@Ron-en-Moniek-de-Haan
Lid van Campercontact sinds 2020
waardeloos, niets anders dan een stopplaats langs de snelweg.
Prima CP. echter de plaatsen zijn onlogisch ingedeeld. Wij zijn dwars over de plaatsen gaan staan. Stroom HEEL duur, € 1,- per uur, water 3,- voor 120 liter. Wel lekker rustig.
Super uitzicht, hebben er 2 dagen gestaan. Wel veel wind. Politie reed langs, 's avonds heel stil. Top plek
Wat een achterbuurt, te smerig om te staan. Zijn door gereden naar de andere CP.
Prima 2 dagen gestaan, politie rijd heel vaak langs. Is een mix parking zonder voorzieningen.
Niks meer of minder dan een parking. Wel service mogelijkheden en op de fiets naar het centrum
Een rustige cp. met loosplaats en vuilcontainer. Prima voor overnachting maar niet veel meer.
Het is wel een echte camperplaats maar om dit nou perfect te noemen...... nee. Het is eerder een grote stoffige parkeerplaats die heel geschikt is om te staan en te overnachten met je camper.
Prima om de Outlet en het centrum van Troyes te bezoeken maar meer ook echt niet.
Prima in orde, eerder een stadscamping dan camperplaats. Leuk centrum vlak bij evenals grote supermarkt.
Nette goede ruime cp. Alles voor handen
Er was kermis maar was NIET gesloten. Weinig last van. Is gewoon een parkeerplaats maar toch wel goed te doen.
Top, wij konden bij het kasteel staan, dat was toegestaan. Heel rustig en erg mooi. Jammer dat dit weekend het laatste was dat bezichtiging mogelijk was.
Wat een troosteloze plek. Wat is de gedachte hierachter, eerst kijken of het succesvol wordt en dan voorzieningen of zo? Had 4 cirkels aangelegd, daartussen die boomstammen ingegraven per 3 of 4 en dan wat groen ertussen bijvoorbeeld. Dan moet je nog betalen ook terwijl de auto's ernaast gratis staan. En moet je nu betalen terwijl je nu tussen die geparkeerde auto's moet staan? Er is geen onderzoek gedaan hoe een camperplaats nou wel werkt.
Leuke cp. met leuk uitzicht. Echter...., veel te duur!
Zeer goede cp., alles aanwezig. Voor ons echter iets te campingachtig.
Prima cp. met keuzes genoeg waar je wilt staan. Heerlijk gefietst maar/op de Sallandse Heuvelrug. Zeer vriendelijke ontvangst.
Prima cp. stonden eerst bij de kippen maar daar is niet de cp. Het is op de 2de parking achter bij de oliemolen en bos, en daar sta je eigenlijk nog beter. Zeer vriendelijke eigenaar. Mooie omgeving, lekker gefietst
Prima leuke cp., ruime plaatsen. Lekker gefietst
Super ontvangst, leuke stek. Je camper mag echt niet groter zijn dan 8 meter, je kan de draai door de poort niet maken!
Heel erg lekker gestaan en de politie is pro-camperraar! Toen wij er stonden hielden ze parkeervakken vrij voor campers. Stroom en water kosten € 1.- voor .....? Echt heel fijn gestaan.
Kwamen aan op een nogal troosteloze cp. c.q. jachthaven. Geen water verkrijgbaar, alleen stroom. Denk dat het in de zomer wel gezellig is maar nu zijn wij weggereden.
Prima cp. maar niet gezellig. Heel leuk centrum en stadswal. Vergeet niet..... laat de cp. schoner achter als toen je aankwam, al is het maar een snoeppapiertje.
Een eenvoudige nogal rommelige cp. Overal lag troep en rommel maar dat was misschien omdat ze al een jaar zo goed als dicht zijn. SUPER vriendelijke beheerders. Kost nu 12,50 per dag/nacht.
Precies hoe een cp. bedoelt is. Leuk uitzicht met prima wandel en fiets mogelijkheden en.... gratis. En vergeet niet...., laat de cp. schoner achter als toen u aankwam, al is het maar 1 papiertje.
