@RonGeurts
Wij hebben genoten. Grote plekken. Bij ons een super vriendelijk persoonlijk ontvangst. Heerlijk infinity zwembad met ligbedden. Heerlijke doucheruimte idd met trap, maar ook daar prachtig uitzicht. Mooi wandelgebied, veel vogels. Goed boodschappen doen voor je komt. Thanks Lisette
Voorgaande reviews kloppen helemaal. Hoe kan het voor dat geld. Geweldige plekken aan de rivier. Alles eenvoudig maar netjes en aanwezig. Alles wat een camperaar graag wil zien. Super aardige behulpzame gastvrouw en gastheer, die ook nog een woordje Engels spreken. Ons ontzettend geholpen met een garage te zoeken en voor ons te bellen omdat we wat problemen hadden met onze camper. We gaan deze plek zeker onthouden, ongeveer 200 km. onder Parijs.
Prima plek voor bezoek aan Valencia. Eenvoudig, maar schoon en vooral veilig. Hekwerk omheen met pasje. Aardige mensen en behulpzaam. Direkt bij binnenkomst plattegrond en uitleg fietsroute. Geen verrassingen alles inclusief stroom en WiFi € 20,00. Bedankt.
Prima locatie. Tussen de bollenvelden. Rustig. Dicht bij zee. Sanitair wel een beetje onder de maat maar wel schoon. Hele aardige beheerder. Ze zijn net gestart. Het begin is gemaakt en het gaat er vast en zeker steeds mooier uitzien. De aanleg van de camperplekken zien er goed uit. Veel succes verder. Blijft een lastige tijd nu met corona.