@RonBakker
- Carthago Chic C Line 4.9
- 2024
- Mercedes
- Integraal
Mooie goed gelegen camping op loopafstand van ‘t plaatsje Melk en aan de Donauradroute. Ruime plaatsen ook voor grotere campers tot ca. 10m. Je kan hier een onbeperkt aantal dagen staan. Sanitair en receptie met klein winkeltje zijn volledig vernieuwd en sanitair wordt goed schoon gehouden. De beheerders in dienst van gemeente Melk zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Genoeg eettentjes in de buurt. Wel een camperplek reserveren!
Prima locatie voor de camping vlak bij de Donau en ca. 13 km fietsen over de Donauradroute naar centrum Wenen. De meeste camper plaatsen waren erg klein/smal. Onze camper is 8m en dat werd krap, ook met manoeuvreren. We konden gelukkig een grotere plek krijgen. Restaurantje was heel basic met een zeer onvriendelijke eigenaar. Sanitair was prima en schoon. Bakker en Spar op loopafstand. De Stift/klooster is prachtig en restaurant Leonardo prima.
Goed verzorgde camping. Het sanitair is erg verouderd en sfeerloos. Eén groot betonnen gebouw. Vriendelijk ontvangst aan de receptie. Het fietsen naar Vicenza is een uitdaging. Geen fietspaden en erg druk verkeer. Vicenza is een heel mooi Italiaans stadje. De moeite waard om te bezoeken.
Zeer drukke familie camping. wij waren er 2e week sept en bleken de scholen in Italië en Duitsland nog vakantie te hebben. Dus het rustige deel van de camping was ook erg vol. Mooie ruime aankomst en vriendelijk personeel. Het winkeltje op de camping had niet veel aan sortering. Chioggia is een prachtig plaatsje (klein Venetië ) wat met de fiets te bereiken is.
Nette camperplaats en mooie ligging. De incheck bij een automaat was duidelijk maar met wel heel veel vragen. sanitair goed maar weinig. Ruimte tussen de plaatsen wat klein maar het is een camperplaats en je mag wel met je stoelen buiten zitten. Goede fietspaden naar Merano en Bolzano. Van hieruit prima te doen.
Zeer eenvoudige camping met grote plaatsen en zeer verouderde voorzieningen. Het functioneerde wel. Stroom slechts 3A dus alleen voor koelkast en verlichting geschikt. Geen camper laad/los voorzieningen. De gastheer vonden wij niet erg klantvriendelijk maar de gastvrouw was dat daarentegen wel. Het dorpje Mallemort doet zijn naam eer aan; er is niets te vinden of te beleven. De Patisserie /Boulanger heeft gelukkig wel een goed assortiment.
Wat een prachtige/ luxe camperplaats! Zeer verzorgd aangelegd met ruime plaatsen. Stefano is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ook een aanrader is het ontbijt bij de agriturismo iets hoger de berg op lopen, waar ook iedereen supervriendelijk is. Heerlijk ontbijtje genomen met huisgemaakte jam en lekkere olijfolie gekocht, die ze ook zelf maken. Je kunt hier goed fietsen naar de dorpjes langs de kust. We komen graag nog eens terug.
deze camping is niet te bereiken via email, telefoon of website. mogelijk bestaat deze niet meer ?
Wij waren hier 31 augustus en het was niet druk. Vriendelijke ontvangst. Grote plaatsen. Sanitair schoon maar weinig capaciteit hoewel wij er geen last van hadden gezien de bezetting. Wat gegeten bij de (eenvoudige doorsnee) Italiaan net buiten de camping.
Zeer vriendelijke ontvangst. Camping prachtig gelegen aan een riviertje. Alles wel erg gedateerd en veel permanente plaatsen, wat het vaak rommelig maakt. Supermarkt om de hoek. Omgeving is zeer heuvelachtig.
Vriendelijke ontvangst, mooie grote plaatsen voor de camper. Bij de camperplaats zelf eenvoudig sanitair maar iets verderop een prachtig nieuw gebouw. Het warmwater systeem met kaartje voor de afwas vonden wij onhandig. Verder ligt de camping gunstig voor een kort fietstochtje naar Nijmegen en de rest van de omgeving is prachtig. Ook zeer dichtbij de golfbaan gelegen! In Groesbeek was helaas niets te beleven en sfeerloos.
Mooie ruime plaatsen en zeer vriendelijke ontvangst. Wij vonden het sanitair (toilet en vaatwas) erg beperkt en eenvoudig hoewel het goed functioneerde. Eigenaren zijn nog kort geleden gestart en wellicht wordt dit nog verbeterd. Leuke locatie.
Deze camping ligt midden in een woonwijk dus “midden in de natuur” zoals in de omschrijving vind ik niet terecht. De camperplaatsen liggen zelfs direct aan een drukke weg die ook ‘s nachts verkeersgeluid geeft. het sanitair gebouw is erg mooi met veel privacy mbt de toiletten en doucheruimtes. Supermarkten en enkele andere winkels op loopafstand. De camping kan overigens verder wel een likje verf gebruiken. Vriendelijke ontvangst bij receptie.