Prima cp's, noord en zuid. Gratis en met gratis lozen en vers water. Vrijdagavond wat overlast van rond scheurende jeugd/auto's, tot 23.00 uur. Gemeente Bergen op Zoom verdient een pluim!
Leuke cp. maar niet top. Er is water en stroom in de haven maar de havenmeester heeft uitdrukkelijk verteld geen camperraar waar dan ook gebruik van mag maken, ook niet tegen betaling. Je staat op een drassig veld.
Cp vlak bij heel leuk centrum. Aan/uit app gebruiken voor water en stroom, werkt prima. Niet echt gezellig en overdag zou je wat geluidsoverlast kunnen hebben van de weg vlak ernaast. Heb top cp. maar hij is er wél.
Wij zijn hier alleen geweest om te 'servicen'. Prima geregeld 👍👍
Leuke cp./parkeerplaats naast het politiebureau. Heel leuk centrum op loop afstand. Erg betaalbaar.
Sitecode: 20940
Prima cp. langs een vrij rustige weg. Uitzicht erg leuk, naar het kasteel. Het dorp was een beetje doods.
Prima cp. vlak bij het centrum van Bommel. Zeer ruime plaatsen
Prima rustige plek. Honden uitlaat gebied. Vlak bij heel leuk centrum. Totaal geen last gehad van jongeren.
Prima cp., landelijk gelegen. Super vriendelijk ontvangen. WiFi heel slecht tot totaal geen ontvangst. Wij hadden een kerstarrangement geboekt maar op de cp. was daar niets van te merken. Wel kregen we beide dagen een warme snack. Wat meer kerstversiering, 's middags een warm drankje en nog wat van dat soort dingen had leuk geweest, een leer momentje misschien.
Goed verzorgde cp., super vriendelijke beheerders. Lekker fietsen in de omgeving. Hardenberg vlak bij.
Leuke kleine cp. aan de rand van het centrum. Leuk stadje. Was een beetje blubberig maar dat komt door de tijd van het jaar.
Leuke cp. met gratis stroom. Hier kunnen heel wat gemeentes wat van leren
Zeer goede cp., wij stonden op de parkeerplaats, gelukkig. Vriendelijke beheerders, mochten van gemeenschappelijke ruimte gebruik maken ivm. verjaardag. Bij vertrek kregen we 6 verse eieren. Super
Prima cp. voor 6 campers. Betaalautomaat was idd. stuk maar de stroom werkte wel. Kerkklok niet storend. Leuke cp.
Prima cp. midden in de natuur. Was op dit tijdstip van het jaar wel erg drassig. Zeer vriendelijke ontvangst door Winnie en haar man.
Wel aardig, iets te duur voor het gebodene.
prima locatie, geen voorzieningen. Wij hadden de aggregaat af en toe aan, 42db. Een andere camperraar die 10 meter bij ons vandaan stond ging helemaal uit z'n plaat, jammer. Verder heerlijk gestaan.
helemaal top, zoals camperplaatsen bedoeld zijn
Prima, GRATIS, plek en erg ruim. Inderdaad hangjongeren maar totaal geen last van gehad. Ook de snelweg hoor je maar is niet hinderlijk.
Je staat hier erg leuk en met alle voorzieningen. De snelweg hoor je amper. Zeer vriendelijke havenmeester.
Aantal nachten op de camping gestaan omdat de cp. vol was. Niet het idee dat het zo'n grote camping is! Heerlijke fiets omgeving.
Nette cp. MET 2 douches en 2 toiletten. De grotere plaatsen geen uitzicht op de Moezel.
Lekker rustig, mooie omgeving. Wel een aantal oude, grote boten die het uitzicht een beetje verpesten.
Zeer leuke, vriendelijke ontvangst en leuke cp. en dorp.
De gedachte van deze gemeente "hebben we nog ergens erg achteraf een waardeloos stukje grond waar we echt niets mee kunnen"
Sitecode: 20937
Topplaats en super vriendelijke beheerders. Heerlijke omgeving om te fietsen én betaalbaar.
