@Ronald4
- 2022
- Bürstner Ixeo Anders
- 2009
wat een prachtige en rustige camping! Sanitair is superschoon en modern, douchen €1. de gastvrouw was zeer vriendelijk en voorzag ons van de benodigde toeristische informatie. Lidl, Aldi en ReWe op fietsafstand.
mooie boerencamping met 4 grote camperplaatsen. allemaal voorzien van stroom. Toiletten dichtbij. Het uitzicht vanaf de camperplaatsen is prachtig!
Wat is dit toch een heerlijke camping! grote plekken, super sanitair met heerlijke douches, restaurant met eenvoudige maar uitstekende kaart, Lidl om de hoek, wat wil een mens nog meer? Vriendelijke eigenaren? Die zijn er ook! Echte verwenners.
Wat een heerlijke plek. Van mooie uitzichten tor een goede ondergrond. Over alles is goed nagedacht en denken graag met je mee. Eigen koffiemerk met heerlijke cappuccino en andere homemade of streekproducten die je kunt kopen. Ook broodjesservice of borrelpraat is mogelijk! Het landgoed heeft een mooi wandelpad om de camperplek heen. wij komen hier zeker terug!
wij hebben hier 1 nacht gestaan. het vroor stevig. het was ook wat lastig te vinden in het donker. De eigenaar os zeer gastvrij en vriendelijk. we kregen ook verse eitjes. Er is stroom.