@RonaldHietbrink
- 2015
- Liner
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
We komen hier al vele jaren met veel plezier. Nu voor het eerst met de grote uitbreiding van plaatsen. We schrokken een beetje van de prijsverhoging: waar je in 2023 nog €18 betaalde voor een plekje met uitzicht is dat nu €29,75. met bijna 100 stellplätze is 1 dames en 1 heren wc een lachertje, zeker voor die prijs. Douchen kun je voor €5 in het naastgelegen nieuwe Laguna-bad. Ook omslachtig het digitaal aanmelden en afrekenen ipv een automaat.
De ligging is mooi, de hospitality matig aangezien er geen moeite gedaan wordt het sanitair functionerend te houden. Niet geschikt voor buscampers zonder voorzieningen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Mooie ruime plaatsen achter de dijk van het stuwmeer. het stadje Ptuj is met een goede vrijliggende fietsroute op 6,5 km afstand. goed restaurant aan de Drava op 1,5 km. wel opletten met betalen, niet eerder dan bij vertrek; het sanitair is ook zonder eerst af te rekenen toegankelijk.
2022
Heel goed verzorgd aangelegde camperplaats , ruime geasfalteerde rijbanen en half verharde, gemarkeerde sta-plekken. het waldbad is een echte weldaad bij warme dagen. ook de aangrenzende biergarten gastvrij en goedkoop. een glas wijn en groot glas bier voor een prijsje waar je in Amsterdam nog geen glaasje kraanwater voor kunt kopen. Echte aanrader.
Lijkt niet meer in gebruik te zijn als camperplaats, stond dichtgeparkeerd met een stul of 7-8 caravans.
Schoon, mooie ruime plaatsen met grind en gazon. het sanitair is goed en schoon en voldoende met 2 dames wc en douche en 2 heren wc en douche. Super Wifi. Perfecte uitvalsbasis om de mooie stad Den Bosch te bekijken of de prachtige omgeving met vestingstadjes te fietsen. wij komen zeker terug.
2020
We waren hier op 2 en 3 mei. een brandnieuwe prachtig aangelegde camperplaats met ruime, mooi verharde plekken afgescheiden door een strook gras. Goed bereikbare sanitair station bij de ingang. het centrum van Delfzijl op loopafstand . wandelen langs het wad over de dijk. prijs kwaliteit dik in orde.
2019
Grootste pluspunt van deze CP is, dat deze op 800 meter van het prachtige historische centrum ligt. Parkeren tussen de belijning, dan is het redelijk. Wij kwamen om 18.00 uur aan en hadden het laatste plekje. prima gestaan, 's nachts erg rustig. Elektriciteit is wankel, en bij een volle CP (250) overbelast. Voor 11 euro goede prijs-kwaliteit verhouding.
Sitecode: 72035
Mooie rustige plek, met goede sanitaire voorzieningen. We hebben hier 2 nachten gestaan. prima uitvalsbasis als je met de elektrische fiets Gent wilt bezoeken. (ca. 20 km)