Prima cp., alles voorhanden.
Prima cp. en inderdaad wat geluid maar dat weet je als je hier gaat staan. Lekker gefietst.
Sitecode: 19433
Leuke plek en onze 9 meter Concorde konden we er ook kwijt. 's Morgens wel wat rumoerig.
Op zich een goede cp. maar wel erg duur. Ruime en lange plekken en inclusief serviceplaats en elektra.
Ruime plek met zeer veel herrie van langsrijdend verkeer. Jammer dat ze camping regels hanteren, je mag vanaf 12.00 uur erop tot de volgende dag 12.00 uur, daarna moet je bij betalen, € 1,25 per uur. Volgens de jongenman is dat overal gebruikelijk maar wij hebben dit nog nooit meegemaakt. En zoals sommige schrijven 'geen toilet of douche' wat nou, die heb je toch bij je, zeur niet!
prima voor elkaar, lekker om te fietsen
Rustige plaats, mooie omgeving. Wel een beetje doods.
Stonden op de 'camping'. € 7.- p. nacht + 2.- voor stroom. Leuke plek alleen heel modderig.
Super uitzicht maar echt VEEL te klein. Hier past echt alleen een kleine buscamper. Ook vlak ernaast bouwmateriaal en een container met een hek er omheen.
prima plek om Trier te bezoeken en te overnachten, meer niet.
prima plek, helemaal eens met mijn voorgangers
Prima cp. Water tanken en lozen wat onhandig, je moet van de cp. af en dus eerst betalen. Nette toilet en douche.
prima cp., een beetje te duur
Nieuwe cp naast de oude mix parking. Gewoon goed, met water voorzieningen.
Stonden hier op 29-08-2019. Erg leuk staan aan het stand. Dorp boven is heel leuk maar wel erg toeristisch.
Leuke cp met hele aardige beheerders, man en vrouw. Leuke, gezellig dorp.
Sitecode: 19613
Leuke cp, 5 a 6 plaatsen die uitkijken over het water. Gratis water voorzieningen.
Waren hier op 22-08-2019. Hebben niet op de officiële cp gestaan maar boven op de berg. Hier sta je echt te gek, mooi uitzicht en makkelijk toegankelijk naar het strand en het eettentje. Ook om er te komen valt best wel mee (camper is 8,20 mtr) Gratis water en lozen, gewoon top!
Grote ruime cp met water voorziening. Zeer veilig, is vlak achter politiebureau.
Waren hier op 19-08-2019. Leuke cp om Porto te bezoeken. LET OP, de crimineel die de campers open breken bekijken vanuit de oude villa wie er weg gaan en slaan dan hun slag. Laat ze weten dat je ze ziet! Deze dag geen inbraken. Porto is de moeite waard.
Waren hier op 18-08-2019. Stonden hier alleen en de haven was leeg en verlaten. Niet erg gezellig dus, wel heel rustig.
Heerlijke cp. vlak aan het stand met vuil water lozen en schoon water tanken. Dorp is wat doods.
Rustig, ruime cp., nogal doods dorp
Prima cp., ruim opgezet, alles aanwezig.
Prima plek, wel een beetje weinig 2 plekken. Je staat er rustig, prima voor op doorreis.
Prima plek, lekker om te wandelen. Maar waarom 3,25 voor je hond betalen en daar niets voor krijgen?
Prima plek, geen overlast gehad en vlak bij gezellig centrum. Stroom was wat aan de dure kant.
Gewoon een goed en nogal grote cp. Wij stonden op de parkeerplaats ervoor omdat de cp. vol was. Prima geslapen.
Heerlijk 5 dagen gestaan met soms wel 45 (!) andere campers. Jammer dat er zo'n troep wordt achtergelaten, verder heerlijk relaxed. Je kan je afval gescheiden achter laten, verder is er niets.
Prima cp. vlak bij een centrum. Gratis met loosplek en water. Als het vol is sta je prima op de parkeerplaats er tegen over.
