@RonHorsmeier
- 2017

super plek. fijne ontvangst door Greta en Ben. fraai winkeltje en atelier waar ze prachtige tassen e.d. maakt voor een eerlijke prijs. heerlijk gefietst en zeer rustig verblijf.
prima plek, maar even voor en mogelijk na het rock festival nauwelijks plek. Gedurende het concert waarschijnlijk niets. Wij hebben hier een dag prima gestaan maar moesten toen weg voor een tent t.b.v. het festival.

Geheel eens met vorige review. Mooi maar jammer dat je wordt weggekeken. Zou het daar dus ‘s-nachts niet prettig vinden.
prima camping goede douches en naast deze camping een heel fijn en gezellig restaurant. Heerlijk gegeten, goed verzorgd voor 150DH per persoon.
Fijne plek, maar jammer dat er jeugd in de nacht de boel kwam verstoren. schoppen tegen de campers en later gooien met rommel. gelukkig geen schade aan de campers, wel slechte nachten.
Dit weekend met nog 4 stellen hier gekampeerd. We hebben in de huiskamer met elkaar gezeten en genoten van alle faciliteiten, het is prachtig. Bedankt voor de gastvrijheid! Tot ziens, Ron en Mary
Heerlijke plek op de Veluwe waar je makkelijk rond fietst en met je hond in het bos kan wandelen. Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst. Prima voorzieningen. Dit was voor ons het eerste bezoek, maar zeker niet het laatste. Mary & Ron
Vriendelijk Nederlands echtpaar met kinderen die zich hier gevestigd hebben. Leuk dorp en een prima camper plaats met fijne voorzieningen. Goed met de hond te lopen en rustig gelegen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader!
Het is schoon en vlak. Moeilijk binnenkomen met de automatische kenteken herkenning. Blijkbaar voornamelijk NL kentekens.
Keurig verzorgde camperplaats met de juiste voorzieningen. Zeer vriendelijke eigenaars. Prima fiets en wandel gebied. Je hond wel gecontroleerd meenemen. Flexibel in komen en gaan als het niet te druk is. En voor een mooie prijs. Voor ons weer een plek om te onthouden.
Wat een mooie plek, wat een heerlijke rust en wat een prachtige omgeving. Prima fiets gebied.

22-24 juni. heerlijke kleine camping. ligt wel aan een doorgangsweg (‘s-nachts stil) maar prima voor het strand en de stad. beide te doen lopend, maar makkelijker op de fiets (vnl St Jean de Luz) Een Lidl op steenworp afstand. Slecht wandelen met honden, maar met wat zoeken nog wel te doen. heerlijk verblijf gehad. wc, douche en WiFi gratis en perfect.
Mooie locatie tussen de geiten en kippen. Lena spreekt goed Engels en heeft leuke producten te koop waar ze wat mee verdienen ( zowel biologisch uit eigen tuin als van bevriende ondernemers) Prima plek voor honden. Gratis bijdrage gewenst. Wel voorbereid er naar toe gaan.
16 juni 2022, mooie rustige locatie, maar bloedheet als het warm is in Spanje. Het heeft helaas geen schaduw plekken. Door gereden naar een stuwmeer iets noordelijker.
Prachtige CP. Heel netjes aangelegd. Harde ondergrond. Prima en heel schoon sanitair. Goed even wandelen met onze honden tussen de velden. Zeer vriendelijke ontvangst. Plek om te onthouden.
Sitecode: 92029
Aardige plek voor een of twee nachten om de buurt te verkennen. Douches bruikbaar als de groep accommodatie leeg is. Wel toilet beschikbaar. Honden betaald. Groepen in accommodatie kunnen overlast geven. Vriendelijke eigenaars.
Ondanks dat ze dicht waren hebben we hier weer eens twee nachten gestaan, heerlijk gefietst en gewandeld. Het wordt hier steeds mooier, de eigenaars zijn druk bezig voor de camperaars. Er komt mooi sanitair en er zijn prima ruime plekken. We komen zeker nog terug.

Als je geen luxe verwacht maar rust en ruimte sta je hier perfect. Prima tot fietsroutes en maar zo’n 5 km vanaf Leeuwarden (6,5 centrum). Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. let op bij nat weer dat je de paden en verharde stroken volgt. Wij hebben er heerlijk gestaan met onze honden.

20-21 juni. Heerlijk weekend hier gestaan. Super vriendelijke ontvangst en voorzieningen voor ons prima. Lekker in de omgeving kunnen fietsen en wandelen met onze honden. Leuk winkel bezoek aan Deventer gebracht. Top locatie.

Sitecode: 92029
Zeer vriendelijke eigenaar. Mooie douche gelegenheid. Heerlijk gewandeld om het meer/ zandwinningsgebied (met honden). Goed fietsen in de omgeving.
3-5 juni. Laat aangekomen op een rustig plek. Vlak bij het centrum van Oudewater. Heerlijk gefietst en gewandeld in een gebied waar we eigenlijk maar 40 minuten vandaan wonen. Hondjes uitlaten gaat goed langs het kanaal.
14-16 juni. Heerlijk plek. Mooie fiets omgeving en op 10 minuten wandelen ( rechts om het terrein en dorp uit ) een lekker zwemwater voor mens en dier. Wij zijn een aantal malen met onze honden wezen zwemmen.
Na een jaar weer eens terug op de Kale duinen. En met net zoveel plezier als de eerste keer ondanks de Corona maatregelen. Mooie uitbreiding van camperplaatsen rustig aan de bosrand. Wederom weer heerlijk gefietst en gewandeld met onze honden. 7-10 mei.

