@Rojalero
Sitecode: 20027
De prijs van € 19 is te hoog voor deze plek, en alleen het hoogstnodige wordt gerepareerd. Bovendien gelden er andere prijzen. Fransen betalen minder.
Nu een lokale camperparkeerplaats. Permanente parkeergelegenheid.
Sitecode: 61996
Strenge controles vandaag. Caravans moesten onmiddellijk van het terrein vertrekken. Campers met stoelen en luifels moesten de stoelen onmiddellijk wegzetten en de luifels oprollen. De agenten wachtten tot de zaak was opgelost en kwamen later terug. De agent zei: "Parkeerplaats ja, camping nee."
Poging tot inbraak in onze stacaravan, een Fiat, en in een Britse auto. De deur van de woonkamer werd geforceerd. Op 5 september 2025 om 3:00 uur 's ochtends. De woning, met alle lichten uit, is niet beveiligd, waardoor het een ideale plek is voor inbraken.
Poging tot inbraak op 5 september 2025 om 3:00 uur 's nachts in onze Fiat en de stacaravan van een Engelsman. De deur naar de woonkamer werd geforceerd. De kamer was onveilig omdat de lichten volledig uit waren en het volledig donker was.
Er wordt onderscheid gemaakt. Automobilisten met gele kentekenplaten krijgen geen waarschuwing, maar degenen die, net als wij, vragen waarom – het bord vermeldt geen stoelen – krijgen wel een waarschuwing. Automobilisten met bijzonder grote stacaravans worden anders behandeld, en hun stoelen blijven staan. Een vreemde benadering van deze dame, die in privékleding verschijnt. Het bord vermeldt in ieder geval geen stoelen.