Prima cp. Staat lekker rustig en genoeg ruimte. Wij hadden luifel uit en stoeltjes buiten, diverse keren politie langs maar geen probleem. Zeer leuk haventje en verder op leuk centrum.
Kreeg de stroom op geen enkele manier voor elkaar. Alle tel. nummers vermeld op de zuil en in deze app. waren buiten gebruik. (koelkast deed het alleen op 220v) 'S nachts CP aardedonker terwijl parkeerplaats zeer goed verlicht. Wel leuk om er te staan en Doesburg leuk stadje.
precies wat de 2 voorgangers schrijven. 30 meter verder zit een knik in de weg, daar was het 10x beter geweest
Hele goeie CP. Jammer dat er caravans staan. Er zijn nu 2 containers met toiletten en douches, erg netjes. Sta geld wordt elke avond opgehaald. Dicht bij centrum. Kan hier heerlijk wandelen of fietsen.
Vriendelijk ontvangst. Goede uitvalbasis voor Berlijn. Groepskaart gekocht voor openbaar vervoer. Tot 5 personen kost 20.-, is voor trein, tram, metro en bus, hele dag geldig! CP is niet geldig maar acceptabel.
Mooie cp. Leuk aangelegd, saai dorp. Berlijn mooie stad. cp wel wat prijzig.
Grote parkeerplaats onder burcht naast groot park. Toiletgebouw was op slot. 'S nachts hangjongeren die alle putdeksels hadden weg gehaald. Komen nog een keer terug voor het slot en het dorp, lijkt ons leuk.
Stonden heerlijk rustig aan het water met uitzicht op honderden zwanen. Vriendelijke ontvangst. Leuk centrum maar denk in het hoog seizoen erg druk. Alle voorzieningen aanwezig.
Prima gratis CP. Eigenaar onderweg gebeld nadat we hadden gehoord dat het vol stond. "Geen probleem, kom maar, desnoods staat u bij de buren". Topper. En camperaars, neem je afval mee en gooi het niet in het vangnet die aan het begin van de weg staat. (te belachelijk voor woorden!)
Leuke cp met water en lozen. Leuk dorp met huizen uitgehakt uit de rotsen. Mocht het 1ste 'veld' volstaan doorrijden naar de 2e of 3e.
Mooie locatie, inderdaad overdag veel herrie van het verkeer. Prima geslapen en juist heel weinig verkeersoverlast. Dorp heeft heel gezellig oud plein met veel terrasjes.
Gewoon prima, centrum vlak bij. Kunnen makkelijk 20 campers staan.
Mooie plek om te overnachten, toiletten en stroom. Geluidsoverlast valt mee.
Vreselijk, langs het spoor. Misschien wel goed als serviceplek.
Prima, vlak bij strand en leuke haven en leuk dorp. Nog niet verpest door een voor tourisme.
Prima cp met zwembad, prima douches en toiletten. Goede verbinding met Valencia. Bij aankomst gratis drankje.
Prima cp maar niet gezellig, wel goed om het leuke centrum in te gaan. Betalen een beetje lastig. 10.- voor alles
Edje heeft gelijk en dat 5x. Prima cp waar je zelf kan kiezen hoe je wilt staan. Er werd iemand weggestuurd die een aanhanger mee had. Nog steeds 14.- per dag all in, maximaal 50,-.
Een mooi aangelegde mix-parking. Wij stonden overdwars net als sommige andere. Politie paar keer langs gereden, geen probleem. Vliegtuigen inderdaad wat herrie, af en toe ook 's nachts. Leuk centrum.
Sitecode: 20676
Zondag en maandag gestaan, cp heel goed maar die muziek....... ook op maandag maar niet tot zo laat en niet zo hard. Voor de rest alles zoals hiervoor beschreven 👍👍👍
Een cp die wij wat te camping-achtig vonden, niet ons ding. Kreeg wat problemen met iemand van de staf, zijn Engelse taal was niet al te best en hij werd boos. Hij had ook al ruzie met de schoonmaakster. Alles is er prima geregeld.
