@Romankra
- Tischer Andere Andere
- 2019
- Ander
- Alkoof
met ACSI-les, 3 nachten in mei met 2 personen en hond 650dk, zonder 1300. WiFi beschikbaar met één apparaat, verder alles prima.
absolute toplocatie, met alles wat daarbij hoort, WLAN Ver-afvalverwerking, dicht bij de stad.
de plaats is gesloten, het was tenminste op 01.05.22.
zeer goede plek om de omgeving te verkennen. 17 € de plaats + 1 € voor 8 uur elektriciteit, toiletten en douches inbegrepen. Wifi is zwak, mobiel netwerk zwak, tv-ontvangst tot de helft van het plein is geweldig, in de winter wordt het herbouwd en 6 weken gesloten. Het was erg druk tijdens ons verblijf, maar prima.
volle punten, absoluut gaaf uitzicht, € 20 de ruimte, catering in orde, toiletten tot 20.00 uur in het hotel. De "eenzaamheid" vormt de ruimte. We zijn hier gelukkig!
eenvoudige rustige parkeerplaats met een prullenbak. Winkels om de hoek en wat belangrijk is, midden in de natuur. Fietsen is hier een must. Verbleven hier 2 nachten.
Een mooie plek met alles wat erbij hoort, alleen de hondenbezitters hebben het wat moeilijker, alleen op een bepaald gebied mag kamperen en het WLAN voor het tweede apparaat is betalend, wat echter bijna verplicht is, aangezien absoluut geen mobiele telefoon receptie aanwezig. het gebied zelf is gemaakt om te wandelen. Sanitaire aan- en afvoer goed geregeld. Voedselvoorziening is helaas alleen mogelijk in een groot gebied.
absoluut topruimte behalve slechts één douche en 2 toiletten, althans voor mannen, vrouwen hadden meer toiletten. Water op de plaats, de plaatsen zelf gebetonneerd en zelfs. Aan- en afvoer in de directe omgeving. WLAN gratis beschikbaar. Elektriciteit en water inbegrepen in de prijs. Uit eten gaan is geen probleem en alles is dichtbij.
mooie plek om te wandelen, aardige eigenaren. Er is geen douche in het gebied, slechts 2 toiletten die open zijn tijdens de openingstijden van de receptie. Aan- en afvoer geen probleem. Satellietontvangst en internet aanwezig. Alleen wifi bij de receptie.
leuke plek aan de rivier. Sanitair oké, maar verder niets, een douche en 4 toiletten op het herengedeelte. Goede locatie om te wandelen of fietsen. Er wordt van alles gedaan met open vuur, iets wat hier geaccepteerd zou moeten worden.
prachtige plek, met wifi en dichtbij openbaar vervoer richting de stad. Nieuw sanitair. Het enige nadeel, lawaai van de snelweg.
we verbleven hier een nacht en bijna alles paste, de camperruimte zou iets aantrekkelijker kunnen worden gemaakt, maar de locatie maakt dat goed. Het sanitair was schoon en up-to-date, de receptie was eigenlijk in de bar, douches kosten 20 kronen, maar ik zou deze plek aanraden.
volle punten, tot dusver de beste plek in Tsjechië. Sanitair piko bello schoon, overal warm water. Zeer aardige dame bij de receptie die zelfs een beetje Duits spreekt. er valt hier niets te klagen.
De plaats is wat betreft de sanitaire voorzieningen in twee delen opgedeeld. Voor de receptie relatief nieuw gebied met gastronomie, aan de andere kant zijn de anderen uit het Sovjettijdperk, absolute ramp. alles in één goed gelegen, en niet overdreven duur. geen wifi, maar LTE. Maar overal is warm water.
2 douches en 2 toiletten open voor elk geslacht, douches kosten 20 kronen, geen warm water in de wasruimtes, maar wifi van hoge kwaliteit. Afvoeren is extravagant, je ziet het niet elke dag. Prijs - 2 personen + hond = 580 kronen
netwerkdekking erg goed, douches kosten 20 kronen, ruimte is ongelijk. De receptie sluit op zondag om 18.00 uur, catering op zondag. De plaats is oké en erg goed om te wandelen
een plek met alles wat je nodig hebt, natuurlijk vol in het seizoen, maar zo is het. WiFi kost 1 € per dag, maar een goede investering. TV-ontvangst helaas geen, het komt door de locatie van de plaats. Er valt hier niet veel te klagen.
Sitecode: 92019
volledige punten van mij, niets om over te klagen. een beetje meer WLAN zou niet verkeerd zijn, maar de operator kan er niets aan doen.
een aangename plek met kanoclub auf'm plaats. Sanitair schoon. Heel stil.
de plaats is ideaal gelegen aan een meer, sanitair is prima. Elektriciteit en toiletten verwijdering beschikbaar. Ik heb geen grijs water gevonden
vandaag aangekomen, sanitair V / E zeer goed. topplaats, voor twee personen, hond en elektriciteit € 26,2, is niet goedkoop, u betaalt voor de locatie.
een zeer mooie plaats met toilet en douche direct aan het meer. Omdat er vorst is, moesten we water uit de douche nemen, wat geen probleem was. Verwijdering is hier een beetje vreemd, maar we hadden het niet nodig. Elektriciteit staat op de plaats van € 10 erin.
een prachtige plek in de buurt van Tartu. Sanitair in huis, onberispelijk.
een prachtige plek direct aan de Finse boezem met een korte wandelroute vanaf het plein. Sanitair in orde, plaats ok. Ver en verwijdering is niet duidelijk omschreven.
Goede locatie, sanitair goed ... net dicht bij de hoofdstad
volle cijfers, zeer behulpzaam personeel, ondanks taalproblemen. zeer schone en warme faciliteiten. op het grote terrein stonden we met 6 campers. Internet in de laatste hoek beschikbaar.
Sanitair in orde, inclusief keuken en wasmachine. Plaats, goed, direct aan de rivier in de buurt van de stad.
Je kunt hier goed blijven, elektriciteit, Ver en verwijdering geen probleem, zelfs eetbare paddestoelen kunnen op het plein worden verzameld, allemaal in een dennenbos. Naar het centrum te voet 1,5 km
21 € ga voor deze plek in orde, schoon sanitair, keuken en woonkamer beschikbaar. naar het strand te voet, niet ver alleen van tijd tot tijd passeren goederentreinen. 8 kilometer van Kleipeda.
van mij volledige score, rustig heel groot, we waren daar met hond, wat absoluut geen probleem was. Keuken redelijk goed uitgerust, sanitair schoon, zo niet geweldig voor zo'n grote ruimte. Er waren daar drie Kamper, dus absoluut geweldig.
een goede plek met eigen percelen met elektriciteitsaansluiting en water. Sanitaire voorzieningen schoon, zelfs haarkleuren waren beschikbaar. het was erg schoon, maar we waren de enigen op het veld. 19 € zijn prima
We waren hier half september en stonden alleen. Sanitair erg schoon, ruimte was goed, maar warm water was uitgeschakeld, alleen de terreinman kon douchen.
een rustige plek, maar we waren hier helemaal alleen. Sanitaire voorzieningen in het hoofdgebouw goed, op de plaats gaat zo.
een prachtige plek, een beetje uit de weg maar zeer rustig om te wandelen perfect, we waren er met een hond, we verbleven 5 dagen