@Romy_1984
- Citroen Anders Anders
- 2022
- Alkoof
- Huren
Prima CP. €40 euro voor 24 uur inclusief. 6kw stroom en 150ltr water. Makkelijk vullen en legen inclusief chemischtoilet. Parkeerplaats snel vol in het hoogseizoen. 1km lopen naar Bled. Gratis bus die 1x in het uur rondje Bled gaat Jammer dat er geen toiletten/sanitair is.
Prima locatie voor bezoek aan venetië. €18 voor 24 uur, geen minuut langer. Bus naar venetie (€1.50p.p.) is ruim een km lopen. Elektra €4 extra. Sanitair verouderd, kunnen niet op slot en koud water. Eigen toiletpapier meenemen en geen prullenbakken bij de toiletten. Vriendelijke personeel. Voelde veilig.
Prima sta plaats met gratis toegang tot een hele grote buitenzwembad. Camper met 2 volw. en 3 kinderen €36 per nacht. Voor ons een koopje gezien wij de €30 voor het zwembad niet hoeven te betalen. Sanitair is top maar elektra (6A)is slecht (kan niet eens mijn waterkoker gebruiken zonder stoppen eruit). Caravan plaatsen zijn ruim, camper plaatsen heel krap. De vrouwelijke beheerders vriendelijk, mannelijke erg nors. Hij kan beter thuis blijven.
Bij aankomst zag het er super uit maar toen wij er eenmaal waren was het CHAOS. 30 minuten rond rijden om een plek met stroom te vinden. Genoeg te doen maar vrij prijzig. 1 rondje op een kermis attractie was €6. Wij betaalde voor een camper met 2 volw. en 3 kids €48 voor een nacht. In eerste instantie zouden wij 2 nachten blijven maar wij voelde ons niet helemaal prettig daar. Leuk als je 20 bent en feestcamping zoekt incl koffieshop.
Mooie camping voor gezinnen. Het personeel is vriendelijk en camping zelf ziet er super uit. Met tiener kinderen was het wel jammer dat alles om 21:00 dicht ging. Zwembad is eenvoudig maar schoon. Lekker koud dus fijn om af te koelen als het erg warm is buiten. Sanitair bij zwembad ziet er goed uit maar bij de campers was het gedateerd. Wij zijn een gezin van 2 volw. en 3 kinderen en waren 48 euro kwijt voor 1 nacht. Check out was 12:00.