@RonFlink
Het is een erg leuke camperplaats. Wij stonden aan het water met zicht op langs varende boten. Er is ook een mogelijkheid om een boot te huren en een mooie tocht te maken (aanrader). Sanitair wordt erg goed onderhouden. Met de fiets zijn supermarkten snel te bereiken. We komen graag weer een keer terug.
Leuke ejonge en enthousiaste eigenaren die er alles aan doen om het hun gasten naar de zin te maken. Ze organiseren live muziek, mosselavond, hamburgeravond, ontbijtochtend en veel meer. De camperplaats is prima met ruimte om luifel op te zetten. Ca. 10 minuten via mooie route naar het strand fietsen. Ik raad deze plek voor 100% aan.
Mooie verzorgde plekken, wij zijn er alleen even gaan kijken. Er stond nu niemand 25 juli 2025.
Prachtige plek, we waren hier 15 juli en er was genoeg plaats. Mooi uitzicht!
Sitecode: 71959
onaardige ontvangst. Prijs is ca. 350 NKr en niet 220 zoals aangegeven. Het is een eco-camping maar dat betekent toch niet een afgetrapte zooi? Je hoort de weg duidelijk, dus niet echt een aanrader
Prima om een nacht te staan. Er zijn 2 schone toiletten met wastafel met warm water. er is een loosplek. Het is een beetje onduidelijk waar te staan, wij zijn t.o. te Pizzaria gaan staan en hebben er pizza’s afgehaald. prima geslapen. Bij de bakker vers stokbrood gehaald.
Oud, oud en nog eens oud. Zowel de eigenaresse als de gehele camping met vnl. vaste staanplaatsen. Sanitair is wel schoon. Camping is een uitdaging om met fiets te bereiken (steile heuvel) maar gebied is schitterend om langs de Maas te fietsen naar Dinant of naar Namen
Wij hebben hier 2 nachten gestaan. 1e nacht met 2 andere campers en de 2e nacht net 1 andere camper. Heerlijk rustige plek en toiletgebruik mogelijk in museum. Museum is een absolute aanrader
Ruime plaatsen en schoon en modern sanitair. Zwembad en restaurant, tevens broodjesservice. De omgeving is prachtig om zowel te wandelen als te fietsen

Wij waren hier in januari 2020 en alles was in de buurt gesloten. Camping zag er heel slecht uit met heel vies sanitair. Wel op 50 meter van strand. In de zomer zal het erg druk zijn gezien de vele discotheken en barren. Met Doldrum snel in centrum Bodrum.
Meest ongezellige plek waar we in 5 maanden tijd gestaan hebben. Maat het is inderdaad makkelijk om naar Izmir met de tram te komen . Wel even Izmirkaart voor het openbaar vervoer bij de entree van de Ferry kopen. Erg veel honden die nachts blaffen wanneer er auto’s wegrijden.
Wat een bof dat er nog een plekje vrij was voor ons!
Prachtige plek en dat gratis. Hartje zomer en maar 2 andere campers.