@RollingFooks
- Malibu I 430 LE
- 2021
- Integraal
Sitecode: 195948
Begin 2026 geopend, enthousiaste beheerders. Water op de plek met mogelijkheid voor afvoer grijswater. Ruime plekken. Golfbaan met terras en restaurant op ongeveer 1 km. Goede fiets mogelijkheden.

Super plekje, heerlijk rustig, koeien bellen en vogeltjes. 3 nachten gebleven. Heerlijk gefietst en Garnitzenklamm doorgelopen.
Na een dagje Grossglockner, een prima plek. Mooie ruime plekken en een leuk kruid
50m verder is een CP, 17 verharde plekken met stroom. 180 SEK inclusief. 150 SEK exclusief. Ruime rustige plekken.

Prima plekje, sanitair is nieuw! Bij hotel "inchecken" , 4 stroom punten, 6 plekken. Heerlijk rustig na een dagje E6.

Prachtig plekje, vlakbij de Altstad. Tussen de fruitbomen op gras, 's nachts heerlijk rustig. Geen voorzieningen, er kom iemand einde van de dag of 's morgens langs om aftereken.
Mooie plek, prima voorzieningen. Goed fiets en wandel mogelijkheden. Het hele jaar open, hoe fijn is dat!
Mooie plek, midden in de natuur.! Leuke wandelingen, mooi om voor 1 nacht te staan. Geen voorzieningen, wel bankjes en vuurplaats.