@Rojo-81
Super camping! Helaas maar 1 nachtje. Alles perfect: locatie, staf, ruime plekken, uitrusting, ontvangst, persoonlijke aandacht, etc. etc. Heerlijk geslapen bij het kabbelende beekje. deze keer geen slaapmuziek van stromend water maar the real thing :-). Onze reden om naar Clervaux te komen: behalve leuk dorp en natuur: de expositie ‘Family of Man’ in het kasteel. Waanzinnig indrukwekkend. We komen vast nog een keer.
Ruim en netjes
Prima camping met ruime plekken voor een prikje, met electra én water. Misschien iets gedateerd maar prima sanitair! Hete douche met 5 kledinghaken, schuifdeur en eigen wasbakje. Naast park. En geen herrie ‘s nachts!
definitief gesloten. geconstateerd in sept. ‘24
Inderdaad heel veel dingen stuk aan het eind van het seizoen. Vanaf 1 oktober dicht om veel reparaties uit te voeren zei men bij de receptie met aardige bemensing. Wel prima tov de stad: uitstekende busverbinding, supermarktje ertegenover. Mooie plekken, terrassencamping in bos. Dicht bij de auto route dus ‘s nachts oordoppen in. Aix zelf is fantastisch.
Fijne camping. Humoristische ontvangst 😎. Restaurant was gesloten wegens gebrek aan personeel. Goede ligging tov Nancy waar we op 1 mei de protesttochten zagen. Prachtige stad. Met veel grandeur zoals onze reisgenoot opmerkte.
Prima camping voor tochtjes naar Arles en Nîmes, schitterende steden. Dorpje Fontveille op loopafstand. Met restaurantjes, 2 supermarkten, café’s en markt. De camping is prima uitgerust. Met zwembad, bar, recreatieruimte en jeu de boulebaan. Verzorgd sanitair en aardig personeel. Vooral dank zoals beloofd aan Nelly en Djoë! 😎 De bereikbaarheid op de camping op de telefoon is echter minimaal. Alleen (matig) wifi bij de receptie: onthaasten dus!
Heerlijke rustige familiecamping met grote plaatsen. In mei zelfs afgescheiden door rijen grote irissen. Alles keurig verzorgd, superschoon sanitair. Schaduw én zon op alle plekken. Bijzonder aardige ontvangst.
Heeeerlijke plek. Cafe op loopafstand. Bezoek vooral het kasteel. Rondleiding met gids. Hele interessante geschiedenis. Wij hadden geluk want er stond een foodtruck voor de kerk met waanzinnig lekkere pizza’s uit houtgestookte oven.
Fijne camping met hele royale plaatsen en prima nieuw sanitair. Hoe erg is het om zelf papier mee te nemen? Gemoedelijke bar aan het water met daghap en snacks. Wij boeken nog een nachtje extra! Heerlijk rustig was het hier vannacht.
Nostalgisch kamperen hier. Hele aardige beheerder. Schoon sanitair, niet heel nieuw, dus duurzaam vintage 😃. Heerlijk rustig en het dorp is fantastisch. Zeker het plein met het theatercafé. Eten: heerlijk bij hotel om de hoek. Prima voor overnachting als je met de ferry uit Ancona vertrekt, maar wij hadden best langer willen blijven. Wij betaalden 29 euro voor bus, 2 pers. + electra.
Fantastische camping met hulpvaardige en zeer vriendelijke beheerders. Ruime plekken, gratis elektra en douche. Was+droger 5 euro. Bus + 2 pers 30 euro in mei. Verblijfsruimte met magnetron. Zwembad en schoon sanitair. Bij ontvangst en vertrek gratis wijn/koffie. Schitterende omgeving-fietsen naar Lucca 5 km. Goede en gratis wifi. Weinig sanitair? Valt reuze mee en anders wacht je toch even?
Super camping! Fantastische plek aan het meer, geweldige ontvangst met drankje op het terras. Ruime plekken, schoon sanitair. Gezellig en goed restaurantje. Bovenal: gastvrij en vriendelijk personeel. Uitmuntende en gratis wifi. En: heel betaalbaar.
Bediening paal: identifiant nr. van bon invullen, dan nr. van zijkant kast bij electra aansluiting en/of kraan gevolgd door #. Lawaai weg net als bij veel andere camperplekken. Verder prima.
Perfecte camping, super sanitair. Wel verstopt: eerst melden op bureau vooraan de weg. Dan langs het meertje rijden en achteraan is de ruime camping. Hartelijke ontvangst en je wordt overladen met informatie. Supermarkt en pizzeria op fietsafstand.
Super plek in prachtig dorp. Aan de edelsteinstrasse. Goede voorzieningen.
Echte faniliecamping. Maar wij stonden er met ons camperbusje prima. Aardige familie die het runt. Goed sanitair. Bescheiden campingwinkeltje. Wel Campinggaz. Let op: je kunt hier alleen contant afrekenen! Mooie omgeving.
Voor 5 euro prima plek. Perfecte fietsroute naar oude centrum. Lidl om de hoek. Toiletten aanwezig; 50 ct. Water tanken mogelijk en lozen afvalwater. ‘s Nachts redelijk rustig. Campers gescheiden van auto’s.
Le Clou is een fantastisch complete camping. Vooral gericht op goed verzorgde familievakanties. Het is dus geen typische camperplek. Te gebruiken: Best deal actiecard, ANWB, Campingnavigator en Actie. Minder geschikt voor grote campers. Gezellige bar. WiFi bij receptie. Gerund door 2 NL echtparen. Lunchmogeljkheden. Table d’hote met fantastische diners. Zwembad. Modern sanitair!
Nogal oubollig en behoorlijk prijzig maar goed gelegen aan de rivier en tov centrum Bergerac. Wij betaalden 20,20 - 2 personen incl electra en WiFi.
Perfecte plek voor doorreis. File Lyon voorbij. Goed sanitair. Voor vertrek nog een goede koffie bij de receptie te drinken!
Perfecte camperplaats. Uiterst vriendelijk personeel. Prima sanitaire voorzieningen. En (af)wassen met warm water. Wasmachines. Snel WiFi. Terrein met sporttoestellen. Welkomstdrankjes bij aankomst.
Prachtige nieuwe camperplek aan de mooiste rivier van NL.
Sitecode: 20248
Wij stonden hier in oktober 2017 voor 2 nachten. Goede voorzieningen, prettige ontvangst. Prima wandelafstand naar het dorp en supermarkt. Royale plek. Rustige camping.