@RonBakker
- Mercedes
- Integraal
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Vriendelijke ontvangst met veel toelichting en informatie over de omgeving. Sanitair is redelijk nieuw en grootste deel van de tijd schoon. Het zou wat handiger zijn geweest als in de toiletten een haak was aangebracht om een tas of jas aan te hangen. De douches hebben wij niet gebruikt omdat we die in de camper hebben. Toilet papier is te pakken in de ruimte bij de wastafels wat even wennen is.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Prima plek voor een overnachting. Zeer vriendelijke ontvangst en goede broodjes service. Schappelijk tarief. Verder is het een zeer eenvoudige kleine camping maar sanitair is schoon. Toen wij er stonden op zaterdag werd er geklusd met de nodige herrie maar ‘s avonds was het stil. Dichtbij in het dorpje zijn een paar restaurantjes.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Mooie en goed verzorgde camperplaats. Ruime plaatsen en aan alles is gedacht. Klein ‘winkeltje’ waar je lekker ijs, jam uit de streek en kaas etc kan kopen. Zelfs een pinapparaat waar je zelf je betaling kan doen. Allerlei info aanwezig. Ook op de camping staat aangegeven waar je heen moet fietsen om naar verschillende fietsknooppunten te gaan. Erg goed. Hadden wij nog nergens gezien. Een aanrader! Complimenten voor de eigenaar(en)
Juni 2026
Ruime camping maar rommelig ivm ontbreken van indeling. Pal aan de rivier, zwembad zag er goed uit. Sanitair gedateerd maar functioneel alleen niet erg schoon. Barretje waar je kleine maaltijden kan krijgen is gezellig en ‘s nachts was het gelukkig ook nog stil. Wij stonden er maar 1 nacht. Geen winkeltje. Muntjes automaat voor de douches vinden wij niet prettig.
Eenvoudige gedateerde camping met voldoende voorzieningen en schoon. Zelf plek uitzoeken is prettig maar maakt het wel rommelig. Fietsen naar Passau 10km over een ongezellige route. Klein winkeltje met broodjes service. Café en eetgelegenheid zeer eenvoudig en tijdens ons bezoek moest je meer dan een uur wachten op je maaltijd. Vriendelijke ontvangst. Prijzen hoog maar dat is meestal vlak bij de stad.
Prachtige locatie aan de Donau Schlinge. Sanitair schoon en goed. Mooi en schoon zwembad met ligstoelen. Wasmachine en droger aanwezig. Restaurant van de camping is okay, beter restaurant in het hotel naast de camping met groot terras aan de rivier. Zeker de moeite waard om het uitzichtpunt op de Schlinge te bezoeken. Goede fietspaden rond de Donau met leuke fietspontjes om over te steken. Klein supermarktje. Overige winkels op minstens 8km.
Prima camping op een mooie locatie. Alles goed geregeld maar toch 3 minpuntjes: Douchehokjes zonder aparte ruimte waar je je kleding kan ophangen -wie heeft dit verzonnen? Verder was de grijswater loosplek voor een wat grotere camper bijna niet te bereiken. Wifi bereik is 0.
Eenvoudig uitgeruste camping maar wel met een leuke sfeer en vriendelijke ontvangst. Wij vonden de indeling van het veld niet rommelig. Kleine plekken. Er is geen afscherming van het snelstromende water van de rivier dus voor kleine kinderen vinden wij het gevaarlijk. De Wifi is slecht, geen bereik bij de plekken aan de rivier. Sanitair is verouderd maar schoon.
Camperplaats met alle voorzieningen en hoewel kleine plaatsen kan je toch buiten zitten en eten bereiden. Camper service plaats met 5 stations en goed bereikbaar. Met de fiets 45 minuten naar het leuke centrum van Graz (volg route 11, daarna nog wel kaart of navigatie nodig voor het centrum. Tip: volg het water). Supermarkt dichtbij (Billa).
Mooie goed gelegen camping op loopafstand van ‘t plaatsje Melk en aan de Donauradroute. Ruime plaatsen ook voor grotere campers tot ca. 10m. Je kan hier een onbeperkt aantal dagen staan. Sanitair en receptie met klein winkeltje zijn volledig vernieuwd en sanitair wordt goed schoon gehouden. De beheerders in dienst van gemeente Melk zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Genoeg eettentjes in de buurt. Wel een camperplek reserveren!