@Ronald99
- 2014
We zijn de afgelopen anderhalf jaar hier meermaals geweest voor een langere periode (1 tot 2 weken). In welk jaargetijde je hier ook bent, het is een geweldige plek. Ruime plaatsen met veel privacy .Vlak bij de bossen om te wandelen of te fietsen. Oosterwolde is vlakbij met een compleet winkelaanbod. Kortom: een Top camperplaats!

Sitecode: 19548
Mooie plek! We hebben beneden bij zee gestaan, tussen de grove dennen. Ruim, zon + schaduw. 1 nacht werden er 2. Gastvrije ontvangst door lieve, behulpzame moeder van de eigenaar. De receptie is helemaal boven. Beter niet met camper naar boven rijden. Toiletgebouw is eenvoudig, maar netjes schoongehouden. Goed warm water, ook voor afwas. Prijs € 22,00 per nacht, 2 nachten € 20,00 p.n. (camper, 2 personen, incl. elektra en goede WiFi).
Prima plek. Tunnel geopend! Mooi uitzicht over strand en zee. Niet de andere kant op kijken: spoor, drukke weg en bebouwing.. Maar voor één nacht, zoals gezegd, een prima plek.
Prima plek. Ruime parkeerplaats met voldoende ruimte voor campers. Zicht op olijfbomen en kasteel. Rustig. Mooie wandeling naar kasteel over soms wat ongelijke wandelpaden. Aardig stadje.
Uitzicht over de rivier. Rustig. Geluid van verkeer, maar niet hinderlijk. Stadje is niet bijzonder. Half uur lopen naar het strand.

Prima camperplaats! Ruime afgebakende vlakke plaatsen. Campers staan schuin ten opzichte van elkaar zodat je langs je buurman kijkt in plaats van er tegenaan. Uitzicht op het omringende heuvellandschap. Rustig! Sfeervol stadje met heel veel nauwe straatjes.
Bij aankomst niemand aanwezig. We werden met luid hondengeblaf verwelkomd. Ik heb even rondgelopen, maar uit niets bleek dat dit een camperplaats is. Helaas. We zijn verder gereden naar Pampilhosa de Serra. Mooie route naar een hele mooie camperplaats!!!
Mooi natuurgebied. overal bloeiende planten. Rust! Maar overnachten is verboden volgens de vriendelijke “boswachter”. Op voorwaarde dat we de natuur respecteren, de rust niet verstoren, planten niet beschadigen, geen afval achterlaten en geen water lozen, werden we niet weggestuurd. overnachten werd oogluikend toegestaan. zeker geen officiële toestemming.

Mooie plek vak bij centrum. Helaas jongeren met drank en harde muziek op de CP. We zijn vertrokken naar Revin 15 minuten verder.
Prima camperplaats.. Vandaag werd wasmachine en wasdroger geplaatst. En een 2e aanrechtje voor de afwas. Er blijft zo niets te wensen over.
Sitecode: 61978
We kwamen 22 juni 2021 om 11:45 uur aan. Receptie zou open zijn tot 12:00 uur. Helaas gesloten. Telefoon werd niet beantwoord. Geen parkeergelegenheid bij ingang. We zijn doorgereden naar Melville-Franceville-Plage, Camping Les Peupliers 👍

Niets aan toe te voegen.: een dikke 10!
Prima plek. Met regen kun je beter op het asfalt van de parkeerplaats richting brug gaan staan (gezien vanaf de camperplaats)
Plaatsen naast de afvalcontainers. Niet leuk om op uit te kijken en zal als het warm is, denk ik, niet zo prettig ruiken. Zeer krappe plaatsen (we stonden gelukkig alleen) maar als je alleen of met z’n tweeën staat goed te doen. Lokatie zelf is goed: midden in de bossen, je kunt mooie wandelingen maken met de hond. Gebruik van sanitair is niet bij de prijs inbegrepen. Douchen kost € 2,00 p.p.
Prima plek. Rustig en vlak bij mooie centum van Zutphen.
Deprimerend! Wij zijn snel weer vertrokken. 500 meter richting centrum links van de weg een prima camping gevonden: een oase van rust!!!
Mooie plek!! Rustig. Bord verboden inrijden negeren. Iedereen vindt het blijkbaar heel gewoon dat je hier met een camper overnacht. Watertappunt bevindt zich op de aanlegsteiger.