@Rombouts
- 1995
Een hele fijne rustige plaats midden in de natuur. Hele vriendelijke eigenaars. Echt een aanrader. Wij hebben hier gestaan op doorreis naar Noorwegen. Voor herhaling vatbaar. Groetjes John en Mieke. ๐๐ผ๐๐ป๐
2 nachtjes hier gestaan. Een mooie CP. Goed verzorgd en met douche en toilet. Hele vriendelijke mensen en met een fijn restaurant waar je heerlijk kunt eten. Voor herhaling vatbaar!!
Goed voor een overnachting op doorreis maar niet als langer verblijf. Tenminste niet voor ons. Niks mis mee maar niet onze smaak.
Hele fijne stelplaats. We zijn hier nu voor de tweede keer. Die rust is heerlijk. De vogeltjes, kabbelend water. Wederom voor herhaling vatbaar.
Per toeval hier uitgekomen. Hele fijne stelplaats. Alles aanwezig wat een camperaar nodig heeft. Jammer dat het restaurant was gesloten maar ook die mensen moeten af en toe met vakantie kunnen! Wat โn rust en heel de dag vogeltjes die zingen. Zeker voor herhaling vatbaar.๐๐ผ๐๐ผ๐๐ผ
Afgelopen weekend twee nachten hier gestaan. Alles is perfekt geregeld. Prachtige stelplaats. Ze hebben het daar prima voor elkaar. Zeker voor herhaling vatbaar.๐๐ผ๐๐ผ
Fijne camperplaats. Biedt al wat een camperaar nodig heeft. En voor mensen met een invalidenparkeerkaart is het zelfs gratis. Het is rustig staan hier. Adresje om te onthouden๐๐ผ๐๐ผ
Sitecode: 92088
Een hele rustige plaats. Perfect om te staan. Goeie plek voor de camperaar. Alles wat een camperaar nodig heeft is aanwezig.๐๐ผ Wat wil je nog meer? Wij gaan hier beslist terug komen.๐๐ผ๐๐ผ
Perfect gestaan. Stroomvoorziening aanwezig met euro muntjes te betalen. Goede nette gratis staanplaats. ๐๐ผ
Heerlijke rustige plaats om te staan. In een hele mooie omgeving. Goed geslapen daar. Hele aardige mensen. Zeker voor herhaling vatbaar.