@RonHansen
- Capron
- 2016
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Het is een plek, die nog niet op de NKC app stond vermeld. Mooie plaatsen.
4 foto's toegevoegd · 4 dagen geleden

Een nieuwe locatie toegevoegd · 4 dagen geleden
Camping-car Park Richebourg [Pas de Calais]September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Sitecode: 12066
We hebben hier twee heerlijke dagen gestaan. Wat een rust. Lekker gewandeld. Dorpje is niks. Wel supermarktje aanwezig. Het is nu van CamperCarPark. Wij vinden dat ideaal. Alleen het nieuwe service systeem is lastig te gebruiken. Ligt tussen de Marne en Canal entre Champagne et Bourgogne.
Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Ruime plaatsen.
Juni 2026
Sitecode: 195401
wij konden ons niet registreren. Waarom wordt nirt aangegeven via welke site dat moet zelfs met de hulp vd bewaker lukte het niet. BALEN.
Het is inderdaad een mooie plek. Helaas konden we geen NL kenteken invoeren bij de automaat
Ik snap niks van de vorige reviews. betalen ging even lastig, maar we werden geholpen door een medewerker camperaar. Voor €10 heb je alles. Stroom, water en alle voorzieningen. Schaduw. zon. wat je maar wilt. Geweldig. Waarom.kan dit niet in Nederland?
Wat een fijne plek. Naast het zwembad en tennisbanen. Je betaalt bij de tennisclub en anders komt er 's avonds iemand langs.
Het zijn inderdaad mooie plaatsen. je betaald 15€. Voor voorzieningen 4€. Als je die 4€ betaald heb je een kwartier om hier gebruik van te maken.