Mooie plek aan het kiezelstrand, wel wat druk met strand bezoekend verkeer. Politie rijdt regelmatig langs, volgens hun mag je hier 48 uur staan.
Wij vonden het vooral erg rommelig en niet uitnodigend.
Precies als hiervoor beschreven, grote stoffige vlakte echter wel héél vriendelijk ontvangen
Prima plaats om te overnachten. Niets meer dan dat.
Rustige plaats, wel de snelweg vlak bij storend. En nog steeds de sanizuil stuk. Te belachelijk voor woorden.
Sitecode: 20714
Zeer vriendelijke eigenaren die graag een babbeltje maken 😉, het sanitair is een beetje geknutseld maar het is er wél.
Top zo een cp midden in het centrum met alle voorzieningen
Zeer goede cp. Doordat de plaatsen wijder uitlopen kan je eventueel voor de camper zitten. Het groen is wat gegroeid en er is een mooie afscheiding gemaakt aan de kant van de jeu de boules baan. Gewoon een top plaats! Alleen geen WiFi dit ondanks de vermelding.
Prima plek om te overnachten en de oude stadskern te bekijken. De cp. is een goed initiatief maar het is niks meer dan een parkeerplaats met alle faciliteiten.
Prima cp. Rustig geslapen en je staat leuk langs het water. Mooie stad
Afgelopen zomer weer even hier. Was druk met campers maar het is leuk staan hier. Wat geluid van auto's maar dat weet je. Wilde op de vroegere cp aan de andere kant van het dorp water halen maar werden op zeer onvriendelijke manier weg gejaagd. Leuk dorp en 's avonds gezellig op de boulevard.
Waren aangelopen zomer hier. CP was vol i.v.m. de markt. Stonden op het veldje ernaast en was binnen no time ook vol. Prima. Markt echt een aanrader, het plaatsje ook. Geen voorzieningen en toch heerlijk geweest.
in tegenstelling tot een paar jaar terug nu een stuk leuker gestaan, nog steeds niet duidelijk waar je kan staan. Leuk stadje op fiets afstand. Heerlijk strand en lekker gegeten in restaurant. GEEN misthoorn!
Stonden 1 caravan en 1 camper van het bedrijf zelf. Prima om te overnachten maar dan ook niks meer. Let op bij tanken in dit industrieterrein, eerder werd mijn broer en de dag daarna werden wij belazerd, kregen geen bon en de pomp werd direct op nul gezet.
Stonden hier ingesneeuwd, omgeving is supermooi dan. Kost 10.- per dag maar als je gebruik maakt van de campingfaciliteiten ben je campeerder en betaal je dat ook, ook als je langer blijft als 1 dag. Dit is de uitleg van de super vriendelijke eigenares. Ook broodjesservice en droogriumte voor skikleding.
Wat een waardeloze parkeerplaats, het woord camperplaats mag hier niet voor gebruikt worden. Niet erg dat er geen voorzieningen zijn maar dan 20.- rekenen om te overnachten, waardeloos!
Vooral bijzonder. Heel gastvrij en vriendelijk. Verwacht niet te veel, beetje rommel maar niet vies of smerig.
super, ook om overdag nog te verblijven
Gewoon een mix parking, verder prima gestaan en ondanks wat verkeer geen last gehad. Bakker vlak bij, 1ste weggetje omhoog, einde v.d. trappen rechts, dan aan de linker kant. Le Mans heeft me verrast, wat een mooi oud centrum!
Prima plek om te staan en te overnachten. Rustig, veilig en ruim. Ideaal om Porto te bezoeken.
Prima plek met voorzieningen. Eigenaar lijkt stug maar is vriendelijk en behulpzaam. Lekker strandje vlakbij. Wasmachine gratis.
Prima plek met voorzieningen en strand
gewoon een goede overnachtingsplek, niets meer en niets minder
Sitecode: 20118
Het is zoals op de foto's en zoals beschreven. Echter voor ons een zware tegenvaller dat campinggedrag niet is toegestaan.
