@RolfZwart
- 2012
Wij stonden op veld K. Was prima. Het ‘ mooie’ sanitair was een eindje lopen. Achter op veld K is ook nog een sanitair gebouw. Dat is wel gedateerd maar prima te gebruiken. Vrijheidsmuseum naast de camping zeker de moeite waard en mooie fietstocht in de buurt.
Wij waren er vandaag. een paar jaar geleden ook geweest. Toen vonden we het fantastisch. het is echter geheel veranderd. Bijna helemaal vol met Mobilhomes. aan de rivier kant plekken met grind voor campers. allemaal op een rijtje zonder afscheiding en bomen. jammer dat deze camping zich zo ontwikkeld heeft.
Zeer nette en eenvoudige camping, mooie afgescheiden plekken met gras. de meeste met water kraantje en elektra. Tot 22.00 uur kan je er op rijden en de volgende dag betalen.
Het is een gewone ( grote) parkeerplaats . Wegdek niet vlak. we zijn aan de kant van de weg gaan staan, daar is het wat vlakker. Wel een drukke weg. We waren op zondagavond . Konden gelukkig nog een pizza ( een lekkere!) halen in het stadje. 200 m
Leuk haventje, maar wij wisten niet waar we moesten staan . Was onduidelijk.. Zag er rommelig uit. We waren op zondag. alles gesloten in het dorpje. We zijn naar centrum van Noyon gereden.
gesloten !
Kleine camping aan de oevers van de Dordogne ( afgezet met een hek) mooi sanitair. Superleuk restaurant tegenover de camping met mooi uitzicht op de Dordogne.
nog steeds gesloten
Nette eenvoudige camping . Sanitair schoon , is gedateerd. Dicht bij dorpje en naast het meer. Gelukkig is het meer weer gevuld met water. vorig jaar was het leeg. restaurantje op de camping en ook een gezellig restaurant ( la Cabane) op het kerkplein in het dorp. 800 meter wandelen.

Een echte één ster camping. eenvoudig maar super mooi gelegen en leuk dorpje . eenvoudig sanitair maar wel met wc papier! restaurant en bakker in de buurt.

Zet in je GPS Lokavska Cesta 1 ! anders kom je bij het station . prima plek met stroom en zelfs wastafels.
Voor ons dus geen leuke camping. . voorzieningen zijn uitstekend en je staat mooi aan een meertje. je kan lekker zwemmen . Maar je staat zeer dicht op elkaar , als je aan het ontbijten bent zit je met je neus bijna in de keuken van de caravan naast je..

