@Rombouts12!
fijne standplaatsen met mooie fietsroutes.vriendelijke en behulpzame medewerkers bij de receptie.sanitair ok.gezellig cafe met heerlijk gebak en leuke sfeer.wifi alleen bij de paal en cafe.daarom 4 sterren.prijs ok
geboft op deze camperplek bij de haven.goeie wifi,toiletten en douches hebben wij niet gebruikt maar alles binnen handbereik.interessante bezienswaardigheden. water innemen en loosplek perfekt voor grote campers.geen last van jeugd gehad
mooie camperplaats in de natuur.goeie wifi en warme douches.je kunt schitterende fietstochten maken.bos,heide savanne.we hebben genoten
veel succes met jullie prachtige camperplaats,hier klopt alles
heerlijke rustige plek,zonder poespas om te verblijven.gewoon ern plekje zoeken ,envelop invullen,geld erin en in de brievenbus.bij de brievenbus ligt informatie,leesboeken en evt.noodzakelijke telefoonnummers.meer hebben we niet nodig,daar we voorzieningen aan boord hebben. de vriendelijke eigenaresse maakte S'avonds nog een kennismakingsrondje.deelde wat tips en een kleine verassing uit.heel gastvrij
een heerlijke plek in de natuur.je hoort de vogels fluiten en de paarden hinneken.vriendelijke ontvangst.de toilet en doucheruimte zag er keurig uit. stroomvoorziening ok.wij hebben de 8 kastelenroute gefietst.mooie route,jammer dat je niet alle kastelen van dichtbij ka n bekijken.een heerlijk rustige nacht gehad.dank je wel
wij hebben onze camper hier gestald voor de vlucht naar huis.perfekte plaats.zeer goed om water te lossen en laden.de nacht voor de vlucht hebben wij hier overnachten.eveneens bij terugkomst van nederland.konden zelfs stroom nemen bij terugkomst.taxivervoer naar airport door Seyla geregeld.deze mensen zijn zeer vriendelijk en servicegericht. zij krijgen een dikke 10
fijne rustige plek.perfecte aan en afvoer water.hele nacht branden de lampen.supermarkt 500mtr.vanaf parking naar links het dorp in en er is een slager en cafe.de vriendelijke slagersvrouw heeft de winkel namiddag open.de moeite waard.goed vlees.donatie kan in de bus naast de poort
Het is al vaak beschreven,maar bij Ronnie waren wij helemaal thuis.Ruimte genoeg voor onze camper van 8 5mtr. Door het slechte weer hebben wij niks kunnen ondernemen.De gastvrijheid en hoe alles verzorgd was krijgt een dikke 10.en de kippetjes waren blij met mij.Ronnie bedankt.Het gaat je goed.Ida en Sjef
een plek waar je je thuis voelt. zelden zo meegemaakt. vrije plaats kiezen.stroom automaat met munt.perfekt.lekker vers brood en croissants.goede wasmachine en droger.fijn zwembadje, daarbij de gezellige sfeer met de andere gasten,waaronder sympathieke Spanjaarden in het weekend.dikke chapeau voor de 2 uitbaters waar niks teveel voor is. ok de plaatsen zijn niet te breed maar al dit positieve maakt dat goed. muchos gracias
de locatie is misschien mooi maar de ingang was erg moeilijk voor een grote camper.wij zijn rechts de straat naar de vuurtoren in gereden en hebben met uitzicht op zee gestaan. mooie zons op en ondergang.rustige nacht.wel zorgen dat je alles bij je hebt
na een lange rit door het mooie extramadura ben je blij dat je een plek zoals hier hebt.gewoon simpel onder een lantaarnpaal staan en ruimte zat.tegenover de plek leuk terras en rustig geslapen
locatie is niet de mooiste aan de rotonde.maar ruime plek.af en aanvoer water perfekt.leuke wandeling langs de parken naar plaza mayor met leuke terrassen.en gratis.s'nachts was het rustig.dank a d stad
zoals reeds gezegd heeft Ton alles perfect in orde.goed verzorgde plek, goede wasmachines en een drankje op het gezellige terras met medecamperaars.maar bovenal complimenten voor To die altijd met een lach klaar staat .
goede plek met nieuwe voorzieningen. rustig s'nachts.overdag een enkele korte trein van digne les bains naar nice. autoverkeer niet hoorbaar. vuilnisbak en toiletten aanwezig.bezoek zeker de parel entrevaux en haal een gratis stadsplan met wandeling bij het toeristenburo waar ook gratis wifi is
zeer lieve behulpzame attente eigenaren.je kunt er brood en pizza bestellen residence de castillion lekker en betaalbaaar restaurant.ga zeker de omgeving bekijken en de achterliggende straatjes in castellane. geniet v d pikdonkere nacht met ontelbare sterren.apart
plek genoeg geen rommel. lossen en water in orde. leuk stadje
ruime rustige camperplaats ,ook voor grote campers. gemakkelijk verzorging toilet en water. alles gratis.korte wandeling naar het aardige stadje met terrasjes aan een gezellig plein en supermarkt. even zoeken voor de schotelantenne maar het lukt
rustige camperplaats zonder voorzieningen.perfect als je zelfvoorzienend bent. verrassend leuk om het dorp in te gaan waar alles aanwezig is wat je evt.nodig hebt.een aanrader.toilet direkt a d ingang van het dorp
fijne camperplaats. Voorzieningen goed. Stroom tegen betaling, als je het nodig hebt
fijne camping.te voet in het centrum en het strand. vriendelijk jonge ondernemers.warme douche.goede wasmachine.super internet. veel bomen.maar toch plaats voor grote camper.compliment voor linda:lekkere taart en zondagavond sangria voor de gasten.perfekt
wilden hier 2 dagen blijven maar werden er 5. mede door het enthousiasme van de jonge ondernemers. linda deelde eigen gebakken taart uit en op zondagavond sangria voor de gasten zo bevorderen zij onderling contact. camping ligt in centrum en bij strand.warme douches en goede wasmachine. met de e bike naar collioure en st.cyprien resp.8 km. heel mooi.markt op woensdag en zaterdag heel gezellig
goed verzorgde camping.receptie vriendelijk en zeer behulpzaam plaats voor onze camper van 8.50 ruim genoeg. douches en toiletten nieuw met heerlijk warm water.wasmachine en droger goed functionerend. restaurant serveert heerlijke paella. gezellige sfeer.komen zeker terug als we in de buurt zijn
hier 2x gestaan.rustig.water en loospunt. bij centrum montale.ong.300 mtr.van de c.p. is de begraafplaats van.luciano pavarotti en ong 3km hier vandaan hebben wij casa pavarotti bezocht. indrukwekkend,mooi verzorgd en mooie muziek
camperplaats gemakkelijk te vinden je hoeft niet in het centrum te komen. met camper van 8.50 hier gestaan. inrit ziet er smal uit maar ging goed. beheerder vriendelijk.met fiets naar centrum perfekt.20 euro betaald.incl.stroom en goede wifi.water
niet al te grote plaats.wel direkt in het stadje. ook voor grote camper als er niet teveel touringcars staan.anders even wachten tot ze vertrekken
mooie camperplaats. schone toiletten en douches.loopafstand van de stad.