@Romabach
- 2018
Juli 2026
Prachtig kiezelstrand omgeven door hoge rotsen. Eenvoudig maar functionerend en schoon sanitair. Sommige plekken hebben schaduw. De plekken zijn ruim. Op ma/wo/vr h19 is er verkoop van groente/ kaas/olie. Brood te bestellen bij het restaurant ( niet geprobeerd ). De camping ligt een stuk hoger dan het strand, je moet wel goed ter been zijn. De zee is niet geschikt voor kleine kinderen. Strandstoelen met parasols te huur
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Heel mooi, alle service aanwezig. We zijn er een week gebleven. Fietsen, pontjes, boerenwinkeltjes. Niet alleen de IJsselvallei is mooi maar met een paar km fietsen ben je op de Veluwe met bos en heide.
Netjes. Familiecamping. Grote staanplaatsen. Prijzen van 38 tot 44 € voor camper +2 pers. De goedkoopste liggen dicht bij de vrij drukke weg. Prachtig zwembad , entree 4 € pp. Heerlijk douchen zonder gedoe met munten. Schoon sanitair. In de zomer is reserveren aan te raden. Broodjesservice.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Wat een plek zo aan die hard stromende rivier!! Alles goed voor elkaar en goede prijs.
Een heel mooie plek in de natuur. We hebben wat gegeten in het restaurant op het terras met het prachtige uitzicht. Eenvoudige maar goede Duitse kost. Heerlijk eigengemaakt ijs. Er wordt alleen wijn van het huis geschonken en die is heel goed.
De camperplekken vrijwel allemaal in de schaduw wat onontbeerlijk is bij temperaturen boven de 30 graden. de plekken zijn ruim, wel allemaal op een rijtje. Prachtig pad naar de zee door een bos( lopen). Aan zee kun je stoelen en parasols huren ( 23 € en meer per dag), het vrije strand is vrij klein. Sanitair is top en schoon. Vooral een heel mooie camping voor (kleine) kinderen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Eind september en nog steeds helemaal vol. Kom op tijd. De 15 euro zijn voor 24 uur. De campers staan dicht op elkaar. De omgeving en het dorpje zijn erg mooi. Het servicestation is ok.