Leuke camperplek in de kersenboomgaard. Prachtige golfbaan . Wij hebben een weekendje golf gedaan . Was heel erg leuk. Lekker eten en mooie golfbaan, vriendelijk personeel. Aanrader voor golf liefhebbers.
Parkeerterrein naast park en soort jeugdherberg?? Wij waren er tijdens een muziekfestival . Heel veel herrie en dronken mensen om 1.00 snachts. Oranjeleeuwinnen zien spelen in stadion , gewonnen van Canada (WK) . Dat maakt veel goed
Mooie camping met verassende staplaatsen. Zijn druk aan het opknappen. Zwembad is nog in aanleg bij leuk restaurant/bar waar je lekker kan eten. (Zwembad zal over twee weken klaar zijn) WiFi kost 3€ en werkt niet goed. Sanitair prima ( met mooie fado muziek als je op hey toilet zit😂) Elektra 2A
Mooie plaats aan de rivier Tera. Lekker grasveldje om aan te staan en mogelijkheid om te zwemmen. Prachtig uitzicht op het oude kasteel en stadje.
Mooie camperplek aan de rivier de Douro. Goed onderhouden. Elektra , waterlozen en binnenhalen, chemisch toilet legen , allemaal aanwezig. Laten we het schoonhouden. Openbare wc iets verderop richting stad. Deze is ‘s nachts afgesloten. Stadje vlakbij. Leuk restaurant met prachtig uitzicht aan de andere kant van de rivier aan het einde van de oude spoorbrug (je kan er naar toe wandelen)
Leuke omgeving en mooie plekken op de camping vlak aan de rivier . Ziet er leuk uit maar sanitair is echt vervuild en heeft onderhoud nodig. Ziet er niet uit . Wel warm water voor afwas en douche. Centrum is 2km wandelen. Barretje/winkeltje op de hoek rechts 100 m als je camping afloopt richting dorpje.
Eenvoudige maar prima camping met de basis voorzieningen. Je kan zelf ergens gaan staan. Voor sporten een paar veldjes aangelegd. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Klein winkeltje : links camping uit en dan na ongeveer 300 m rechts vlak bij een terrasje.
Gewone camping. Leuk dat er geen afgebakende plaatsen zijn. Alles wel verouderd . Warmwater douche eerst op knop drukken (7 min warm) We moesten wachten tot we afgekoppeld konden worden omdat anderen de sleutel nog niet hadden ingeleverd. Pas om 14.00 weg te gaan. Dat was dan weer erg prettig. Redelijk groot “zwem” zwembad aanwezig. Linksaf bij camping en dan rechtdoor is strand dichtbij.
Prima camping vlakbij leuk stadje. Leuke plekken vooral beneden, wat verouderd sanitair maar alles aanwezig. Mooi zwembadje. Prijs kwaliteit verhouding prima. Wandelen en fietsen mogelijk. Strand dichtbij met mooie boardwalk .Golfbaan ook aanwezig in Alvor (GolfAlto) wel heenrijden iets te ver om te lopen met tas.
Er zijn ook prachtige plekken aan de kant van het water
Prima onderhouden plek , 10 € waard.
Aardige camperplek ( geweest?) heel mooi aangelegd maar er komt al lang niemand meer , zo ziet het er uit. Slagboom was open en de receptie was gesloten. Toilet gebouw ook dicht. Lozen en water toevoegen wel mogelijk. Voor een nachtje staan ( zelfvoorienend) kan het prima. Wij zijn doorgereden.
Commerciële camping met eigenlijk te weinig faciliteiten. Wasgelegenheid had geen warm water voor de afwas . Wel op andere lokatie was er goed warm water. Chemisch toilet reinigen te weinig voor de grote van de camping. S avonds in de rij om te douchen. Wel leuk restaurant en prima plekken om te staan .
Achter op parkeerterrein bij grote supermarkten ( Lidl en Konzum) er staat dat deze 24 uur open is maar de beheerder was er pas op 21.00 uur. Geen schaduwplekken . Douche en toilet gebruik wordt apart in rekening gebracht. Wel schoon en lekkere douche. Gewoon een plek om een nachtje te staan om niet naar een camping te hoeven gaan.
Kleine camping bij particulier. Te veel plaatsen voor het aangeboden sanitair. Wordt de gehele dag schoon gepoetst. Twee boilers kunnen de vraag van warm water niet aan. Wel leuke plek om te staan voor een paar nachtjes om het Plitvice park te bezoeken.
Voor een twee sterren camping zeker een 9 waard. Zeer vriendelijke eigenaar die ons zelfs achterna kwam op zn scooter toen wij op de fiets verkeerd reden naar de supermarkt om brood te halen. Leuke omgeving om te fietsen en de bronnen van de Gacka rivier te bewonderen . ( 2 x rechts vanaf de camping kom je de bieden tegen) . Plaatsen in boomgaard zelf uit te kiezen.
Prima camping , vlakbij mooie kust met strandjes. Nette voorzieningen en goed onderhouden. Brood op de camping aanwezig s ochtends . Geen restaurant wel op loop afstand aan de kust. Goede fiets- en wandelpaden langs de kust. Golfbaan ongeveer op 1 km afstand.
Mooi aangelegde Camperplaats. Wij kwamen om een uit of 19.00 uur aan. Laatste plekje. Daarna was het vol. Dichtbij leuke stad. Op zondagochtend zijn de markthallen open een is er veel levendigheid in het centrum.
Prima plek , netjes onderhouden , voor een overnachting op doorreis en bezoek aan de oude stad Memmingen. Aan parkje en vlak bij de Lidl. Voor verse broodjes van de warme bakker s ‘ ochtends even wandelen naar het oude stadscentrum.
Prima plek aan leuk meertje. Het dorpje heeft een paar restaurantjes en een klein winkeltje voor vers brood 's ochtends.
Sitecode: 42017
Goede plek om te overnachten na een dagje bezoek aan Bilbao. Bij Tourist Office nette wc's en douches ( koud) op het strand. Leuk dorpje iets boven de weg.
Erg veel geluid van rondrijdende auto's. Begint s ochtends om 4.00 uur al. 10 aansluitingen voor stroom waren al bezet. Eigenlijk gewoon een ruime parkeerplaats, wel dicht bij centrum.
Wij stonden er als enige. Mooie plaats met grote zwemgelegenheid in het meertje (met strand , glijbanen ed). Als het zwembad open is kan er gebruik gemaakt worden van de douche en toilet. Stroom beschikbaar. Wij stonden gratis met stroom omdat het zwembad gesloten was.
Sitecode: 22087
Heerlijke lokatie aan de Moldau. Pad van 900 m naar de camping toe is te wandelen maar moeilijk te fietsen. Geen brood s ochtends op de camping , lopen naar dorpje ongeveer 1/2 uur waar een winkeltje is om vers brood te halen. Wandelpad vanaf de camping links aan de rivier blijven. Niet de brug over gaan. Kan ook maar dat is het een verharde ( doorgaande) weg. 'S avonds worden er kampvuren gemaakt