Sitecode: 19810
Soms ben je een van de weinige die nog een plekje kan vinden. En soms sta je gewoon alleen, wandel je rustig naar het strand met je honden en zie je niemand buiten je partner. In beide situaties een heerlijke plek.
Lief dorpje. Toegangsweg lijkt niet te kloppen maar voldoet prima na de eerste bocht. Zeer ruime plaatsen. Lekker voor de hondjes. En leuk gewandeld.
Prachtige plek vlak aan een zeer rustig strand. Enkele zee vissers en wat Spanjaarden voor een uurtje zon door de weeks en campers. Jammer dat velen hun rommel laten liggen op deze plek. Let op de toegangsweg. Beide kunnen, maar via de coördinaten op de navigatie is erg slecht. Rustig rijden langs de gaten..
Prima CP. Achter de plek prima te wandelen met de honden. Alle voorzieningen voor de camper prima verzorgt. Winkeltjes en restaurantjes in de straat tegenover de CP. Een nacht prima gestaan.
Heerlijke rustige plek langs het IJsselmeer ten noorden van Medemblik. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. Heerlijk wandelen met de honden en prima fietsen in de omgeving. Probleem met een stroomaansluiting werd perfect opgelost. Zeer klantvriendelijk. Plek om terug te komen.
Juni 2019. Wat een prachtige plek. Zeer mooi uitzicht. De plek ligt boven de boerderij en boven zijn woonhuis. Even goed kijken naar de borden en dan het pad omhoog naar deze plaats. Wij stonden alleen. Eigenlijk onvoorspelbaar voor zo’n fraaie gratis plaats. Bij de boer wel wat gekocht.
Begin juni. Heerlijke locatie. De eigenaren Gwen en Bart zijn uiterst vriendelijk. Perfect om tot rust te komen. Heerlijk voor honden. Let wel op hun schapen. Honden zwemplek op korte wandeling naast hun gebied. Let op de toegangs wegen. Een is goed begaanbaar, de ander vol kuilen en stenen.
Prachtige plek. Leuk wandelen. Prima voor honden. Iets meer al 10 euro betaald.
17-18 juni. Mooie CP. Kan verderop prima je hond uitlaten. Bij mooi weer goed bezocht door zonliefhebbers. Prima service punt, maar niet voor drinkwater. Gebruikt voor waswater en eerst de slang even gereinigd.
Prachtige locatie. Er stonden in het weekend van 1 juni wel 40 campers en honderden auto’s nu het weer mooi was. Men komt hier massaal naar toe om van het weer, strand en zee te genieten. Eigenlijk een chaos, maar claim je plek tijdig dan sta je perfect. Verwacht niet weg te kunnen voor 21.00. De nacht was zeer rustig met een 20 tal campers verspreid over het veld. Op zondag rond 09.00 vertrokken.
Leuke plek, maar inderdaad geen voorzieningen. Wel kun je op de centrale wasplek je wasgoed wassen. Bus 14 en wat anderen stoppen op 100 meter en rijden je voor €1,90 naar het eindpunt midden in Porto en natuurlijk ook weer terug. Wij hadden honden mee en daar kun je een klein stukje het gras mee op. Niet echt een speelveld.
Van 19 t/m 23 april heerlijk gestaan op camperplaats de Kale duinen. Zeer vriendelijk ontvangst en ruime plaatsen. Prachtig gelegen aan een bos waar de honden heerlijk los kunnen spelen. Op loop afstand ook een leuke zwemplaats voor honden en paarden. Schoon en goed verzorgd sanitair. Prachtige fiets omgeving. We komen hier zeker weer terug.
Heerlijk in een druilerig weekend bij boer Piet gestaan. Eind januari 2019. Enorm gastvrij ontvangen. Stroom, eitjes en een opstap voor de camper gekregen. Heerlijk rustig aan het eind van de weg naar hun boerderij. Langs het pad prima met onze honden kunnen wandelen. Lozen van toilet en grijs water prima mogelijk. Komen hier zeker nog wel eens terug.
Sitecode: 20290
Prima plek als je op doorreis bent. Rustig en prima wandelen met de hond. Lozen gratis de rest met munten. Wel een favoriete plek want ook oktober rond 18:00 redelijk vol.
Er is niks, maar perfect voor een enkele overnachting. Rustig en prima wandelen met de hond. Zomers zal het warm zijn omdat er geen beschutting is.
Tweede maal bezocht onderweg naar Spanje. Oktober 2017 en nu 8 oktober 2018. Niet alleen om de vriendelijkheid maar ook de heerlijke wijn. Super relaxte omgeving en goed wandelen met onze honden rondom de wijngaarden. Stroom water en lozen, alles is mogelijk. Goede put (even naspoelen met de slang ernaast), stroom uit de schuur en de kraan met slang ligt klaar.
6 mei 2018. Keurige camping met ruime plaatsen voor campers en wat tenten en caravans aan het meer (prima visvijver). Rondom wat kunnen wandelen met onze honden. Prima en schoon sanitair. Water gevuld en geloosd en weer op pad gegaan. Prima voor meerdere dagen.
7 mei 2018. Rust en niets anders. Je hoort de weg. Maar het zijn geen A-wegen. Geen gebruik gemaakt van toilet en stroom. Prima voor een nacht. We hopen volgende keer ook wijn te proeven.
Heerlijke locatie als je van eenvoud en rust houdt. Enorm vriendelijke bewoners die je direct komen begroeten en helpen. We hebben een prachtige plek voor de wijnvelden. In de middag wijn geproefd en wat gekocht. Een goede bordeaux vind je thuis niet voor die prijs. Stroom werd voor ons aangelegd via een lang verlengsnoer. De overige voorzieningen zaten wel in de camper. Prima voor 1 of 2 nachten