarkt op loopafstand. (1,5 km)
Sitecode: 20869
De camping ligt voor strandliefhebbers eigenlijk wat te ver weg (10 kilometer) Er is mooi schoon sanitair dat goed wordt onderhouden. Om te spreken van modern sanitair gaat mij te ver. De wifi is gratis maar wel heel beperkt beschikbaar. Ik vind 5 minuten wifi in 4 dagen wel erg weinig. Feitelijk kun je niet spreken over beschikbare wifi. Het is een boerderijcamping bij een boerderij die nog in gebruik is. Dat is helaas te merken. Ik vind het onvoorstelbaar dat er tussen 23.30 en 00.15 uur nog vee gevoerd moet worden waarbij de tractor en shovel met behoorlijke herrie achter de campers en caravans langs rijden. En ze zijn goed aan de prijs voor hetgeen er geboden wordt. Wij hebben er 4 nachten gestaan omdat we geen andere plek konden vinden op Texel.
Het blijft een super camperplek met mooie plekken, goede sanitaire voorzieningen, een relaxruimte met veel tijdschriften, een TV en alles wat hiervoor ook al is beschreven. En Frans en Francien die zijn gewoon zichzelf waardoor iedereen zich hier thuis voelt.
We waren hier eigenlijk op een totaal verkeerd moment. De bootjes moesten uit het water. De eigenaar vond dat we daar teveel overlast van zouden hebben en beter een andere camperplek konden zoeken. Omdat hij geen last van ons zou hebben zijn we toch gebleven. Prima geslapen, veel geocaches gevonden en voor de prijs hoef je zeker niet wat anders te zoeken. Kortom; niks mis mee.
Een geweldige plek met super schone voorzieningen. Wij hebben aan de 1e vijver gestaan waar ongeveer 30 campers kunnen staan. Echt toppie. De 2e vijver met daarnaast een groot veld vinden we wel erg massaal. De prijs is voor hetgeen wordt aangeboden absoluut niet te hoog. Nog nooit zoiets moois gezien.
Schitterende plek in een prachtige omgeving met mooi en schoon sanitair. Als het wat drukker is zou een 2e douche wel welkom zijn. Elektra wat duur maar die hoef je niet te nemen.
Wat er moet zijn is er. Heel rustig en aardige eigenaar.
Alleen van de enthousiaste ontvangst word je al vrolijk. De camping ziet er prima uit, Het ene gebouw met douches/wc's is zoals al eerder geschreven enigszins gedateerd maar brandschoon en de andere is spiksplinter nieuw en ook brandschoon. En ACSI-tarief is hier ook ACSI-tarief. Voor 2 nachten € 38,= betaald en geen toeslagen en goeie gratis wifi.
Het is niet echt slecht maar zeker niet super. Eigenaren/beheerders stralen absoluut geen vrolijkheid uit. Misschien zijn ze heel vriendelijk maar ze komen nogal bot over. Wij hebben er gestaan voor ACSI-tarief van € 19,= maar er moest nog wel € 3,50 voor wifi en € 4,= milieutoeslag betaald worden. Ik vind dat niet echt ACSI-tarieven.
Hele mooie ruime camperplekken, mooi vlak grasveld, prima sanitair, aardige eigenaar en schitterende omgeving om te fietsen. Inmiddels al 13 camperplekken en als het camperveld vol is, is een plekje op de camping ook zo geregeld
Mooie ruime plekken rondom een boerderij. Sanitair is goed, beheerder is prima, alles goed onderhouden en het grootste deel van de tijd heb je verbinding met een redelijk internet. Verhouding prijs/kwaliteit is prima. Een geweldige mooie omgeving om te fietsen of te wandelen.
Dit was echt de mooiste camperplaats, waar wij ooit hebben gestaan. Nu was dat niet zo verwonderlijk want wij hebben hier onze eerste 2 nachten in een camper doorgebracht. Maar het is echt een geweldig; een mooi aangelegde camperplek met een beheerderspaar dat probeert de mensen te laten genieten van de vakantie.