Topplaats en top stad. En het ontbreken van een douche? laat me niet lachen, we zijn met de camper op een camperplaats!
Leuke cp, leuke locatie. Mooi zicht op de stadsmuur en de huizen daarbinnen. Prima geregeld alles. Zeer vriendelijk ontvangen.
Sitecode: 19501
Dit is de bedoeling van een cp, leuke locatie én gratis. Misschien jammer dat er geen voorzieningen zijn. Wel wat verkeersgeluid, stoort mij niet. Denk in de zomer / bij mooi zonnig weer helemaal goed.
Goede cp, misschien iets te duur? Wel wat lastig manoeuvreren als hij vol staat, geen Concorde maar Hymer en wel een 7 i.p.v. een 5 (zie vutter)
Inmiddels €14,- en dan moeten betalen voor lozen water en vers water, belachelijk! Op de cp niets op aan te merken, wel "in the middle of nowhere". Schitterend uitzicht, perfect voor mooie wandelingen.
Mooie cp, net en schoon, geweldige ontvangst. Helaas een beetje 'in the middle of nowhere'.
Vorige keer in de sneeuw, nu op oude 'fabriek' ondergrond, niet best. En dan is de ontvangst niet nors, noem hem maar gerust een chagrijnig.
Dit is niets meer of minder dan een goed, net verzorgde camper parkeerplaats. Wel erg aan de dure kant voor het gebodene.
op z'n Duits, TOPPLATZ
5 zeer ruime plaatsen op parking naast lagere school wat natuurlijk redelijk vroeg nogal wat geluid geeft. Geluidsoverlast...voor ons althans niet. Mooie en heel uitgebreide bakker vlak bij. Leuk dorp. Ook met grote campers goed te doen.
Zit tegen gestalde campers en een caravan te kijken. Omgeving is mooi.
Wij hebben dus een grote camper, ongeveer 9 meter en het ging prima, wij kregen beneden een wat grotere plaats. Centrum héél dichtbij. HEEL leuk plaatsje. Wij hebben buiten gezeten, prima cp maar wel wat duur
En paar caravans en verder niets meer als een mix parking. Best wel prima om het stadje te bezoeken en een overnachting. Was bij ons druk en absoluut geen onveilig gevoel.
Eigenlijk is dit een parkeerplek voor de camper én mag je er ook nog in slapen. Hutje aan mutje en je mag er niets maar...je betaald ook zo goed als niets. Leuk stadje.
Alles nog hetzelfde, levendig, in plaats van 1 mannetje soms wel 3, politie komt regelmatig langs. Niet echt heel smerig maar zeker niet schoon. Toch wel weer leuk voor een dag/nacht.
Waren hier in 2014 ook, nu is er een (feest)tent bij gebouwd en een bar(huisje). Het terrein was dus afgehuurd. Campers staan dus niet meer op het binnenterrein maar erbuiten. Het kleinschalige is verdwenen, geld verdien met party's en verhuur van ligstoelen staat voorop.
Lekkere plek om op strand te hangen. Wordt gecontroleerd of je betaald hebt, betalen bij het houten huisje. Van 8.00 tot 20.00 uur moeten de campers aan de bomenkant staan, wordt ook op gecontroleerd! Wel helaas weer rommel.
Vroeger stond je op het veld onder de bomen, nu sta je in de parkeervakken, mix parking dus. Direct betalen, politie schrijft snel. Parkeergeld in de meter, dan camper (=50% duurder) selecteren, dan ticket printen. Kost 6,- voor 24 uur.
Paar jaar geleden tijdens de wintersport en nu in het naseizoen blijft dit een hele leuke en drukke cp. Top cp, mooie omgeving, leuk plaatsje. Een aanrader
Een aantal jaren terug in de winter en nu (per ongeluk) in het naseizoen, een cp zoals ze van mij altijd mogen zijn.
leuke c.p., leuk dorp, en beetje doods. Water kost nu € 5.- voor 80 liter. 's Avonds wordt de parkeerplaats voor de c.p. gebruikt door vrachtwagens.