@Roertje
- 2023
- Huren
Wij vinden deze plek schitterend. De ontvangst is heel hartelijk en we mochten een plek uitzoeken bij de eigenaren achter in de grote tuin op het gras. Sta je tegen de afrastering aan de buitenkant, dan kun je een prachtige zonsondergang zien. Stroom kan geregeld worden, en dat reken je contant af. Er zijn verder geen voorzieningen. Wij komen hier graag terug.
Voor ons een ideale plek: langs de fietsroute "de Loire á Velo" en stilte. Je hoort alleen de wind door de ratelpopulieren. Er zijn geen voorzieningen en ik sluit mij aan bij voorgaande resentie.
Prachtig plekje aan het kanaal. Rustig. Één overnachting voor € 5,00 en € 0,66 toeristenbelasting voor 2 personen kun je betalen bij de Touristen Informatie bij de ingang.
Een schitterend plekje met een prachtig uitzicht. We zijn hartelijk ontvangen nadat we ons hadden hadden gemeld via de 06 van eigenaar Jeroen. Hij was druk bezig met zijn Limousin-koeien, maar kwam tussendoor even kennismaken en één en ander uitleggen. Heerlijk rustig .
De Rüttehof is een minicamping met 15 ruime plaatsen voor caravans en campers. Er is stroom ( 8kw €3.50 of 10 kw €4.50 ) . Verder geen faciliteiten voor camperaars voor zover wij weten. Camperplek per overnachting €8.50 en per volwassene €7,00. Er zijn twee houten blokhutjes met ieder een zittoilet en douche. Er is een appart pissoir voor de heren aan de buitenzijde. Voor de kinderen is er een speeltuin. De camping is verder speels ingericht.
Wij werden warm ontvangen door gastvrouw Sylvia op deze mooie plek. Plastic, glas en restafval kun je kwijt achter het oude huisje, waarin ook een streekproducten winkeltje is. Grijswater kun je kwijt in een putje naast de stal, de wc-cassette beneden bij de T-kruising aan de grote weg. Er zijn 7 ruime plekken met stroom en water. Verder is het een mooie vertrekplek voor fietsen over de Tauernradweg. Deze manege staat bij onze favorieten.
Een nette verharde parkeerplek en is redelijk voor een nacht. Wij stonden er op woensdagnacht. Je staat wel tegen een zeer drukke doorgaande weg. Het is pas rustig na 22.00 en om 06.00 komt het verkeer weer op gang. Wel gratis parkeren, lozing cassette en grijs water. Drinkwater tappen met muntgeld. Een bakkerij op 100 meter en een supermarkt verder op in het dorp.