@Roldi
Grote parkeerplaats op het festivalterrein. Om te overnachten en eventueel te eten.
De plaats was bezet en daarom wilde ik alleen voor V/E zorgen. Sommigen van hen kunnen niet lezen en gooien hun toilet in het grijze water. Helaas kwam er geen water uit de kraan nadat we hadden afgerekend. Dit is hoe je geld kunt verdienen. Ik ben teleurgesteld. Er is nauwelijks parkeergelegenheid voor stacaravans.
Wij reden verder. Het betalingssysteem doet me aan de Stasi denken. Alleen kaartbetaling en kenteken moeten worden opgegeven. Alle gebruiken van de benodigde kaart worden geregistreerd. Toiletbezoeken, douchetijden, waterafname etc. Groeten uit China Systeem.
Alleen de prijs is ter plekke veranderd. 21,50€ plus toeristenbelasting. Vorig jaar betaalden we € 13,80. Dat is waarschijnlijk de reden waarom er niet zoveel meer aan de hand is. Helaas draait de prijsspiraal sneller dan u denkt.
Kan ik het eens zijn met de voorgangers. Hier kookt de baas nog zelf.Nee 08/15. Heb rustig geslapen. Ik kom zeker terug als ik in de buurt ben.
Bouwplaats is klaar. Je staat relatief stil. Centrum ligt op ongeveer 500 meter afstand. REWE ca. 300 meter Goede fietspaden. We zouden terugkomen. Elektriciteit 50 cent/kWh.
Oké voor twee of drie nachten. Als je fietsen bij je hebt, is het fietspad vlakbij. Is een voormalige spoorlijn en goed te berijden. V/E is nieuw gemaakt, elektriciteit is gratis. De dame bij de registratie was erg aardig.
Ik sluit me aan bij de vorige beschrijving. Onder het kasteel is een fijnproeverswinkel waar je wild en andere lekkernijen kunt kopen. Anders kunt u naar het leeggelopen reservoir fietsen.
Mooie verzorgde plek. Recht tegenover een rivier. Bakker en slager 5 minuten lopen. Bij het buurthuis staat een automaat waar je iets kunt eten en drinken. Eieren, vlees en worst en andere dingen. Fietspaden en mooie wandelroutes. Er is een prachtig uitzicht vanaf de kasteelruïne Koppenstein, op ongeveer 3 km afstand. Pizzeria moet ook goed zijn. Maar maandag gesloten. Daarom konden we het niet proberen.
Rustige plek om te verblijven. 10 € is oké. EDEKA en Aldi op ongeveer 500 meter afstand. Goede restaurants in de buurt. Hotel Ratskaffee is zeer aan te bevelen. Eten was lekker en goedkoop. Openbare orde komt vaak langs en controleert. Erg leuk.
Sitecode: 92074
Sluit je aan bij de voorganger. Erg stil. 19 € voor 2 personen. Geen probleem met de fiets. Anders een beetje weg van de drukte.
Stille plaats. Goed voor een nacht. Fietsen en zwemmen in de Kalksee. Museum dichtbij (kalksteengroeve)
Zoals al beschreven uit eerdere beoordelingen. Geweldige plek, rustig en schoon. € 10 voor SP en € 2,50 per persoon inclusief V/E. Drankjes in de koelkast bier € 1. Een paradijs voor fietsers en wandelaars.
Leuke plaats. 25 € de nacht. Sanitaire voorzieningen gesloten van 08.00 uur tot 14.00 uur. Wi-Fi € 2. verder zeer slechte ontvangst. E-netwerk.
Waren er op 12 oktober 2020. Het is nu waarschijnlijk te koud voor de jonge duiven. Het was relatief stil. Toiletten worden dagelijks schoongemaakt en zijn open geweest. Elektriciteit en water zijn aanwezig. Geen afvoer voor grijs water en toilet. OK voor een overnachting.
Er zijn momenteel geen V / E aangezien alles in aanbouw is. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Elektriciteit is aanwezig. Anders een korte wandeling naar de stad. Heel goed om te fietsen.
Rustige SP met speeltuin. Een hapje eten kan in de Kastanienhof. Was heerlijk als je geen hoge eisen stelt. Geweldig om te fietsen en wandelen. Geen V / E.
Ik ben het eens met de eerdere beoordelingen. Eten in het hotel was erg goed. Er is echter geen voedselbon ontvangen. Elektriciteit 3 € vast tarief. Afvoer van grijs water een beetje lastig. Je moet de sleutel voor de kraan voor water met een jerrycan vragen of als je een grotere hoeveelheid hebt. Maar het is oke. Aardige operator.
Plaats is erg rustig in het weekend. Op weekdagen parkeren de meeste belastingbetalers vanaf 7.00 uur op het plein. Ideaal om te overnachten. Zou hier weer parkeren.
Behalve de treinen die hier passeren is het rustig op het plein. Gelegen aan een rivier zonder rivier. Elektriciteit, V / E op het plein en winkels op ongeveer 500m afstand. Geweldig om te fietsen en wandelen.
Ga met me mee in recente recensies. Geweldig om te fietsen en zwemmen. 'S Nachts rustig. Er is ook nudisme bij het meer. EDKA / Aldi op ongeveer 500 meter afstand. Geen V / E, maar er is er een in de stad op ongeveer 4 km afstand.
Ideaal voor fietsen, wandelen en speeltuin + minigolf. Supermarkt en tankstation op ongeveer 1 km afstand. Geweldige biertuin op ongeveer 1 km afstand.
Gemengde parkeerplaats met auto. Heel rustig 's nachts. Helaas geen V + E, maar gratis. Restaurants en WC aan het meer. Minigolf naast de deur. Goede fiets- en wandelmogelijkheden. EDEKA en Aldi ongeveer 500 meter afstand. Helaas zijn er chauffeurs van campers die bij het wegrijden hun beschikking hebben over grijs water. Moet ik deze plaatsen nu in de gaten houden, vraag ik me af?
Zal de volgende drie jaar worden herbouwd. Alleen parkeren mogelijk. Geen zwemmen meer.
Kleine camping. Schone planten. Elektriciteit gratis. Winkelen in de buurt. Echter, 19 euro / nacht betaald.
Zeer mooie operator. Elektriciteit en water zijn beschikbaar. Wijn en eten (snacks) is heerlijk en goedkoop. Voor één of twee nachten oké. Rustige locatie.
Als u een plaats vindt, kunt u ook stil blijven staan. Elektriciteit is beschikbaar. 2 uur / 2 €; 6 uur / 5 €, 24 uur 9,50 €. Niet ver naar het centrum te voet.
Standplaats op de berg. Goede vooruitziende blik en zeer rustig, gelegen tussen begraafplaats en sportveld. 4 stroomaansluitingen voor 6 plaatsen (1kw / 1 €) levering en verwijdering. (Water vanaf 0,10 € / L) W-LAN gratis met reistips. Goede wandelingen in de omgeving. Winkelen in de stad. Zelfs de jonge burgemeester heeft ons gevraagd of er iets ontbreekt. (Geen vuilnisbakken.)