@RonSieraad
- 1997
Hele fijne plek met vriendelijke en behulpzame eigenaar. Onze camper wilde niet meer starten, startaccu kapot. Eigenaar heeft ons goede tips gegeven en wilde ons ook helpen met gereedschap en het ophalen van een nieuwe accu. Die bleek gewoon in het winkeltje 500 meter verderop verkrijgbaar! 5 sterren meer dan waard!!
Prachtige camping aan het meer met gezellig ontvangst door de Nederlandse eigenaar. Je mag zelf een plekje zoeken. Douches en wc zien er netjes uit en goed schoon.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Grote camping met een nieuw sanitairgebouw met mooie badkamers. Aan de achterzijde van de camping is een gedeelte voor niet gereserveerde gasten. Hier is een groot grasveld met mooie plekken. Het meer met zwemstrand en het restaurant zijn op loopafstand. Bijboeken is geen probleem, we zijn 2 dagen gebleven.
2023
3 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

De camperplaats is verplaatst naar de ingang van het vliegveld aan de Route de l’Altiport. Daar is ook een toilet en een watertappunt.
2022
de CP is gesloten en er zijn flinke bouwactiviteiten aan de gang. Ook het sanitairblok is dicht. Tijdens de Alpe DuZes werd het gedoogd om op het evenemententerrein op de Av. des Marmottes te staan maar hier zijn verder geen facaliteiten.
Prima plek voor een overnachting op doorreis naar het zuiden of weer op weg naar huis. ongeveer een kwartier rijden vanaf de A31. Er zijn 4 stroomaansluitingen, afvoer voor grijswater en toilet en een tap voor drinkwater.