@RonScheerder
- 2022
Rustige camperplaats zonder voorzieningen. Prima voor een doorreis
Rustige camperplaats met gratis water inname Skatebaan in de buurt, maar om ca 23 uur is het rustig. Prima plaats voor een tussenstop op doorreis
Prima plek met uitzicht op de jachtgaven.. Sanitair is prima zonder muntjes. Hellevoetsluis is makkelijke bereikbaar met de fiets.
Ruime beschutte plaatsen en zeer vriendelijke eigenaren Fantastisch schoon sanitair en wasmachines (tegen betaling) Er is een broodjesservice. De Oosterschelde ligt direct achter de dijk
Sitecode: 19187
Kindvriendelijke camping, met waterplaats waar onze kleindochter heerlijk kon spelen Ook het aaien van de schapen op de dijk is een bijzondere belevenis. Sanitair is schoon en er zijn ook kinderdouches en toiletten. OOk is er restaurant met uitgebreide kaart. Het is niet ver met de fiets naar het vestingstadje Hellevoetsluis
Boerderijcamping met prima plekken Groot nadeel was de enorme muggenplaag. De vriendelijke eigenaresse had hier al voor gewaarschuwd. Ondanks dat we alle horren dicht hielden, zijn we volledig lekgeprikt door de muggen.
Superruime plekken op een rustige camping met goed sanitair. Vriendelijke ontvangst. Mooie plek om andere dorpjes te bezoeken. Helaas was het aspergeseizoen voorbij, dus van die lekkernij hebben we niet kunnen genieten. Daarvoor zullen we een keer in het seizoen komen. Ga vooral eens kijken bij drogisterij 'Het schaartje'. Dat is echt een winkel van Sinkel
Gastvrije eigenaresse, kleinschalige camperplaats ruime plekken, eigen water, stroom en grijs water lozen via een emmer direct aangesloten op de riolering. Het sanitair is prima en schoon. We komen zeker een keer terug
Deze lokatie is in april overgenomen door een vriendelijk Nederlands stel.. We kwamen 19.30 aan. Der receptie was gesloten, maar we konden bellen en een plek uitzoeken. Het is een mooie plek aan het meer. Overdag wel geluid van de weg, maar 's nachts heerlijk rustig. Jammer dat de sanitaire voorzieningen niet open zijn in mei. Trouwens, we kunnen de zelfgemaakte appeltaart aanbevelen.