@Rolf2812
Een werkelijk prachtige camping, verscholen in de glooiende heuvels. We waren er in het laagseizoen, maar hadden alles wat we nodig hadden. Een zeer vriendelijke en persoonlijke camping. We hadden geen enkel probleem om een plek te vinden voor onze camper van 9,3 meter.
Dit is een erg mooie en goed ontworpen camping. De kleine gemeenschap heeft er duidelijk veel moeite in gestoken, en dat allemaal zonder kosten in rekening te brengen. Het dorp heeft een mooie kerk, maar verder is het er net als in Doornroosje; er is niemand op straat te bekennen. Hartelijk dank aan de gemeenschap.
Kleine, fijne camping. De staanplaatsen voor campers langer dan 9 meter zijn vrij klein. San Sebastian is gemakkelijk bereikbaar met buslijn 16. Verder is alles wat je nodig hebt aanwezig.
Een hele fijne, comfortabele camping. Vriendelijk personeel, prachtig uitzicht en een centrale ligging.
Prachtig gelegen plek, op ongeveer 10 minuten fietsen van het meer. Zeer vriendelijk welkom. We hadden verder alles bij ons. Blijkbaar is €40 de standaardprijs hier.
Voor een overnachting is deze plek vlakbij het centrum geweldig.
Een leuke plek voor een overnachting. Kleine leuke plek met een restaurant aanbevolen door Micheln. Heb er heel goed gegeten.