@Romylydia
- 2019
kleine camping, nog geen €13,00 per nacht met stroom, keurig toiletgebouw, je moet met een code het hek/poortje openen, vriendelijke ontvangst, terrein is niet vlak, je moet wel blokken gebruiken, je hoort de weg, maar niet storend, dichtbij grote supermarkt en zwemmeertje, dat gratis is, voor de jeugd tafeltennis, voetbaltafel, en veel losse spelletjes.
mooie nieuwe camping, €21,80 met stroom en gratis douches, er zijn nieuwe wasmachines en invalide toilet/douche, water innemen en grijs water legen mogelijk, maar chemisch toilet kan hier niet geleegd worden helaas

prima plek voor een overnachting, betaling contant of Vipps/paypal, met stroom Nok. 300, douche 50!!! Nok
heel relaxed deze camping, mooi groen veld, prijs is SEK 280 met stroom, aardige beheerder.
uitzicht super mooi, maar het mag geen camping genoemd worden, dramatisch slecht sanitair, en je toilet moet je maar 7 km verder legen, eigenaar weinig geïnteresseerd
Sitecode: 41966
mooi uitzicht, goed en schoon sanitair, s’avonds komt er veel werkverkeer voor de camping langs, in de nacht erg stil, leuk restaurantje waar je erg lekker softijs kunt kopen
NOK 375 betaald met stroom, dichtbij centrum, supermarkt, niet goedkoop, maar wel ruimtelijk
Heerlijk rustige camping inderdaad erg schoon, de haan aan de overkant is wel goed hoorbaar, mooie omgeving om te wandelen of te fietsen
Super plekje, hier komen we nog eens, wat een uitzicht