@RogerHendriks
- 2022
- Knaus Vansation TI
- 2023
- Ander
Dit is een pop-up camping op 5 km van centrum Kopenhagen. Sanitair zoals op festivalterrein dus wc-wagens en douches. Medio juni bij ongeveer 25% bezetting zag alles er nog redelijk schoon uit en warm water. Weet niet hoe dit is bij volledige bezetting. Betaalden €70 / 2 nachten met 2 personen en stroom. In 25 minuten met bus in centrum, bushalte op 500m.
ingang ziet wat minder mooi uit maar de camping plaatsen zijn prima verzorgd en zeer ruim, wel 100 m2. Sanitair en keuken zijn netjes onderhouden. Camping ligt ideaal om fietstochten te maken, maar minder om te wandelen. Er is broodjesservice.
Goed verzorgde camping en ook eens fijn dat er geen honden op de camping zijn. Modern en schoon sanitair vlakbij de ingang, dus ver lopen als je achter op de camping ligt. Ligging op loopafstand Bardolino, maar ook langs drukke weg. Supermarkt tegenover camping.
Vriendelijke ontvangst op een eenvoudige nette camping. Op een brede strook gras is plaats voor 10 campers, geen afscheiding dus geen privacy. Eenvoudig sanitair maar zeer schoon. Mooie ligging op loopafstand van winkel en trein om Aareschlucht te bezoeken. Ideaal voor bergwandelingen echter minder voor fietstochten. Wij betaalden met camper en 2 personen CHF 40/nacht.
Nette camping om Rome te bezoeken via shuttlebus of openbaar vervoer. Sanitair is voldoende, maar ruikt wel omdat er onvoldoende gelucht wordt. Slechts 2 sterren omdat ze een flexibel prijssysteem hanteren. Voor de eerste 2 dagen betaalden we €50 / dag en voor de laatste dag ruim €150 omdat deze op een feestdag viel. Is natuurlijk eigen keus maar voor €150 verwacht je dan wel een topcamping en dat is deze zeker niet.
Goed verzorgde camping, met door groen gescheiden plekken. Probeer een plaats met zeezicht te krijgen en niet direct aan de drukke doorgaande weg. Eind april was zwembad nog niet open en ook restaurant niet elke dag open. Mooi terras met ligbedden en zicht op zee. In het tegenover gelegen natuurgebied zijn mooie wandelingen te maken. Fietsen is een uitdaging op de doorgaande wegen zonder fietspad. Livorno wel goed met fiets te doen.
camping was op 17 maart nog gesloten terwijl op Campercontact stond dat deze vanaf 3 maart geopend was. Op website van de camping stonden helaas geen openingstijden dus wij stonden voor gesloten hek 😢.
Mooie camping met mix van bungalows en camperplaatsen. Plaatsen met grind en alleen voor campers tot 7,5m. Slechte of geen wifi en dure stroom €6/dag. Begin nov. zwembad nog open maar winkel en restaurant gesloten. Prachtige omgeving als je van wandelen houdt en klein strand met zeer helder water. Las Negras op 20 min. lopen. Schoon sanitair.
verzorgde cp met deels gras en deels zandpaden. Op 200m privestrand. Dagelijks komt de bakker langs. Sanitair is eenvoudig maar goed verzorgd. CP ligt in onaantrekkelijk agrarisch gebied, niet fijn om te wandelen. Toen wij er waren overlast van vliegen.
Ligging/ omgeving: Mooi gelegen tussen 2 riviertjes op loopafstand van supermarkt en enkele restaurants. Met name interessant om te wandelen en fietsen. Camping: Goed verzorgd met ruime plaatsen, 7 mtr breed en 20 mtr diep. Verder minimale voorzieningen. Geen tappunten waar je camper met water kunt bijvullen. Reserveer vooraf want receptie is minimaal bezet. Sanitair: Onder de maat, op herentoilet stond continue water omdat afvoer verstopt was.