@Roland1er
- 2019
Augustus 2026
10 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Alles is gerenoveerd en gloednieuw, het is erg schoon en de eigenaar is erg aardig.
Juli 2026
Alles is geweldig. Vriendelijke eigenaar. Het brood verscheen vanochtend op wonderbaarlijke wijze op onze tafel. Alles wat je je maar kunt wensen op een camping. Het is er erg rustig. Geen lawaai. Grote weide.
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Fantastische locatie direct aan het strand. Het restaurant is erg goed en voorzien van airconditioning. Prachtig zandstrand op 50 meter afstand. Er staan hangmatten met uitzicht op zee voor de camper. Een echte aanrader. Misschien zouden er nog een of twee toiletten bij kunnen, want één is te weinig. Alles is echter zeer schoon en goed onderhouden.
Juni 2026
Fantastische camping met alles wat je nodig hebt, op slechts 20 minuten lopen van het stadscentrum. Alles is aanwezig voor je comfort: water, toiletten en wasruimtes. Ik beveel het aan voor een veilig en comfortabel verblijf.
Drie dagen verbleven we daar. Fantastische camping, heel rustig en direct aan het water. Toiletten en douches erg goed. Zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader.
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Uitstekende service en de eigenaar geeft geweldig advies. Hij staat altijd klaar om te helpen. De douches en toiletten werken goed, maar ze zouden wel een opknapbeurt kunnen gebruiken, want de faciliteiten zijn wat verouderd. We verbleven er 9 dagen met een kind.