@RonSandra
- Buscamper
September 2026
7 foto's toegevoegd · 23 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 23 dagen geleden
Keurig sanitair. Heel handig dat je gebruik kan maken van een keuken. Zeker met slecht weer. Eigenaar behulpzaam. Lindesnes Fyr is op circa 50 minuten rijden langs een mooie route. Mandal aardig plaatsje.
13 foto's toegevoegd · 26 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Eenvoudige plaats om te overnachten maar wel met goed sanitair. Achter een restaurant welke dicht was toen ik er kwam. Pizzeria op loopafstand.
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Duur, maar wel dicht bij de stad en de boot. Kristiansand is sowieso een aanrader voor 2-3 dagen. Sanitair is goed verzorgd. Je krijgt een kaart om toegang te krijgen maar warm water is inbegrepen in de prijs. Op 1 plek sta je dicht bij een kinderopvang. Als je wilt uitslapen dan hier niet gaan staan.
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
In tweede september gestaan. Groot terrein voor campers maar was nu nagenoeg leeg. Receptie op zaterdag en zondag gesloten. Toch kon je stroom pakken en wc/douche beschikbaar (even zoeken). Douchen is wel met z’n allen dus geen privacy (man/vrouw gescheiden). Normaal kost het 400 NOK. Teveel voor wat je krijgt maar omdat er niemand van de receptie was, was het nu gratis (telefonisch bevestigd). Op zondag erg druk met sporters, familie etc.
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Eind tweede week september gearriveerd. Alleen nog maar paar vaste bewoners dus alle ruimte om mijn bus neer te zetten. De receptie is alleen van 9-10 open en aangezien de douche alleen werkt met een pas was het dus tot de volgende dag wachten. Sowieso zijn er nu maar 2 douches en wc’s beschikbaar. Maar is voor nu ruim voldoende. Sanitair is goed verzorgd. Leuke uitvalsbasis naar Risør en Lyngør. Toegangsweg is smal dus brede campers opgepast!
Augustus 2026
Sfeervolle en vredige camping. Uitstekend sanitair. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Wij stonden (mochten zelf kiezen) met direct uitzicht op de Neckar. Topplek!